Вече започвам да се страхувам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Вече започвам да се страхувам
преди: 10 години, 4 месеца, прочетена 1797 пъти
Преди време се запознах с едно момче и си станахме много добри приятели, но неговият характер си е такъв, че постоянно обижда и аз няколко пъти му го показвах и най-накрая се скарахме и той сега ми прави само мръсно. Заплашва ме, че ще ме бие и дори ми разби профила и писа на всички гадни неща, а няма как да кажа, че е той, защото ще ми се изсмеят в очите. Преди не се страхувах, защото си казвах- той рано или късно ще спре, и да и сега го знам, бих му отговорила много неща с които ще го затапя, но ме е страх, защото ще се настрои още повече с лошо към мен, а и познава много хора с връзки и могат да ме заплашват и за това си мълча и не му обръщам внимание. Какво да правя, да му се опълча ли или да си мълча и той ще спре, преди не ме беше страх, но сега...! Той другата тази година завършва и до година няма да е в града (надявам се) Ох не знам, помогнете ми. Майка ми знае, но ми казва да не му обръщам внимание, че ще спре.. ох, не знам какво да правя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 4 месеца
hash: cb220925e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Момче ли си или момиче. Как ще му се връзваш на заплахите. А като се прави толкова на велик да разбива профили във фейса, да го взема на постоянна работа.... голям селяк ще се окаже тоя твоя приятел. Скучно му е, а явно е и доста ограничен да си спечелва приятелства със страхопочитание. За фейса, нямай грижа, накарай всичките ти приятели да докладват профила ти, така скоро ще го спрат, а ти ще си направиш нов. Много е неприятно, но който знае, че не е твой профил вече няма да му обръщат внимание. Ако не ти е сменил пощата, на която е регистриран мисля можеш да си го върнеш.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 5ea548ca75
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Моят съвет е при първа възможност да избягаш, да отидеш в полицията, да се оплачеш от тормоз и да се върнеш при майка си!!!!

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 835017ca1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Той само си говори така и аз съм кат него и изричам хиляди заплахи че ще бия убия счупа изнасиля и други но аз по скоро го казвам колкото да плаша иначе не бих го направил само психически тормоз правя. Така е и с него физически не би ти навредил, така че не се страхувай но не се и замесвай с него просто го забрави че съществува.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 4ba765e896
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ох и аз имам такъв проблем.. Днес се скарах с един "приятел" с ужасен характер, постоянно рогае, нарича ме по ужасни начини и накрая каза, че съм лапе щото съм се сърдела, напсува ме на майка и така.. абе скарахме се много жестоко. Баща му има милиарди, държи супер много неща, самото момче води много разпуснат живот, познава адски много хора и т. н... Отиди в полицията, обади се на някого, който знаеш, че ще ти помогне (имаше един сайт за тормоз, но не се сещам какъв е). Игнорирай го, прекрати всякакви контакти с него, блокни го.. абе по абсолютно всякакви начини. Кажи на баща ти/чичо ти да те придружава навсякъде за известно време или ако нямат тази възможност кажи на някой по-голям да го направи. :/ Успех, дръж ни в течение.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker