Връзка от разстояние. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121293)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18554)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Връзка от разстояние.
преди: 10 години, 9 месеца, прочетена 2094 пъти
Малко преди началото на лятото бях качил едно клипче в Facebook. Клипчето стана доста популярно и го гледаха доста хора. Един от всички вече не е просто обикновен.. Едно момиче бе гледало клипа и случайно решило до погледни и профила.. Тя реши че и харесвам. И ме помоли да се запознаем. До тук всичко най-нормално и небрежно.

Тя е от Варна, а аз от Бургас. Това че беше малко по-голяма от мен не и беше проблем. Пишех ме си.. аз го приемах на шега.. все пак различни градове.. всеки си има живот.. с времето ставеше все по-сериозно и по-сериозно. Всичко става само online. Без да сме се виждали. Малко по-малко всичко напредваше..

Пишехме си, изменяше се начина на писане и сами думи, комплиментите ставаха повече. Чух ме се по skype. гласа и беше уникален.. дни на ред преди да заспа мислех за него.. исках да го чуя и отново и отново.. сближавахме се все повече и повече. В начало тя си имаше приятел за които не подозирах.. и след може седмица, две или 3 те скъсаха.. не го приех добре че си е имала приятел.. но пък оптимизъма ми подсказа че просто ми отваря вратата за нещо по-сериозно. С времето държанието и самите действия, станаха така все едно съм и приятел (повече от приятел).

Всичко беше уникално не се карахме и просто беше не уписуемо.. Един ден леко се поскарахме и тя ми каза че една от причините бе това че не знае какви сме, познати, най-добри приятели или нещо повече.. Казах си какво пък. Ще ще я питам като малките деца дали иска да ми стане гадже. Каза че повече от всичко иска. Всичко беше добре това се развива в рамките на 2, може би 3 месеца. Края на април бях качил въпросното клипче и началото на маи предполагам ми е писала (1 май) Почнахме да се караме малко напоследък (не сега, а няколко дена след като тръгнахме). Каза ми че може да заминава за Лондон, да учи там и майка и искала да Прекарат малко време в Лондон през лятната ваканция. Реши че трябва всичко да приключи. Аз обаче просто не се примирявах с факта.. Писах и всеки ден, опитвах се да не бъда и нахален за да не стане по-зле. И всичко пак се нареди.. пак тръгнахме след няколко дни в спорове.. споровете наистина бяха малко емоционални понякога изнервях се и влияеше на настроението ми.

Мислех че ме лъже че това е просто оправдание за Лондон. Но не беше. В крайна сметка се оправихме и всичко стана като преди както бе в началото, хубаво. Майка й каза че, ако ще заминават че е чак другата година лятото. Тук спомените стават малко мъгливи и не помня добре как се развиха нещата.. но почнахме много често да се караме.. И двамата почнахме много да се харесва ме. Отначало ми казваше че ме обожава. И я усещах, че не иска да ми каже все още че ме обича. Може бе защото и не беше толкова сериозно. С времето дойде и момента в които ми го каза. Стана ми супер хубаво, поради факта че щом ми го е казала значи наистина вече е станало по-сериозно.

Пишехме си постоянно, говорехме в skype. Но така и не бях я виждал.. в началото си пращахме снимки, имаше много да знае как съм изглеждал в момента докато и пиша, да си изгради представа. Пращахме си много снимки. Снимките почнаха да стават малко по-еротични. Каза ми че до сега не е имало момче на което да праща такива снимки защото не е имала доверие. Наистина я разбирам и дори и да се скараме снимките пак си остават само за мен.

Подсигурявах я като и пращах снимки и аз. Да се чувства сигурна, че няма да го пратя на някои защото и тя може да прати моите. Снимките не бяха кои знае какво. Просто снимки които не бяха за пред другите. Ставаха все по-хубави снимките. Но стигнахме до момента в които и двамата не искахме да продължим с това разголване. Искаше много да се видим.. Исках да отида при нея във Варна и тя също много.. Говореше ми как съм бил по-специално момче и че ако иска да го направи с някои ще съм бил аз.. Това пак ми подсказа че не съм като всички останали нежни приятели.. Щом е изпрала мен.. Тя не е и много малка разбира се. Караниците също ставаха доста.. Скарахме се преди рождения ден. Реших да и пратя бели рози букет с куриер до врата сутринта и да я събудя с това. Пратих и го и просто остана супер впечатлена и трогната. От това че помня любимото и цвете и от това че съм направил такова нещо за нея.. малко Преди да пратя цветята се бяхме скарали много защото твърдеше че имала снимки как съм си писал с друго момиче докато съм си пишел с нея докато сме ходели и докато съм и казвал че я обичам.. Така и не ми прати снимките.. Така и не ми каза момичето.. Пратих и цветята и малко по-малко забравихме за това въпреки че ми каза че преди си била наумила ако някои направи подобно нещо.. това да е бил края просто.. Но явно съм я размекнал с подаръка.. каза че просто съм и направил деня уникален ии че това ще го помни завинаги.. до колко е така не знам. Дано да помни жеста..

Оправихме се малко по-малко и пак си пишехме от време на време се карахме.. и почна да става обратното.. започнахме да се караме и от време на време да сме в добри отношения.. Карахме се за глупости.. беше ината и много ревнуваше.. През времето в което бяхме в добри отношения си правехме супер много комплименти, постоянно спорехме кои, кои обича повече и наистина си заслужаваше мъките да се оправим.. Тук вече споровете станаха емоционални.. както и този около рождения и ден.. наистина МНОГО влияеха на настроението ми.. не излизах на вън понякога.. седях и гледах филми.. може би от това че 2мата ми най-добри приятели ми се сърдеха, а най-добрата ми приятелка има вила в Созопол и не беше в Бургас..

Нямаше на кои да споделям.. Нямаше с кои да изляза да споделя.. Другите или не намираха време за мен или се сърдеха за някоя глупост.. Беше ми много гадно.. а като се оправях с нея сякаш нищо не бе станало и ми беше супер добре.. Имало е случай в които съм плакал.. мисля че няма нищо лошо в това.. помагаше ми да преодолея нещо.. Дори сега докато пиша това ми е гадно.. спомените са неприятни.. гледам да помня само най-доброто. Сега последно време тези дни всичко е много добре не се караме нищо.

Малко се по сдърпвахме тази вечер кум 5 часа сутринта по-точно.. но много ми се спеше и това малко подпали огъня.. и и казах че си лягам.. писах и сега и и се извиних но не го е видяла още.. Тя в момента е на хотел с нейни приятели в Царево което си е близко до Бургас.. има, няма 60 километра... но и аз заминавам утре за 5 дена.. след това ще съм сам в нас за още 5 и от доста време и казвам че е така и искам да дойде да си прекараме заедно и че ще е супер... Тя някои път супер много иска.. после се държи така все едно изобщо не иска, после пак искам много.. не мога да я разбера.. в крайна сметка в момента съм с впечатлението че няма да дойде..

Та написах всичко това за да ми кажете.. какво да правя сега.. почваме училите.. понеделник-петак.. :( може би различни смени не се знае.. Тя ми каза че ако не се видим до като почнем училище просто всичко ще приключи.. виждам че много ме харесва.. права е сякаш, че така е най-добре.. но ми е СУПЕР гадно.. наистина сякаш е просто уникално момиче.. :( тук в Бургас просто ги знам всичките и са ми втръснали всички са елементарни шматки поне повече.. и това ме притеснява.. че "след 2 месеца ще си намериш нова" маи няма да стане.. 5 месеца седях без приятелка и може би щях и до сега да си нямам, ако не беше тя.. Кажете ми какво да правя.. Моля не казвайте като миналия път "детски градни", "дечица" и подобни.. имам нужда от помощ за да го преодоля а приятелите ми просто не ме разбират и няма и как да ми дадат съвет като не са преживявали нищо такова, за да ми кажат кое е правилното

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 9 месеца
hash: 5bb5c28997
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти не каза на по колко години сте? Може би ако едни от вас поне е малко по самостоятелен ще отиде при другия, няма значение кой само да се видите.... живеем в 21 век има и влакове и автобуси и таксита, въпроса е кой от вас ще направи това, кой от вас ще излъже родителите си само за да отиде да види въпросния човек от скайп :) ако наистина държите един на друг ще направите всичко по силите си да се видите... ти казваш, че ще си 5 дена сам, ами отиди за няколко часа до бургас със влака и после се прибери виж я!!!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 618e876748
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От автора.

Реших да пропусна тази част поради хейтванията предишния път. Тя е на 17, а аз на 14. Хиляди пъти съм искал да отида до там, сякаш и тя много иска но все нещо става.. дали ще излезе проблем с родителите и или на мен ще ми излезе нещо което не мога да отменя.. Все не се получава иначе и тя иска да дойде и аз искам да отида.. знам къде живее точно и съм си мислил някои път да отида неочаквано с бяла розичка и да звънна на вратата.

Тези дни съм сам в нас за седмица. Още 5 дни няма да има никои в нас и исках да дойде в нас и да си изкараме заедно. Изглеждаше ми много добре.. и на нея и беше съгласна и точно един ден преди това се скарахме, за нещо което го е имало и преди... усетих я че я е страх, от това да не я оставя след като се видим.. защото съм и първи а първия път как знаете не се забравя и иска да не някои боклук.. Но страха си остава колкото и да и казвам, че няма да го направя. Казва "всеки така ще каже".

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 618e876748
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Пак от автора

Да допълня, че нашите знаят за нея че ще идва у нас може би, и че ще ходя във Варна. заложил съм но това да споделям почти всичко.. така те ми имат доверие и просто им казах ще ходя до Варна казвам ти да знаеш да не се притесняваш. После до чух разговор малко, на тях им харесва това че ги уведомявам за действията си, а не да е в не видение и да не знае какво става с мен.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 731cb09bb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Много е дълго пич. Едвам го прочетох цялото.
Най - големият проблем при връзките от разстояние е разбира се разстоянието, защото в един момент ви се иска да се прегърнете, целунете, да сте близко един до друг. А пък това е свързано с пари за транспорт и място за преспиване. Варна - Бургас не са толкова далеко. Аз не можах да разбера тя във България ли ще учи. Ако да и имаш пари отиди в Царево или в нейният град и се вижте. Ако пък нямаш чак толкова пари, намери си някоя твоя категория. Ако е в Лондон е по - сложно обаче не е невъзможно, тук обаче трябва да имаш 18г. И да знаеш език.
Може и нея да помолиш да дойде и да те види.
Не е невъзможна връзката ви, обаче е много трудна.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 731cb09bb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Пич ще следя твоята история.
Тя е много подобна на моята и искам да знам какво би се получило. Моята също е на 14г и много ме обича. Ние обаче почти никога не се караме, тя избягва да спори с мен. Аз пък съм на 20г. Ние също сме в различни градове. Родителите ни не знаят за това, може би и аз ако бъда честен с моите, те ще ме разберат, ако тя сподели с техните може да ни позволят да се виждаме.
За бялата розичка не съм се сещал, но вече не бих я пропуснал. Аз си мислих когато се видя с моята да и подаря някое средно голямо мече. Всички момичета ги харесват.
Надявам се да пускаш по още някое коментарче, че сигурно и при мен нещата ще се развият по идентичен начин.
И въпреки това сигурно ще е много по - лесно, ако си намерим приятелки от същият град. Но сигурно, както ти, така и аз, не спираме да мислим точно за (нея). Абе не можеш да кажеш на мозъка си какво да мисли.
Не мисля че основанията на твоята са основателни, тъй като ти едва ли си боклук - че нея да я е страх.
И аз имам притеснения относно моята, че могат да ме съдят - обаче какво да се прави, освен да продължаваме напред.

 
  ...


...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 618e876748
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Автора.

Нещата при теб са малко по-различни.. Наистина малко се противопоставяте на законите понеже си вече пълнолетен, но пък имаш предимство, "палиш колата и си там", разбира се ако имаш такава.

Понеже искаш идеи, като идея мога да ти дам това, когато случайно някои ден тя е сама у тях и ти сподели че няма нищо за ядене или поне не и допадат самите продукти за да си направи нещо. Разпитай предварително какво обича най-много и гледай някое от нещата да съвпадне с това което става за разнасяне. И примерно направи и доставка на храна, плати с карта и нека се радва на свкуснотийте. Аз лично не бих отказал една палачинка с нещо хранително в нея. Тук поне предлагат доставки на палачинки из целя град. Добра идея е според мен и ще я изненада много. :)

С малка връзка, разпитвай я показвай и че се интересуваш от нея, дори и за най-големите глупости, ще видиш че все някога ще ти потрябва да направиш изненада, а когато нямаш достатъчно информация и почнеш да разпитваш ще почнат съмненията и самата изненада вече не е толкова "изненадваща".

Ако може сподели и ти нещо, съвет или нещо от което ще имам полза. Предполагам и други хора ще прочетат коментара и ще им е от полза по някои съвет от човек, които го преживява и знае от опит. :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 95e8766255
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз кола нямам. Разбира се мога да заема тази на баща ми или брат ми. Но едва ли бих тръгнал с кола - не ме бива много в шофирането и ориентацията.
Бих взел влак за да стигна до нея. И може би тя не само една вечер ще е свободна, тъй като има свободен апартамент и сигурно мога да остана и за седмица. Обаче техните трябва да са съгласни иначе ще ме арестуват. Както и да е това не ми е грижа. За обичана от нея храна, тя умее да готви, вярвам че двамата ще изберем нещо, ще купим продукти и ще сготвим, а може и на ресторант да отидем.
Правилно си се насочил, че трябва да я разпитваш в подробности за живота и да се интересуваш от дребните детайли. Момичетата обичат да разказват за себе си, и ако намерят активен слушател, които да разбира и преживява това което казват са много доволни.
А идея за подаръци - може да се потърсят в интернет, обикновено ще се намери една или две оригинални идеи. Може също да се погледнат и други двойки какво си подаряват или просто да се оставим на въображението. Не е необходимо да е специално каквото очаква, защото в повечето случай и те не знаят какво искат. Но ако е поднесено както трябва и оригинално, тя би се зарадвала.
Аз също се надявам да се включат и други хора с опит.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 2bfe6372e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   И аз съм в подобна ситуация. Аз съм момиче на 15 от Бургас, а той е на 19 от София. В началото на връзката ни, не се виждахме, всичко беше по скайп и фейсбук. Аз се влюбих и той също. Моите приятели решиха, че е фейк само защото аз споделих на едно момче, че с приятелят ми не сме се виждали, той разказа на всички като каза, че уж е от моят град и те решиха, че аз съм направила профила, обиждаха ме, наричаха ме грозна и, че съм толкова зле, защото уж съм си измислила всичко. Много плаках и той ме успокояваше. След месец се видяхме. Той беше в Бургас и прекарвахме време заедно. Сега сме заедно от почти две години и сме щастливи, макар и да се виждаме рядко, но хората още си мислят, че аз съм си измислила всичко и не знам какво да правя, защото той не иска да се занимаваме със глупости... та мисълта ми е подуржайте връзка от интернет и по време на зимната ваканция отиди при нея или тя при теб. Прекарвайте време заедно и всичко може би ще се нареди. Успех :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker