Тази любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Тази любов
преди: 10 години, 6 месеца, прочетена 1404 пъти
Извинете, ама не знаех в коя категория да сложа темата! :)) Въпросът ми е : възможна ли е любовта между хора с различен начин на живот, той е от голям град, аз съм от малък, той получава всичко ( не че аз не получавам от родителите си това което искам, но той получава неща които не всеки може да си ги позволи). Всеки ден може да идва от София до общото ни село което е на 400 км от София. Той може да има всяко момиче, което иска... Разиграва всички момичета, това го прави женчо, но аз пак го харесвам, не мога да спра да мисля за него.. От както бяхме се събрали в обща компания и той се държа с мен, все едно се познаваме от години. Приятелките ме предупредиха, че прави така с всички момичета, но аз си мислих, че е различен. На другият ден се правеше, че нищо не е било, ама ме гледа с различно от другите, та въпросът ми е, той е на 15 дали след година ще му дойде акъла;дд и ще мисли различно и ще гледа само едно момиче? Вие как мислите? :)) Благодаря ви, предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 6 месеца
hash: c169f84bd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ще му дойде друг акъл, не се притеснявай. В момента е неопитен и не знае коя го обича, всеки иска да обича този човек който го обича. Стреми се да му дадеш стимул. Мъжът е мъж когато се влюби и усети нежността на жената. Стимула за него, трябва да си ти. А за да се случи, да спре да мисли за други, да се занимава с други и да създаде специално поведение само за теб. Така че да се проличат чувствата му, се налага да общуваш с него и да излизаш с него. Откровено знай едно - виртуалният свят, интернет, е голяма работа, но не може да замени усещането което има реалния досег, физическите неща. Например една прегръдка, едно докосване. Така че, да, първо общувай, покажи му че ти пука, че не си безразлична. Сега е модерно момичетата да сте студени и безразлични, но вярвай, това отблъсква ( а някой мислят че безразличието предизвиква интерес, но така е само до време, после става отблъскващо ) И след общуването, идва времето за определяне на срещи. Това е.


- silenter -

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker