Последици след първия път? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121343)
 Любов и изневяра (29747)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Последици след първия път?
преди: 10 години, 2 месеца, прочетена 3660 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 13 години и както знаете всички тинейджъри на тази възраст започват да се интересуват та това стана и при мен. Въпроса ми е : Може ли от първия път да се забременее? Нали ме разбирате ако се ползва презерватив има ли опасност той да се скъса? Извинете за правописа ако съм допуснала грешки!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 2 месеца
hash: dbef671b96
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   1. Да, може да се забременее първият път. Няма разлика дали човек прави секс за 1 път или за 10000 път - или си бременна, или не. Средно няма! Или правиш секс, или не правиш секс.

2. Много е важно да знаеш, че у нас е забранен сексът с лица, ненавършили 14 г. и ако не искаш да станеш жертва не педофили, по-добре отложи идеята за секс.

3. Презервативът може да се скъса, но е много малко вероятно. Той си остава единственото средство, което е не само много сигурен контрацептив, но и предпазва от ХИВ и много от венерическите болести и инфекциите, предавани по полов път.
Кондомът има и много други предимства. Предполагам, че ще тръгнеш един ден с младо момче - с кондом той ще може да продължи сексуалният акт и по-дълго, защото младите момчета често заради превъзбуда свършват прекалено бързо.

Хубаво е, че се интересуваш и информираш, но вземи решение за себе си да отложиш първият сексуален акт поне до 15-16 годишна възраст.
Телесно може да приличаш на жена, но психически още не си озряла. Сексът е увоволствие, няма какво да го крием, той е и човешка нужда, но особено за жената значи и ОТГОВОРНОСТ. Една бременности аборт на твоята възраст може да бъде фатална.

Съвет - по-добре се научи да се самозадоволяваш. Най-хубавият, ефективен и безопасен начин за жената е чрез стимулиране на клитора. Самозадоволяването е полезно, защото ще ти позволи да задоволиш нуждите на тялото си без рискове!
Важно е да спазваш хигиена. Усещанията са по-интензивни, ако се ползва лубрикант.
Не вкарвай предмети във вагината си, защото можеш да завършиш в гинекологията освен това предполагам, че би искала момче да отнеме девствеността ти един ден. Чрез стимулация на клитора ти не рискуваш нищо, постигаш оргазъм и нямаш никакви проблеми да изчакаш до срещането на Мистър Райт!

Успех

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 464458d426
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Поздравления, че се интересуваш и че действаш отговорно.

Точно в този сайт има десетки такива теми. Можеш просто да видиш наготово отговорите на въпросите си там, че и много други отговори.

Иначе на теория може да се забременее от първия, последния и от всеки път. Опасност да се скъса кондом винаги има макар и малка, но ако стане случайно, в рамките на 72 часа (24 часа още по-добре), тичаш до аптеката, купуваш Ескапел и пиеш. Струва около 30 лв и се пие САМО в краен случай, не е традиционно контрацептивно средство. Води се средство за СПЕШНА контрацепция.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 4d0f952162
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   За съжаление може да се забременее и от 1-я и от 1001 път. А и това е само единият проблем. Ами болестите? И там няма значение дали ти е 1 или пореден път щом си с човек, който е носител на някакво заболяване (СПИН, хепатит, сифилис, трипер... и т. н. ужасии). Така, че помисли и за това и ВИНАГИ използвай презерватив. Да, има риск презервативът да се скъса, особено ако не е добре поставен, но ако е сложен както трябва рискът е минимален. Обаче пишеш, че си на 13 и мисля, че ти е малко рано. Да, хубаво е да питаш и да си информирана, обаче лично аз те съветвам да изчакаш и да го направиш с правилният човек и то когато си готова, защото да знаеш спомените от първия път са за цял живот и ако спомените ти са някаква голяма каша, болка, скъсан презерватив и притеснения хич не е добре. Аз го направих на 16 и сега си давам сметка, че съм избързала, защото съм го направила с грешния човек, ама бях толкова влюбена, че не си давах сметка, че той не е бил толкова влюбен в мен. Така, че за да не съжаляваш един ден, изчакай. А иначе лошо няма да питаш. Колкото си по-подготвена толкова по-хубаво ще ти е когато го направиш, защото ще си спокойна, че нещата са под контрол и ще можеш да се насладиш на случващото се, а няма да мислиш дали няма да забременееш. Това е голямата тайна на женската наслада. За да се забавлява една жена истински тя трябва да е спокойна и сигурна, че няма да има неприятности след това. Ако през цялото време мислиш дали няма да стане гаф и да свърши в теб без презерватив само ще се стегнеш и може дори да изпиташ дискомфорт, а целта е и на двамата да ви е хубаво, нали?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 0f5969411f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен ти е малко рано да се подготвяш за полови контакти.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker