Гаджето ми е спал с друга - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123676)
 Любов и изневяра (30425)
 Секс и интимност (14594)
 Тинейджърски (22032)
 Семейство (6687)
 Здраве (9740)
 Спорт и красота (4762)
 На работното място (3314)
 Образование (7409)
 В чужбина (1696)
 Наркотици и алкохол (1127)
 Измислени истории (801)
 Проза, литература (1766)
 Други (19161)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Гаджето ми е спал с друга
преди: 10 години, 7 месеца, прочетена 2971 пъти
Здравейте, моят " проблем " или не точно разбрахте от заглавието е да обръщам се към всички момичета как бихте постъпили ако разберете, че приятелят Ви е спал с друга преди вас, преди да се съберете на 16 години съм ако това е от значение той на 18 доста ми е гадно като разбрах и се държа леко гадно с него, но просто не го възприемам имали ли сте подобни проблеми? Как ги възприемате и преодолявате аз още не мога да зацепя въпреки, че си го мислех и преди това, :( :( :(
п, с от скоро сме заедно...

Ще следя историята и ще коментирам заедно с Вас, нека си помагаме като приятелки нямам против да споделите тук и вашите проблеми по темата :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 7 месеца
hash: 7badb48402
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Да ти имам и проблемите!
Разбира се, че ще е спал с друга, той е и по-голям от теб, а и не можеш да си представиш какво е да спиш с девствен мъж. По-добре да се е отработил върху друго от това да ти развали на теб до живот желанието за секс и интимност.
Иначе скоро и ти няма да си девствена и след време също ще си била с други мъже, преди да се задомиш. Днес животът е такъв.
Гледай да ползвате кондоми, другото е вятър работа.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 1d0b74341e
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Всъщност това дори не бих го причислила към графата"проблем". Напълно нормално е, защото все пак е на 18 години.. :). И ти вероятно ще бъдеш с някого след него. Не го вини и не разваляй връзката ви само заради това, но преди да бъдеш с него го обмисли добре и бъди сигурна в чувствата си. Успех!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 99f224735e
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Въй! Огромен проблем! ... А другата знае ли, че той е "спал" с нея?
Ти да не си от турски произход, или да си поклонничка на мюсулманската вяра, че си търсиш девствен?
Мале-мале! Зор!!!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 0474ab7ca0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако мисълта че приятелят ти е спал с друга преди теб толкова те стресира, изобщо не ти е дошло времето да правиш секс, нито с него, нито с който и да е. Девствен мъж няма да си намериш, просто при тях е недоказуемо това. Ти представи си следващия ти приятел да публикува тука "Гаджето ми е спала с друг преди мене и сега се държа малко гадно с нея", ти като си на 16 и мислиш че само с него ще спиш цял живот и той само с тебе ли? Ами да ти разваля идилията, и аз на 16 си мислех че има вечна вярност и любов, глупости на търкалета, хората рано или късно си ги избива на някъде, тия дето твърдят че цял живот са само със един партньор лъжат най-безсрамно! Или на теб ще ти изневерят или ти ще изневериш, това е грозната истина. И се радвай че е спал с нея ПРЕДИ теб, а не сега, когато сте двойка и че не те баламосва- теб за другарче, нея за секс.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 74d9d586a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   Трудно ми е да следя мисълта на днешната младеж. Не знам в кого е причината - в мен или в тях, но с малко по-големите се разбирам идеално. Обаче поколението на 90-те, тц - май говорят на друг език.

 
  ...


...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 41c7adf623
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   ОТ АВТОРКАТА :(

Разбрахте ме погрешно, просто представям си го и ми е малко гадно не съм имала такава връзка не съм минала през 10 момчета не обичам момичета, които се събират с момчетата за бройка или просто да спят с тях обичам го и не си го представям може би не е проблем, да не го мисля... също така и не съм от момичетата, които си лягат с всеки втори има време аз се възприемам все още малка за това но при мисълта, че той е бил с нея ми става доста... гадно :/

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 1ae94c05d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Номер 6, пълна трагедия са, брат, то ако успеят да вържат едно смислено изречение си е направо успех!
Аз не мога да и представя утре тези хора като станат лекари, автомонтьори, адвокати, съдии, фармацевти и т. н. докъде ще я докараме?
По-добре от сега да си посипем главите с пепел и да си купуваме парцел в някое гробище, че не се знае - знае ли се...

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 6c5a37a3fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   НОМЕР 1 " Гледай да ползвате кондоми, другото е вятър работа. " не сме тръгнали да правим нищо пък и нямаме намерение, за сега :) И НОМЕР 3 не съм туркиня нито съм поклонничка на мюсюлманска вяра не си търся девствено момче аз го обичам такъв какъвто е а въпросът е че постоянно мисля за това и ме гризе отвътре...

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: cb8fb70986
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Мисля че ненужно нападате момичето. Според мен тя си осъзнава, че в днешно време всичко е мазало, но е нормално ако е влюбена да иска поне за малко да е изиграла тя важната роля в неговия живот по първия секс.
Според мен, мила, трябва да се примириш. БТВ не е винаги задължително момчето да е честно, може и да те лъже. Попадала съм на случаи, големи любовчии, ама девствени. Всичко се разбира по начина по който говори с теб за секс или те натиска да се случи. Нооо като е спал с друга спал е, секса не е каквото беше, а момчетата пубери търсят къде да го боднат, особено с налични толкова курвета на същата възраст, така че не го приемай навътре. Няма смисъл. Пази твоята ценностна система :) Успех!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 870b5ed8cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   аз бих се направила че няма нищо... И бих се преструвала... Щях да го поканя у нас също и момичето с което е спал но преди това щях да го накарам да се влюби до толкова в мен че... И както казвах бих го поканила в нас както и момичето и него щях да ударя а нея да залея с някаква напитка и да ги изгоня Предлагам ти да направиш същото.. не си заслужава заради такъв

 
  ...

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 9585ddfe1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   И аз на твое място щях да се чувствам гадно, същата съм!!! Не знам точно какво да те посъветвам, накарай го да ти разкаже защо е бил с нея, имал ли е чувства към нея?

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 2a853a1024
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Авторке, колкото и да е малак приятеля ти, възможно е да е спал, а възможно е да ти казва така, за да знаеш, че той има някакъв си опит и да не се притесняваш.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: cb9ef7a8c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   3, братле християнската вяра също изповядва секс след брака, това че хората си преиначават нещата в тяхна ползва и отделно неграмотността по религиозните въпроси си е отделна тема.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: a7ce92d5c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   ОТ АВТОРКАТА

Благодаря Ви на всички,

знам и е толкова жалко та аз съм на 16 не се чувствам готова за това и не знам защо повечето момчета само това търсят та то е просто едно удоволствие а за момичетата още по - жалко, разбрах, че не му е била и първата да имал е чувства към нея дори се запознах с нея а няма да ви разказвам каква курва е та тя спа и с най-добрия ми приятел просто не мога да ВИ обясня колко тъпо се чувствам все едно съм поредната а той казва, че е било грешка и човек се учи от грешките си ако иска това нямаше да бъде с мен въпреки това усещам, че нещо не е наред може би търси това за което не съм готова :/
странна работа са тези момчета...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker