Няма с кого да излизам! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121341)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Няма с кого да излизам!
преди: 10 години, 3 месеца, прочетена 3907 пъти
Здравейте! Живея в центъра на София и се чувствам като затворник, нямам никакви приятели, които да живеят тук. На 15 съм и не издържам, искам да изляза но все няма с кого. Ако има някой, който се чувства по същия начин, моля да пише. Дори и не знам с кого да излизам, дори и да е от друг квартал. Може ли някакви съвети, начин по който да се социализирам?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 3 месеца
hash: 588baf465f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първото хубаво нещо е, че си от София.. Можеш да срещнеш толкова много хора, с които да си допаднеш. Може да се опиташ да се сближиш с някой от твоя клас.. Да си намерите общи интереси и теми на разговор и да започнете да излизате. Или пък се запиши на нещо било то някакъв спорт, нещо което да те влече.. И така може да се сприятелиш с различни хора. Също така може във фейсбук да пишеш на някой да се запознаете и ако ти допадне да го поканиш да излезете на разходка и така. :) Хайде бе в София си, не се отчайвай.. Има толкова много хора, с които може да си допаднеш. Просто направи нещо по въпроса. Не е невъзможно! Успех! :)

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 72f57a8f7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Намери си хоби(танци, фитнес, футбол, скейт, фотография и още много други). В Борисовата има успоредки и лостове, ако ти се тренира, там ходят доста хора. Запознай се в училище с учениците от другите паралелки. В клас може да нямаш приятели, но винаги в съседния има някой с твоите интереси. Пробвай и с фейсбук. Не отказвай, когато съученици те поканят на кафе(или поне не всеки път), винаги може да се запознаеш с други хора покрай тях. Аз например обичам да се разхождам, да снимам, да ходя на фитнес и дори да няма с кого да го правя, излизам си сам, а в някои случаи се запознавам и с доста интересни хора случайно(в залата, парка, планината).

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 9909b71f50
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   И аз съм от София, скоро ще стана на 15. Имам с кого да излизам, но ми е интересно да се запознавам с нови хора. Ако искаш, може да се запознаем, аз също живея в центъра. :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 56d2b1e90b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Пич и аз горе-долу съм така и съм на 15 също от София ако искаш дай скайп

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: d01f829450
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Брат, нали ходиш на даскало малко ли хора има там, ходи ритай футбол, лостове, просто не ми се вярва да си в София и да не можеш да си намериш приятели, аз дори най-големите задръстеняци и тъпаци, дето познавам си имат приятели, а вече ако ти си пълен с претенции и не ти се излиза с никого или искаш да висиш по цял ден пред компа, проблемът си е в теб. Вземи се в ръце, защото това са годините, дето трябва всяка минутка от времето си да я оползотворяваш, да спортуваш и да се забавляваш с приятели, ако сега не завържеш приятелства, после не се надявай, когато почнеш да бачкаш и си зает по цял ден и имаш куп отговорности на главата. Аз също съм на 15, местил съм се в 4 различни квартала и всеки път съм се чувствал като тебе, но с течение на времето всичко се е оправяло

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker