Харесвам едно момиче - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121201)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14359)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7303)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Харесвам едно момиче
преди: 10 години, 5 месеца, прочетена 2359 пъти
Здравейте. Харесвам едно момиче аз съм на 18 тя е на 16 аз обаче няма опит защото до сега не съм имам приятелка. Има обаче и два много големи проблема. Първо тя си има гадже, а на него маи не му пука особено, а тя не знае за това. И втория голям проблем е, че тя ме има за приятел колкото и пъти да съм опитвал да и намекна нещо тя все си мисли, че се майтапя. Примерно нямаше какво да правя и реших да и пратя една простотия в фейзбук в която пишеше "ако те целуна ти какво би направила? '', а нейния отговор беше ''не би го направил'' което още повече ме наведе на мисълта, че явно ме има само за приятел. Понеже предполагам, че ще ви трябва малко повечко информация за нея за да можете да ми помогнете ще ви кажа примерно, че и правят малките неща впечатление не е някоя кифла, а е много точна мога да говоря за всички с нея. Ми това е дано успеете да ми помогнете и благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 5 месеца
hash: ddb5828983
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

1.   Просто и кажи, че я харесваш кажи и го като останете някой път само двамата. Говори сериозно и не увъртай кажи и ясно какво чувстваш и какво искаш. Препоръчвам ти да не намесваш гаджето и когато и признаваш. Ако ти е истинска приятелка ще те разбере, в край на сметка ще разбереш дали и тя има чувства към теб. Ти не можеш да знаеш какво чувства към теб и неща от сорта "аз съм твърде грозен тя не може да ме хареса" няма такова нещо всеки има своя чар. Късмет !!! :)

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: e603d39fed
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Нямаш какво да губиш, действай докато е време. Покажи и, че греши като те мисли за нерешителен. Как търпиш да я гледаш, че е с друг?

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 0ff94ecaea
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Намери друго момиче както ти писа първия проблем е че има гадже . Не бързай любовта идва точно когато не очакваш. Има момичета.по цял свят сигурен съм че ти.ще намериш момичето което е за теб .

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: a380bc16c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   По- малък съм от теб и отлично знам за какво става дума. Ако много я харесваш не се отказвай, ако ли не обръщай внимание на хоби или нещо подобно, социален живот с приятели... каквото и да е, само да не ти е много в главата и ще я забравиш. Личен опит, брат ;)

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 837ee35adb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Хора на тоя свят. колко момичета има ? Толкова ли е трудно да намерите едно момиче което е свободно ? Момче най добре почни да се занимаваш с нещо спорт нещо което харесваш и можеш . Ако толкова я обичаш кажи и толкова ако мълчиш като плъх само ще се мъчиш давай смело напред!!!! Дано гаджето и не разбере големи проблеми ще станат :D но може да имаш късмет . Момчета слушайте внимателно ако харесвате момиче/много/ кажете го няма нищо за г убене. Ако мълчиш като плъх само мислиш мислиш няма смисъл бъдете смели и кажете направо . Момичетата харесват смели момчета който не са някви б*клуци ! Вие решавате никой друг , но аз мисля , че повечето момчета и момичета са развалени ..... И не казвайте харесвам те само защото е скука ....... Преди няква дебелана ми писа че ме харесва /глупава/ много мразя несериозни и тъпи хора който пишат/казват че те харесват само защото си нямат работа . Ако наистина харесвате момиче и се разбирате тогава има голям шанс , но внимавайте !!!

 
  ...


...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 40ead79e70
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Говори с нея сериозно и откровено.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 86a091c353
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Остави ги тези съвети "говори сериозно". Знай едно, хората винаги правят по-скоро емоционален, отколкото рационален избор. Така че със "сериозно говорене" ти гарантирам, че ще те отреже. По-скоро трябва да докоснеш емоциите и чувствата и. Направи за нея нещо мило, нещо оригинално, нещо, което ще я трогне. Това би имало много по-силен ефект.

Един пример: мъж и жена колеги и съквартиранти, остават без заплати и без пари. Мъжът с последните си пари купува цигари на жената. До тогава той дори не е намеквал, че я харесва, а и тя не е гледала с такива очи на него. Тогава обаче тя за миг разбира, че има много сериозен човек до себе си, който е готов на всичко заради нея и че може да му бъде верен до гроб, след като той дори жертва последните си пари. Не знам колко е удачен примера, но идеята ми е да разбереш за какво говоря, а и да те проворкирам да измислиш нещо, от което наистина би се впечатлила и би разбрала колко държиш на нея, защото той просто беше говорил с нея, гарантирам ти, че резултата щеше да бъде много по-лош и почти сигурно негативен.

Помисли над това...

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 7a0bdd875e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   номер 7 тази "дебелана" какво точно ти каза и ти как й отг защото при мен е подобно положението и не знам как да постъпя :D

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker