Искат да ме бият - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121540)
 Любов и изневяра (29802)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (799)
 Проза, литература (1740)
 Други (18612)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Искат да ме бият
преди: 10 години, 7 месеца, прочетена 7640 пъти
Здравейте. Аз съм момче на 15 години от. Та, преди няколко дни се сдърпах с един мой съученик, и ми скочи на бой, тръгнах си от училище, но той тръгна да ме гони, та избягах, не можа да ме хване. Казъл е на един от моя клас, че в понеделник ще направи въпросното нещо (побоя). И нали той е по-здрав, а аз съм хилав и не искам да се бия, просто не съм такъв тип. Нито съм се закачал, просто реши да се гаври с мен. Не искам да намесвам родители и т.н, а искам да реша проблема сам, но явно не мога. Някакви съвети?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 7 месеца
hash: 294a44d91c
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

1.   Е, ще трябва да говориш с вашите. Няма от какво да се притесняваш, все пак това са хората на които можеш да разчиташ безрезервно.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 476abb6b5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Виж, трябва да отидеш и да се защитиш!! Колкото и да те е страх, трябва да го преодолееш и да вземеш нещатата в свои ръце и спокойно не боли толкова много ако те ударят! ;) удряй в главата най-вече носа! Даже и да те набие ще спре, защото си му оказал съпротива!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: e6186a1273
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Ами съвета ми е да кажеш на вашите, те на класния, класния не неговите и неговите на него. Това е пътя ако не искаш да те набият. Другия начин е да се скатаеш няколко дни от училище. Третия е да извикаш някой него да набие. Четвъртия е да се сбиете и каквото стане, слушай от мене сега, в боя гаранции няма. Може да е здрав, може да си хилав и пак може да го ступаш. Виждал съм как 50 кг. човек наби почти 90, скочи му, хвана го за гръкляна, онзи се напика... това е, бой, няма гаранции

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: c0d9abc103
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Бий се като мъж! Аз имах подобен проблем. Един мой съученик на моята възраст искаше да се бием. Аз се съгласих, бихме се, аз му счупих 2 - 3 зъба и той спря да се закача. Пробвай и ти, ще ти помогне

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: e83e88faaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   Като го видиш в понеделник...

Удри, удри, удри тупаници, шамари по лицето, ритници по ребрата и както друго ти хрумне в кулминационния момент :D.
Това естествено в кръга на шегата, но от друга гледна точка... защо не о. О?

Просто поговори с него, бъди учтив, а ако не се получи... използвай по горното ми предложение :)

 
  ...


...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 77a69474e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Кажи на родителите си или се бий с него, така, че после да те уважава и да станете приятели.. :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 92677bc0dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Изгледай филма Never Back Down 1, 2. Две части е филма. Моят съвет е да бъдеш мъж, ако се оплачеш на класния и така ще ти излезе прякора "жена", "бебе" и какви ли още не подигравателни нарицания. Не бъди агресивен, но ако дойде и те удари не му обръщай гръб, бъди мъж, съпротивлявай се. Виж в интернет за някои базови бойни движения и както казах изгледай филмите. Ако все пак предпочиташ без бой да минат нещата извикай някой след даскало (ако тогава е боя) да стои наоколо ако нещо стане да се намеси в боя. Но моят съвет е НЕ ПАДАЙ ДУХОМ, ЗА ДА НЕ ДУХАШ ПАДНАЛ!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 6e1cb2f202
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

8.   Имах подобни проблеми и аз в училище! Моя съвет е да намериш някой твой роднина братовчед, които не се плаши да малко по-голям от него да го сплаши! Той да му каже, че ако още един път се закачи с теб, ще се разправя с него! Втория е поговори с него.. Кажи му, какво искаш от мен не се закачай да сме приятели! Ако не помогне казах ти да го изплашат!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: bc40684efd
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   песници, юмруци, ритници абе каквото ти дойде и удряй в челюстите щото съм чула че там най-боли и няма да се предаваш, дори и да видиш че няма да го надвиеш... УСПЕХ и слушай малко черен рап да се нахъсаш или гледай филм Undisputed

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: c925dde4c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Опитай се да го затапиш примерно да кажеш на директора и когато се сбиете той да дойде и да го виде че ти се прави и да го накаже тъка нито ще каже че си бъзлю нито ще те бие още

 
  ...

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: c6ce78cebb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Хахах номер 7, евалата, че ми споменаваш любимия филм, но не съветвай момчето да се вкарва в беля. "Базовите бойни движения" са ясни, но човек не се учи да се бие за една неделя.
Авторе, добре си преценил, че не можеш да му надвиеш физически. В схватките на улицата килограмите и съответно силата са най-важния фактор понеже малко хора разполагат с наистина добра техника... Това, че се заяждат с теб наистина не бива да е повод да падаш духом, но няма нищо срамно в това да кажеш на учител. Все пак и това е част от работата им; нека вината бъде на агресора.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 93bdfb07c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   1. Вариантът родители-класен-негови родители ще те спаси за кратко време. После най-вероятно ще почне да те тормози още повече. На тези години има такива, които си избират някоя жертва като надушат слабост и.... после им превръщат живота в ад.
2. Изгледай някои кикбокс мачове и се опитай да имитираш движенията, потренирай, скачай на въже. И ако в понеделник наистина се случи се цели в гърлото-челюстта-носа и ритници в тестисите. От един шут в слабините, който го извади от строя за 5 минути, може да се озлоби и следващ път да опита. Много по-вероятно ще му истине мерака, защото ще види че не си безопасна игла. Удряй колкото силно и бързо можеш. Ако се поколебаеш дали да удариш с всичка сила вече си победен. Но най-неприятното е, че такива търсят повече всяване на страх у жертвата, а не наистина да се бият. Най-вероятно първо ще ти прави психоатака и ще гледа те унижи. Не се поддавай и бъди готов за решителните действия(сбиване).
Знам че не ти е лесно, но вариант 2 е в пъти по-добър. И ще ти реши проблема. Може да отнесеш бой, но и ти ще си го ударил доста пъти междувременно, нали? . Успех и пиши какво е станало!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: a6cbb632a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   От автора -
Благодаря на всички писали. Да ви кажа, че въпросния човек ми писа във фейсбук да не го ядосвам и няма да има нищо. Не съм отговарял, нито нищо. По което личи, че се е отказъл. Също така, да не става дума за психични атаки, той самия е доста глупав. И все пак ви благодаря. :)

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: de16613261
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Ако те бият тренирай ходи на фитнес и после ги смажи :)

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 1dc2967243
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Е ми братле!! Отиди при него и се опитай да се разберете с думи. Щом си хилав и не можеш да се биеш ако те нападне ще понесеш ударите. След това си вадиш медицинско подаваш жалба завеждаш дело в общината на твоя град и си готов

Моля коментарът ми да бъде допуснат и това е вариант за момчето!!!!

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: fda59dd19e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Говори с директорката или си вземи лютив спрей и им обясни, че не ти се занимава с тях. Няма да е зле и да им кажеш, че ако бяха истински мъже нямаше да чакат да им дойде подкрепление. Ей такива мухльовци като тях най не понасям. Не им се давай!

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 2ae95a3378
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   абе аз съм момиче не се притеснявай бий се с всичка сила вчера едно момче от моя клас което ходи на кик бокс ме ритна и ми тресна телефона а телефона ми доста скъп и аз нали започнах да го псувам и накрая така ме ядоса и аз ко да права пребих го шчупих му носа и му насиних окото и сега момчетата и момичетата ги е страх да ме ритнат затоваааа внимавай щото па после да не се уговаря с другите класове да те бият щото при мен така се получи но гаджето ми и приятелите ми бяха с мен но те бяха около 20 човека а ние бяхме също 20 ама гаджето ми ходи на емемей и направо с приятелите му ги пребиха а баща ми с бащата на момчето което пребих са мн добри приятели и след един месец отиваме на заведение с тях и ние с момчето не се понасяме и излезнахме и тъпата му сестра излезна с него и тоя вика айде да я биеме нали и нали те започнаха и малката му сестра като няква кокошка почна да се бие аз като и плеснах 2 шамара и мн коса и искарах а тоя после ми вика абе ди сестрами ли ше биеш ма ***** и така то почна да ме бие нали и аз започнах него съборих го на земята и го сритах и пак му счупих носа и нали и той мен ме разкървави и наще излизат и ни виждат сини разкървавени сестра му кукумявката реве и ни питат ко стана и ние им казахме че се сбихме и така след една год моя клас се разпада и аз се падам точно в неговия клас ама и гаджето с ми с мен и тоя го хвана страхххх и спря затова по добре кажи на госпожата нещо направи само не се бийте щото виж мойта история дълго дълго сега съм с него в един клас псувните продължават ами ко да се правииии

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 57e6970f57
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   виж сега.. независимо как изглеждаш бъди психически по силен както и на думи.. но ти трябва и външен вид, посещавай спортни и фитнесс зали, като наблягаш на спорта.. ММА, борба, бокс.. не те карам да се учиш да се биеш а да знаеш как да се отбраняваш или поне за набавяне на самочувствие което е нужно на всеки! :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: bc67ccfe69
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   Не оказвай съпротива. Ще му стане гадно и ще се откаже.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 79212f78eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   колкото и да те е страх просто като тръгне към теб удари го първи по възможност в носа ( ще почне да му текат сълзи ) и няма да вижда и тогава можеш да го биеш докато ти омръзне или те дръпнат от него ;д но в никакъв случай не се сдухвай дори и да те набие все пак ще си опитал, а следващия път ще си по добър :)

 
  ...

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: e3bd1e5a6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

22.   Намери го (извън училище) вземи едно дърво и му дай урок. Нека да се научи да не се занимава с теб ;)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: e9ee18613a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Авторе до колкото виждам си се отървал от боя. Съветвам те да започнеш да ходиш на фитнес ( иди 3-4 тренировки и ако ти хареса започни стабилно ). Нали не искаш цял живот да си "хилав" :))

Поздрави, Sid.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 7e9c78ccfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Това вече е минало заминало за теб, но все пак ще ти дам един съвет... Въпреки че може да звучи леко странно според мен просто няма как да родителите ти да ти помогнат точно в този случай. Какво ще стане... отиват в училище и казват на директора, след което всички разбират, следват подиграфки до края на годината.... НЕДЕЙ
Недей да се биеш преди да си сигурен, че и твоят съученик го иска, пробвай да разговаряш, а ако и това не стане... НЯМАШ ИЗБОР... просто давай пък каквото такова

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: cff94a84b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   Пич, Крав Мага е решението, както и други изкуства. Това е по-различно- система за самоотбрана. При нея основното е, ако можеш, да спреш възникването на конфронтация, ако можеш да избягаш, да деескалираш разбираш ме нали? Там, както се учат техники за отбрана срещу атака с нож(360 градуса), атака от ритници, удари с ръце ( както и нападение), бойни позиции, неутрализиране на нападател с пистолет и т. н. Тази система се използва масово от израелските спецчасти. Ими Лихтенфелд а наполовина еврейн и Израел се води страната на Крав Мага. Не знам откъде си но в София има един Алекс Петров, при когото можеш да тренираш. Не е разпространено това в София, така че вземи изгледай няколко клипчета в youtube на Еял Янилов и други.
P. S Преполагам, че щом е минало вече месец всичко е свършило, все пак да знаеш занапред!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 8d2d2c1051
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Не се страхувай, най-важното е да имаш сърце в боя, независимо дали можеш да се биеш или не, пробвай да се разберете с думи, ако не разбира, скочи му, набий му 2 крошета и една брада и да припада засмян. :))

 
  ...

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 8da6a87ddc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   Това вече е минало заминало за теб, но все пак ще ти дам един съвет... Въпреки че може да звучи леко странно според мен просто няма как да родителите ти да ти помогнат точно в този случай. Какво "ще стане... отиват в училище и казват на директора, след което всички разбират, следват подиграфки до края на годината.... НЕДЕЙ
Недей да се биеш преди да си сигурен, че и твоят съученик го иска, пробвай да разговаряш, а ако и това не стане... НЯМАШ ИЗБОР... просто давай пък каквото такова
"
Много ме дразнят хора, които се правят на смели, а в същото време не мислят.
По-добре да разговаряте със Вашите родители, отколкото да Ви тормозят, деца.
Ако Ви тормозят няма да се плашите - казвайте на родителите си, не мълчете.

 
  ...
преди: 9 години, 10 дни
hash: 4e4e22bc3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (103 гласа)

29.   При нормални обстоятелства бих ти дал съвет да поговориш с директора, ама той гледа ли си работата? !! Не!!! Затова ще те "посъветвам" да му видиш сметката, ама наистина да му видиш сметката и да го пребиеш така, че да не може да диша, а ако викне приятелчетата си да те пребият вместо него, ти викни полицията!!!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker