Обичаме се! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121195)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9600)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18525)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Обичаме се!
преди: 10 години, 7 месеца, прочетена 2258 пъти
Аз съм момче с уникален характер, точно това тя харесва в мен.. Тя е по-малка от мен с 2 години, ходехме 3 седмици.. Скарахме се, защото тя ми даде адския повод за ревност, а както знаете колкото повече обичаш, толкова повече ревнуваш.. И затова се скарахме. Обичаме се, но тя не иска да сме заедно, прави напук и не иска да тръгнем отново, когато излязохме насаме да поговорим, накарах я да седне в мен и говорехме.. Тя казваше че няма и няма да се получи, но когато ме погледне се усмихва и когато я прегърна, не се сдържа, прегръща ме и започваме да се целуваме.. Казвам и ОБИЧАМ ТЕ И НЕ МОГА БЕЗ ТЕБ, тя казва че ме обича, питах я защо не иска да сме заедно?? и тя ми каза че просто нямало да се получи, и колкото и да се обичаме, тя го прави напук, и не иска да ми даде втори шанс.. Голям инат, когато тя седна в мен се разплаках с думите ОБИЧАМ ТЕ, не искам да я забравям и не мога, единственото което искам е да сме заедно и да я направя щастлива, давам всичко от себеси.. Аз съм на 16 години, тя е на 14, и знам че тя не е първата няма и да е последната, но до сега не съм обичал някоя толкова много.. Докато ходехме, приятелите казваха че съм бил мъж под чехал, но не е така, аз просто се съобразявам с нея, слушам я, показвам и колко я обичам. Тя знае че не съм с нея само заради секса, знае че съм различен, тя е рядкост (поне за мен, предишните ми гаджета бяха просто курви, знаеха само как да ми забият нож в гърба, причиняваха само страдание), но тази тук е различна, тя не е курва и не се дава лесно, тя умее да ме прави щастлив.. Минаха 3 дена откакто се опитвам да я спечеля отново, на нея и е пределно ясно, че няма да се откажа, защото всеки които ме познава, знае че когато обичам някоя, не се отказвам независимо от всичко.. Няма да се откажа от нея.. Няколко дена преди да скъсаме, говорехме на темата "какво ще направиш, ако обичам друг" и аз и казах че ако обича друг, ще и позволя да бъде с него, само ако той е добър за нея, но ако е някой които иска просто да си направи сефтето с нея и да я зареже, ще трябва първо да мине през мен.. Когато бях с нея, не поглеждах други момичета, от всички аз виждах само нея.. Аз съм доста привързан към нея и днес една приятелка ми каза, да не слушам какво ми говорят хората, а да слушам сърцето си, мисля че така трябва да направя.. Знам че можете да ми помогнете, но моля ви не ми казвайте да я забравя, защото това няма как да стане, и не искам..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 7 месеца
hash: 7aad3468d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Определено ще ти е много трудно да я преживееш след 3 седмици връзка

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: dc0b339ad5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Опитай се да я спечелиш отново. Тя не може да те е забравила и да те чувства само като приятел. Докажи и че още я обичаш. Подари и цвете може да се зарадва.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 2e1c279a62
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Не си ли мислил, че може да е казала на родителите си за теб и те да са и забранили да се срещате? Ако преди това ти се е носела репутацията на женкар и някой неини приятелки са и напълнили главата с глупости? За това поговорете не защо е инат и такова неща. Опитай да разбереш проблема и защото има такъв.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 441d4d993a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ей автоте, колкото се опитваш да се докажеш и да я върнеш ще станеш много жалък и нещожество в нейните очи. Бъди на 100% сигурен, че няма да ти го покаже, но така ще си мисли. Ще си хване друг пред очите ти. Каже ли един път жената НЕ край... бягай на далече от нея, има други жени, дръж се като мъж.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 3dfdb862d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   За 3 седмици се обикнахте.. а и тя е на 14. Според мен не е готова за такава връзка, каквато ти си представяш. Не мога да съм обективна, защото съдя само по написаното от теб, но се замисли над това дали наистина тя наистина изпитва същите чувства, каквито ти към нея.

 
  ...


...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: ff7e43398b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Купи й Nutellа, рози и картичка сърце.. това печели всяко момиче :дд Бъди малко романтичен ве да й се молиш и на нея да й е кеф че й лазиш под краката.. Не й се моли.. това я кара да се чувства още по-горда.. направи така че тя да ти се моли да тргнете... момиче на 14 съм и познавам всичко това :дд.. НЕ ЗАБРАВЯЙ НЕ Й СЕ МОЛИ знам че те е страх да не тръгне с друг но.... тя си мисли че има контрол над теб и ще й се молиш вечно.. къкмет

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker