Брат ми ме тормози - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121275)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18550)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Брат ми ме тормози
преди: 10 години, 2 месеца, прочетена 3075 пъти
Здравейте! Момче съм на 15 години.
Преди около година може би, пак по това време на годината беше, разбрах, че баща ми си има и друго семейство и че всъщност майка ми му е любовница. Да, наистина през години те си спомням, че баща ми много пътуваше и майка ми ме лъжеше, че работи в чужбина, но истината била, че той просто е бил в друг град със "истинското" си семейство. Един ден той просто дойде в къщи, дори майка ми много се изненада като го видя, и ми разказа всичко. Майка ми стоеше до мен и ме прегръщаше и плачеше, казваше му "Недей не му казвай" и аз питах "Какво да не ми казва". Беше ужасно. Каза, че ще спре да се вижда с майка ми, но иска да е част от моя живот. Тогава не казах нищо. След този ден майка ми много се депресира, напусна работа, стоеше си само у нас, не ми говореше, чувствах се ужасно, обадих се на баща ми, разказах му за ситуацията и му казах, че искам да се видим. Започнахме да се виждаме с него, той ме запозна със семейството си, явно, че и на тях беше казал истината. На нова година ме поканиха да празнувам с тях, ако нямах други планове, но отказах, защото исках да съм с майка ми.
Бях навън с приятели на 31 и над вечер се прибрах, но майка ми я нямаше. Подмина полунощ и нея още я нямаше, празнувах си сам и легнах да спя. Беше ме срам да се обадя на баща ми. От тогава не съм я виждал. Обадих се сутринта на баща ми и му казах, че майка ми я няма. Така няколко дни по ред си бях сам в апартамента, накрая баща ми дойде да ме вземе и отидох с него при семейството му. Още няколко дни по-късно той издири майка ми чак до Хасково и отиде да я прибере, но се върна без нея, казала е, че не няма да се върне, не искала да говори с мен или да ме вижда. От тогава живея с баща ми и семейството му.
Съжалявам, не съм добър разказвач. Има още много неща, които се случиха, но не ми се разказва подробно, това е късата версия.
Баща ми има две деца от съпругата си, момче и момиче. Момичето е студентка на 22г. е и не е тук, но понякога си идва. Момчето е на 17г.
Имам проблем с момчето понеже от както съм тук той не спира да ме тормози. Разбираемо е да ме мрази, все пак съм сина на любовницата на баща му, но не по мое желание съм тук, аз също не съм искал да става така.
В началото, когато бяхме сами само ме псуваше. Постепенно започна да ме удря и рита, дърпа ми косата, понякога ме заключва в стаята (понеже се налага да делим стая), или ме заключва извън апартамента.
Миналата седмица започнаха да правят ремонт в банята, но от някъде изби вода в нашата стая и сега се налага да спим на разтегателния диван в хола докато оправят проблема. Гледам да се дърпам възможно най-далеч от него, може да се каже, че спя на ръба. Но още през първата вечер той започна да ме хапе по ръцете и врата, сложи си пръстите в устата ми, опитах се да го избутам, но не можах. Не виках, понеже баща ми беше в другата стая. Душеше ме, но после ме пускаше, после пак ме душеше.... От тогава всяка вечер е така, унизително е и ме е срам да кажа на баща ми, а още не са оправили проблема. Не знам какво да направя... Не искам да живея с него под един покрив, искам да се махна от тук. Срам ме е да кажа на някой. Попитах баща ми дали може да ми даде ключовете от апартамента на мама, но не ми ги даде.
Искам да спре, какво да правя? Страх ме е, че никой няма да ми повярва. Срам ме е да пиша за това, срам ме е дори да мисля за това.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 2 месеца
hash: 3d630bec99
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Малко ме съмнява тази история. Сигурен ли си, че с майка ти не се е случило нещо? Имал ли си поне телефонен контакт с нея?
Не искам да те плаша, но най-много убийства се случват в семейна среда. Искай от баща ти да ти даде телефон на майка ти да се убедиш, че е добре.
Ако откаже да ти покаже майка ти или поне да говориш с нея, отиди до полицията и им разкажи цялата история. За мен всичко мирише много. Коя майка ще напусне апартамент и дете туко така.
Имаш ли баби и дядовци?
Напусни това семейство ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, това НЕ Е твоето семейство! Жена му ще ти помогне с пари, ако трябва, тя също не те иска в дома си, бъди сигурен

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 367d8f54c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От Автора:
От страната на майка ми имах баба, но тя почина, кажи-речи преди 5-6 години. От страната на баща ми не знам. Може и да имам може и да нямам, наистина не знам, а не съм и питал. Баща ми ми каза, че майка ми му е дала пари, за да приеме родителските права, за да може тя да няма нищо общо с мен. Толкова знам. В деня на делото не бях в съда, но до колкото знам всичко е минало без проблем и сега родителските права са на баща ми. Не знам на кой е апартамента, в който живеех с майка ми. Мислех, че е бил нейн, но сега ключовете са у баща ми. Всичко ми е толкова объркано, имам чувството, че аз съм единствения, който нищо не знае.... И най-вероятно е така...

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: c1528fde17
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Мило момче, кажи на баща си! Сподели! Не се оставяй да те малтретират. Колкото др момче е негов син, толкова и ти. И жената на баща ти къде е в цялата ситуация. Какво се прави на гръмната! разбирам, че няма как да те приеме, като нейно дете, но щом е била съгласна да те прибере да каже на децата си да се държат добре с теб. Ако съм на баща ти и видя, че си нежелан там те взимам и се изнасяме. В крайна сметка решението да си там явно е било и на жена му. Ако е имала нещо против да го е заявила преди да те вземат. Успех ти желая. Дръж ни в течение какво се случва.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 367d8f54c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От Автора:
Все още не съм говорил с баща ми и не знам дали ще го направя. Колкото до жена му... Не знам... Тя не ми говори много, нито аз на нея... Разбира се, както за другите така и за мен готви, пере ми дрехите, но нищо повече. Мисля, че най-дългият ни разговор е, когато тя ме пита дали имам нещо за пране. Гледам вечер, когато другите гледат телевизия да не съм им пред очите, стоя в кухнята или излизам долу пред блока. С баща ми повече си говоря, но и с него не чак толкова. Пита ме как съм, имам ли проблеми, трябва ли ми нещо, но от начина, по който ме гледа имам чувството, че ме пита само защото се чувства длъжен като баща, а не защото наистина иска да знае. Разбира се, винаги му казвам, че всичко наред и че нищо не ми трябва. Не знам как се стигна до тук.... Всичко ми е толкова объркано и се чувствам толкова не на мястото си, че полудявам. Понякога се ядосвам, че не знам, и когато се ядосам се чувствам безсилен, когато се чувствам безсилен се ядосвам още повече и искам да ударя нещо или да счупя нещо и понеже няма какво да счупя започвам да плача, викове напират в гърлото ми, но от устата ми не излиза и звук. Толкова много мразя да съм тук, мразя, че не знам, мразя, че мразя.... Иска ми се баща ми да не се беше връщал, да не се беше появявал изобщо, да не ми беше казвал. Тогава аз и майка ми все още щяхме да си живеем в апартамента.... А сега се чувствам безсилен, ядосан, срамувам се от себе си, чувствам се като натрапник. Наистина не знам как да постъпя, искам просто да свърши.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 0ba16b4e80
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ако бях аз щях да кажа всичко на майката на брат ти, защото ако кажеш на баща ти едва ли ще направи кой знае какво. Както ти си му син така и той му е, докато майка му мисли повече за него и ще търси грешките в него и съответно ще каже на баща ти, и ще те защитят. Гарантирам ти, че ще вземат мерки.

Revenge

 
  ...


...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: c6d9759c36
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ако не споделиш с баща си какво става доведения ти брат ще продължи да те тормози

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 8ae6c29e2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Добре де, а майка ти къде е в крайна сметка?? Не ти ли дават да говориш с нея или тя не иска? Да не е хоспитализирана/в лудница, поради депресията, причинена и от баща ти? Не си малък, имаш право да знаеш всичко, ако не ти дават информация, сам си я намери. Много, ама много ти съчувствам, попаднал си в много тежка и странна житейска ситуация, съмнявам се някой да може да ти даде адекватен съвет. Но аз мисля, че първо трябва да разбереш какво се случва с майка ти. Не, по-скоро първо трябва да се отървеш от чувството за срам - НЯМА ОТ КАКВО ДА ТЕ Е СРАМ, ти не си направил нищо лошо, дори си може би единствения нормален в тази картинка, всеки един от останалите участници в тази история има много повече причини да се срамува, отколкото ти. И какво е това поведение от страна на брат ти, и как така няма да викаш - бе викай си, ако трябва се и защитавай, как така ще му мълчиш на това психопатче долно!! Уф, ядосах се...
А, и приятели нямаш ли? Нали ходиш на училище, с никой ли не и близък? Потърси помощ и подкрепа някъде, за да получиш сила и увереност. Кажи на баща ти, че с брат ти не се разбирате, ако мислиш, че няма да ти повярва, не му споделяй подробностите, просто кажи, че не се разбирате, ако може поне да сте в отделни стаи докато се погодите. А и след като те пита дали имаш проблем, не му казвай, че нямаш. Пита те, какво повече искаш. Бил виждал в очие му, че не го интересувало. Може пък да си въобразяваш. Отговори му честно какво те мъчи и как се чувстваш. В крайна сметка, какво имаш да губиш. И обезателно се поитнересувай от майка си!
Айде, успех и пиши, моля те.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: d008edb81b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   От автора:

Не знам къде е майка ми, единственото, което баща ми, ми каза е, че не искала да говори с мен. Той уж и предлагал да се види с мен и да поговорим, но тя не искала да ме вижда. Не знам нищо за нея от около.... 4 месеца? ... Там някъде... От нова година не съм я виждал. Между другото, говорих с "брат ми", или поне опитах. Попитах го защо го прави, казах му, че разбирам, че ме мрази, че не ме иска там, но и аз не искам да съм там също. В цялата ситуация и двамата нямаме избор. Предложих му примирие докато не намеря начин да се изнеса, той да не ме тормози, а в замяна да не ми чува гласа повече. Но какво се оказа? .... Той отхвърли предложението, и сега се опитва да ме манипулира под претекста, че знае нещо за майка ми, но няма да ми каже, ако не правя каквото той иска. Съмняваме наистина да знае нещо за нея, но все пак.... Тя ми е майка и ако той наистина знае нещо, искам да го знам и аз.... Междувременно тормоза не спира, дърпа ме за косата, удря ме.... Все същото... Едно обаче ме тревожи малко.... Оправиха стаята ни, но той не спира с онова, което съм описал в историята горе и пак спим на едно легло.... Не го понасям, толкова го мразя.... Опитвам се да измисля как да кажа на баща ми, без да навлека на "брат ми" проблеми, или поне не много.... Все пак има право, че ме мрази. Е, на негово място аз едва ли бих постъпвал така, но все пак...

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 2428b94ac5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Брат ти няма право да те тормози, ако ще се сърди на някого то това е баща ти, ти нищо не си направил. Не децата са виновни, а родителите, те създават децата. Ти нямаш никаква вина за случващото се. Може би майка ти иска да остане сама и да не те вижда известно време. Брат ти постъпва крайно грубо с теб, но не може ли по някакъв начин да се сприятелите ако това стане ще ти е по-лесно да живееш там. Незнам какво да те посъветвам, но ако майката на брат ти е по-разбрана говори с нея, но ако и тя не те харесва много по-добре не го прави. Тя ще кажи на баща ти че лъжеш и само ще си навлечеш проблеми.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 4ab147787d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Много тъжна история! Задължително намери майка си. Отиди при нея, намери я, успокой я. Всичко ще бъде наред.

 
  ...

...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: de3e4797d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Не те познавам, но много ме кефиш, ти трябва да принадлежиш на себе си, забрави за останалите те са предатели

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: cfbc4b9ef1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Прав си че брат ти те мрази защото не сте истински братя поне за мен но той няма право да те тормози така че казвай на баща си веднага че иначе тормоза няма да спре

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 8efab37b83
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Стана ми много мъчно, на сто процента съм сигурна , че не искаш същувствие, а място къдети да си кажеш каквото ти е на душата. Моля те кажи, ако има някакъв начин по който мога да ти помогна, макар че мисля, че просто и да искам няма с какво. Бих дала нещо, за да се свържем или нещо такова, наистина страшно гадно ми е. Аз попринцип не бих казала, че съм като теб (по характер). Аз ди сега на тоя да съм му... Въпреки, че съм момиче де. Моля те пиши, винаги съм на среща, ако има нещо. Пожелавам късмет, а относно, , брат ти'' земи му тегли едни майни.. Ох, чак се ядосвам докато пиша. Късмет.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker