Моята любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121278)
 Любов и изневяра (29730)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9603)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18551)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Моята любов
преди: 10 години, 4 месеца, прочетена 2046 пъти
Всичко започна когато бях в седми клас, тогава всичко беше наред, докато едно момче от моя клас не започна да ми натяква че съм ниска и други ми го казваха и аз много се притеснявах от това, но после отслабнах малко и ми мина таз фикс идея да порасна но тогава и започнахме да се гледаме да се майтапим с това въпросното момче което ме подиграваше че съм нисичка, първия срок не беше много зле въпреки че постоянно се гримирах за да ме хареса въпросното момче. Втория срок постепенно се отдръпвах от приятелки и си седях сама защото те бяха и негови приятели, цяла година погледи работи направо бях се побъркала от него, но си и мислех постоянно за него. Най - големия удар беше в осми клас тогава дойдоха нови ученици в класа и аз се сприятелих с една нова и така отначало всичко беше хубаво докато не започнах да и разказвам за въпросното момче в което съм влюбена от нашия клас и тя си намери друга приятелка и аз останах сама накрая на годината всички разбраха че го харесвам и ми се подиграваха мен ми беше тъпо щото ме беше срам да го питам дали ме харесва а всъщност си мисля, че ме харесва но както и да е. Аз бях изпаднала в депресия и реших да си сменя класа, в новия клас отначало беше добре намерих си приятелки, но един месец след това започнах да се държа странно не знам какво ми ставаше гледах момичета и момчета втренчено и така тези от новия клас започнаха да ме подиграват сега не знам какво да правя искам да разбера това момче от предния клас дали ме харесва защото продължавам да мисля за него даже искам да се върна пак в предния клас за да съм близко до него какво ще ме посъветвате моля ви помогнете не знам какво да правя и двата класа ми се подиграват, че и в курса ми по английски и там се държах странно, но просто това дето не съм го питала досега ме тормози и искам да знам но как да разбера и дали да се върна?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 4 месеца
hash: 68ba75659d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хора кажете какво да правя?

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 85406e6d65
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И аз имах проблем подобен на твоя, само че нещата горе-долу поутихнаха и вече съм го преодоляла... тоест и аз бях обект на подигравки. но не смеех да се преместя в друг клас, просто от страх да не стане по-зле и си останах и сега мога да кажа, че почти не се оплаквам и че каквото и да стане те са си свикнали с мене, аз със тях също, така че не си посъпила добре като си се преместила в друг клас, още повече че момчето, което харесваш би си помислило, че вече не изпитваш нищо към него и ще се ориентира към друг обект(може би), но все пак няма връщане назад, вече имаш нов клас, нагласата ти към тях трябва да е позитивна, да се усмихваш, да ги поздравяваш, винаги да си насреща и най-важното да си намериш сродната душа сред тях и да не се доверяваш прекалено и да не споделяш такива интимни неща! :))

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: fb5a3f8c14
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Прочетох историята ти и мисля, че за теб ще е най-добре да го забравиш... Ако все пак събереш смелост да го попиташ, той може да те отхвърли, после може пак да ти се подиграват. Аз мисля, че не си струва, забрави го... ще се появи друг. Остани си в новия клас, не се връщай - иначе няма да можеш да го забравиш. Намери си истински приятелки, не обръщай внимание на подигравките... Късмет! :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: a02c6205b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Get a life! Тези тийн драми са много жалки и изтъркани. Като в някакъв долнопробен американски филм. Наблягай над уроците и хобитата. Един ден ще срещнеш Мъжа за теб. Малка си още.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: aa1683a96d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Темата е пусната два пъти!

 
  ...


...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 99a2e18744
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ами ако все пак опитам и той ми каже да може да станем гаджета и даже отново да се върна и може да бъда истински щастлива с него

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 0606ea37c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Иди ми дойди ми... не знaеш кaкво искaш.. признaй му, че го хaресвaш и толковa. Нямa дa умреш aко го нaпрaвиш, но може и чувствaтa дa сa взaимни ;)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker