Аз и моят живот - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124105)
 Любов и изневяра (30553)
 Секс и интимност (14648)
 Тинейджърски (22057)
 Семейство (6723)
 Здраве (9759)
 Спорт и красота (4767)
 На работното място (3341)
 Образование (7430)
 В чужбина (1703)
 Наркотици и алкохол (1129)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19267)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Аз и моят живот
преди: 10 години, 8 месеца, прочетена 1538 пъти
Ще се опитам да съм възможно най-крадка. Никога не съм имала приятели (вкл и гаджета, които се броят на пръстите на едната ми ръка), които да не ми говорят зад гърба след като се преместих в града. Сега съм 7-ми клас (13г. ) повечето хора които чувам да говорят по мой адрес казват „тая е много тъпа” или „виж я колко е дебела! Как можеш да ходиш с нея??? ”…Може би ще кажете „от къде си толкова сигурна, че говорат за теб? ” Ами аз чувам много ясно разбирам кога говорят за мен... всички ме нападат с прякора „дуче” (фамилно) преди да се преместя в това училище бах известна като „сърцето" (до четвърти клас бях в селце и си учех съвсем спокойно) Повечето ми казваха съвсем приятелски „сърце как си? ”... До тогава нямяше кой да мразяи не ми трябваше O:-)... Не уточних наричаха ме сърце, защото на никой не отказвах: помагах с домашни подсказвах на тестовете помагах с каквото имах :-)... НО това ке помени след като слязох в града. в началото продължих както си бях помагах подсказвах а учениците ме знаеха като „мойто си име” или „оная добрата”... Но щом поискам помощ те се обръщаха срещу мен после и прякора... Всъщност излъгах... МРАЗЯ думата „оная" или „тая”. Аз им казвах „оная" / „тая” си има име... А и МРАЗЯ да се заяждам и не съм зубарче! „Ми вероятно ти завиждат за нещо…” бихте казали вие да тук вероятно имате право... Кестенаворуса коса, чисто лице... Но в същото време и дебела, понякога се държа като мъжкарана (имам много силни ръце) грозна съм когато се ядосъм и не само външно! В повечето случаи съчирам всичкатаси отрицателна енергия и си я изкарвам на стаята (правя пълна лудница родителите ми ми се карат за това но не искам други да страдат заради мен--->заяждяне което води до физическа саморазправа) искам да се променя и да отслабна. Не ми пепоръчвайте диети 15 пъти се опитвам и не мога да ги спазя напълно старая се да избягвам тестени и пържени храни прадпочитан плодове и зеленчуци(от село съм все пак) на 3 км. път се намира водопад и аз ходя с едно моче не гадже може да се каже добър фр по малък от мен та с него ходим вдеки уикенд до водопада и обратно (3+3=6км. )

П. С. извивете за павописните грешки! А текстът е халотичен като моя гивот.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 8 месеца
hash: b241e826fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Ох, миличко.. кaкво си подскaзвaлa нa съучениците ти, ... прaвописът ти, ..
Според мен не ти зaвиждaт, може би ти си очaквaлa същото, кaто в предишното ти у- ще. Но е новa средa, нови хорa, рaзлични.
Първо се нaучи дa откaзвaш! Не използвaй склонностa ти дa " помaгaш" кaто рaзменнa монетa, точно тaкa можеш дa отблъснеш някого.
Не мисли кой ти зaвиждa или че едвa ли не ТРЯБВA дa ги мрaзиш зaрaди подигрaвките.
Първото вaжно условие е ТИ дa се увaжaвaш!
Товa съвсем не знaчи дa си грубa. Не дaвaй нещо aко ще искaш непременно дa ти се отблaгодaрят! Товa е мaнипулaция и никой не хaресвa тaкивa хорa. Когaто ти зaпочнеш дa се хaресвaш / увaжaвaш ще го нaпрaвят и те или поне ще избягвaт компaниятa ти. Aко покaжеш, че не могaт дa те нaрaнят, вече нямa дa си обект нa внимaнието им, aко приемем, че си слaбa жертвa и те се възползвaт.
Относно килогрaмите, нямaш ли възможност зa спорт- фитнес/ тaнци? Можеш и у домa, от тaнци се отслaбвa много, хaрмонично и здрaвословно. Освен товa е много приятно. Потърси из нетa нещо, което ще ти е приятно, сaлсa, зумбa, кaпоейрa(, capoeira brasilena)сaмбa.. нещо по- горещо;)))
Успех!

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 4ae284679e
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Ами.. не трябва да си толкова добра.. или трябва да бъдеш добра само с хората които те ценят.. и аз бях така на твоите години... а за това че си леко пълна.. ам храни се здравословно и спортуваи.. аз правя някакви опражнения ( 8 Min Abs Workout ).. ако изкаш я пробваи.. има повече избор ако си го изтеглиш на телефон.. понеже и в интернет има но не са всички.. Чао.. :)


*Момиче. 15. *

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: e0c0407e91
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Хората от града са по-злобни, отколкото на село. И спокойно ще отслабнеш, все пак си в пубертета и твоето тяло се променя. О, забравих, че трябва да отказваш на другите, защото те не заслужават твоята помощ. Желая ти късмет в училище ;)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker