Май си въобразявам? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121281)
 Любов и изневяра (29732)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9603)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18551)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Май си въобразявам?
преди: 10 години, 7 месеца, прочетена 3115 пъти
Здравете!
Така от известно време харесвам едно момче. Просто не мога да спра да мисля за него, гледам телевизия-мисля за него, уча си урока (проблем! ) не мога да се съсредоточа достатъчно за да запомням всичко- той отново е в главата ми. Просто каквото и да правя колкото и да се опитвам не става и не става да си го избия от главата.

Момчето го познавам от доста време и смея да твърдя, че преди няколко години го харесвах, но после нещо стана и загубих интерес към него. Обаче дойде в училището което уча (преди 4 седмици) и когато го видях сякъш всички чувства таени и скрити толкова време изплуваха.
Аз не мисля, че ме харесва макар, че той никога не е говорил кой знае колко с мен винаги като му кажа едно "здравей" примерно очите му са толкова светли а усмивката му не може да бъде по-голяма..
Преди няколко дни имаше празник на града в който живея и всички бяха по центъра, кафета и всичко което се сетите (имам предвид млади, стари, родители, деца, ученици и т. н) и го видях вечерта (бях тръгнала към наще, защото ме чакаха) и ме видя и както беше нацупен и леко ядосан пак стана същото, усмивката, очите и най-много ме очуди, че ме прегърна и така ходихме до едно положение в което не подминах майка ми.. (не я видях) е тя ме спря разбира се, обаче съм сигурна, че ако мама не ме беше спряла щяхме така да ходим поне 5 минути докато всеки не тръгне на друга посока.
Днес разпитах една съученичка "случайно" ей така какво мисли за него и тя просто каза " за онзи ли? боклук, идиот, нещастник, копеле и т. н" не вярвах, че това ще каже за него. Аз го знам като добро, мило, възпитано момче и не съм чула нищо лошо от него. Разбрах също така, че се държи ужасно с някои момичета (съученички) и гледа много злобно, но мен не.
Може да е просто приятелски настроен към мен и нищо повече. Аз знам и признавам, че го харесвам, но той мен сигурно не. Мисля, че си въобразявам, че може да стане нещо... е надеждата умира последна нали?

Някакви съвети/идеи (каквото и да е) според вас за държанието му, как да подходя (не се виждаме много често, но все пак) дали изпитва чувства, въобразявам ли си?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 7 месеца
hash: 72efcd944f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен той те харесва. Дори да е малко те харесва. Щом другите казват, че е злобен или тем подобни, а към теб се държи много добре, иска да те впечатли. А и прегръдката е била изненадващо, нали?

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: ca352795b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз пък мисля, че е възможно да изпитва просто приятелски чувства... защото, на мен лично най- добрият ми приятел е момче, познавам го от както се помня! Той е много добър приятел и със сестра ми... по едно време от приятелство, започнах да изпитвам нещо повече! Разбира се не казах на никого, но сестра ми ме познава и разбра.. когато ме попита аз отрекох, но... Не му е казала, но го е попитала кой харесва и той казал, че е много голяма тайна, която не може да каже... тя го помолила с обещание да не каже на никой и той и казал : ИМЕТО МИ!!!!!! Когато ми го съобщи бях на 7-то небе, но после спрях да го харесвам ( с времето ) Та, мисълта ми е: Може би с времето и ти ще го забравиш.... :)

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 8c373bfed4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Той със сигурност те харесва, а и ти си влюбена в него. Просто му кажи, че го харесваш и станете гаджета! Успех!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: f6ec5f4f93
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Виж, няма да ти казвам, че те харесва, защото не искам ако случайно не е така, ти да страдаш, да си имала големи очаквания. Знам колко боли това и не искам и на друг да се случва. Изпадала съм в подобни ситуации, в които бях 100% бях убедена, че даденото момче ме харесва и други го мислеха, но уви, накрая винаги адски много се разочаровах и ми беше много гадно, че изобщо не е така.
Момчето може да се държи гадно с някои хора по много причини, но това не означава, че е идиот, например. Не слушай другите какво ти казват за него, защото по една или друга причина, те не го харесват. Важно е той да се дръжи добре с теб, а как с другите- това не те интересува!
Опитай се да се сближиш повече с това момче, пишете си, по възможност го загваряй на живо и така.
Успех и дано всичко се нареди, както ти искаш!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: ab2a727077
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ами и аз бях така не спях по цели нощи не можех да си го избия от главата но моята история е друга просто той ме целуна без да ме харесва и после ме заряза и така след туи неможех да си го избия от главата въпреки че ме бе беше отрязал тотално не се шашкай. След време ще ти мине манията по него варви излез с приятели и ще си харесаш някой друг... :))

 
  ...


...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 3568139c2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Казвам се Павлета и от 3 месеца си харесвам едно момче от моя клас. Той не се спира да ме закача ми взима чанта, тетрадки, гримове и веднъж ми развърза маратонките 3 пъти той развързва аз връзвам, но си мисля че ме харесва макар да отрича. Дори ме е срам да го заговоря започна ли почервенявам като домат или/все едно съм дигнала температура. Всеки ден ми взима нещата и аз отивам при него да взема нещата и някак си се прегръщаме винаги пред класа обаче от това ме е срам най-много... помогнете ми искам да флиртувам с него

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 92f04fa158
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   След 2 години, той си каза и показа всичко.
Ех, имало справедливост в този живот!
Сега той хлътна по мен, а моято обич, изчезна и угасна бавно.
Не се отказвайте от когото и да било, рано или късно, всичко си идва на мястото.
Авторката! :)
Лек и усмихнат ден! :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker