Помощ!Не мога да завържа разговор с момче! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121315)
 Любов и изневяра (29738)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18559)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Помощ!Не мога да завържа разговор с момче!
преди: 10 години, 20 дни, прочетена 2532 пъти
Нуждая се от помощ. На 17 съм и още не съм имала връзка, която да ме впечатли много. Харесвам момче, но той спортува и пътува доста, ходихме заедно на кино и в училище говори, но е прекалено сковано разстоянието между нас. Постоянно аз трябва да задавам въпроси, ако искам някакъв разговор да се проведе, защото иначе ще стоим само на спорт и тук там да се включи и името на бившата му приятелка, която вече има приятел и отдавна я продължила, но мисля, че той не е. Може би там е проблема, а може би и в това, че и двамата сме срамежливи.. поне така мисля. За себе си знам, че и от най-малкото вече бузите ми пламват. Не мога да говоря с момчета, а се опитвам.. завиждам понякога на момичетата, които си говорят спокойно с тях или просто една от най-добрите ми приятелки излиза само в компания на момчета. Канила ме е, но аз просто не се вписвам.. наистина не знам какво би трябвало да правя! Приятелка ми каза, че въпросното момче, за което говоря ме харесвало по начина, по който ми говорели по начина, по който ме гледал! Не вярвам в такива неща и не знам как да подходя, за да разбера дали е така. Да съм директна.. не мисля, че е най-добрия начин. Моля, дайте ми съвети! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 19 дни
hash: 03b4c00e17
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Просто я преглътни тази пуста срамежливост. Повярвай ми, знам много добре какво ти е. Колко неща съм изпуснала заради нея не е истина. От личен опит ти казвам, че е по-добре да даваш направо и евентуално да те отхвърли, отколкото да оставиш така нещата и после да се питаш: "Ами, ако...?" Не е лесно, но имай малко повече вяра в себе си и да не ти пука.:)

 
  ...
преди: 10 години, 19 дни
hash: 564aa0c8c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   историята ми е същата и аз съм много срамежлива

Terry bear

 
  ...
преди: 10 години, 19 дни
hash: c04e8d7879
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   бъди по-отворена и не мисли какво ще говорите. то само ще си дойде. ако няма за какво да си говорите - лошо.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 19 дни
hash: ba845b44ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Може да се каже, че преди време и аз имах същия проблем.. Бях срамежлива.. Постоянно се чудех, каква тема да подхвана само и само да няма мълчание, но все удрях на камък.. Но със времето осъзнах, че, ако искам да постигна нещо трябва да се боря и така постепенно се отпуснах :) И в момента успявам да си говоря свободно без да се притеснявам.. Е, всъщност не е изчезнало напълно притеснението, нормално е да го има, но поне е в малки количества и така имам възможността да си общувам много много по свободно! Моят съвет е просто да се опиташ да се отпуснеш (разбира се няма да стане веднага, но с времето ще се получи) Успех!

 
  ...
преди: 10 години, 19 дни
hash: 4f003825cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   То за един разговор няма нужда от много въпроси. Важното е обща тема да има и става лесно.

 
  ...


...
преди: 10 години, 19 дни
hash: ea97c030e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Просто му кажи че го харесваш и неочаквано го целуни по устните. Не френска или засмукваща, просто лека целувка по устните. Изпробвали са го върху мен и гарантирано работи :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 18 дни
hash: 4269b92b08
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Към номер 2: срамежливостта придружена ли е с друго чувство

 
  ...
преди: 10 години, 18 дни
hash: d7533b3cac
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Донякъде съм като теб, донякъде не. От една страна аз мога да говоря с момчетата, да си излизам с тях и даже повечето ми приятели са момчета и си се шегуваме и ни е весело, затова успявам и да говоря с този който харесвам, имам опит в разговорите с другия пол. За жалост ме е срам като ме изпитват или ако трябва да се катеря по въже или нещо да правя, което хората ще ме гледат, примерно. Една моя приятелка беше така срамежлива и малко се отпусна и ще ти кажа как. Тъй като си на 17 и още не можеш да ходиш по дискотеки за над 18, ако си от София те съветвам да потърсиш тийн партита, те са от 5 до към 9-10 и се събират много хора, хубави момчета, пият, танцуват, става весело, иди на някое такова с приятели и пийни ама малко, не не напивай като свиня, просто за настроение и се отпусни, така ще ти дойде смелост за флиртуваш с някой и ще ти даде опит и ще знаеш след време как да се справиш. Чувала съм, че и в други големи градове го има, не само в София, просто се поинтерусувай, моята приятелка така стана доста повече говореща и не сражежлива.

 
  ...
преди: 10 години, 17 дни
hash: ce50dd7a8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Покани го на среща, искай да излизате повече. Като сте само двамата може да се отпуснете. Ако не ти отказва значи те харесва, ако тръгне да те мота и да увърта го зарежи.
Успех!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 17 дни
hash: a737babe19
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Може би просто си прекалено наивина и глуава да се занимаваш с човек, които не проявяа интерес към теб :)

 
  ...

...
преди: 10 години, 13 дни
hash: 3cc5f2e6a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Изморен съм, след малко ще лягам. Затова прочетох само историята.
Обаче аз обикновено, когато искам да завържа разговор отивам в компанията или до човека и започвам да слушам или чакам да каже нещо, или аз да се сетя нещо общо. И тогава когато мисля, че мога да изразя мнение или да кажа нещо по въпроса просто го казвам, в резултат аз съм много добре приет на всякъде.
Обаче и аз не съм всесилен и затова и аз трудно завързвам разговор с някой/я мълчелив/а, които/която ми отговаря сухо с една дума. Ами то с такъв/а как може да се води диалог, макар да са се опитвали прилича по - скоро на монолог.
Та аз бързо, ще зарежа разговор с някой/я която не умее да каже две думи, не ми трябва да и вадя думите с ченгел има и по - приказливи. Пък и мога да си разсъждавам и сам, ако нямам събеседник.
Пък това дали да питаш директно, ами мен само така са ме хващали за партньор, и то при проявена тяхна инициатива иначе най - много да станем добри приятели.
Обаче трябва да знаеш и човека който те харесва какъв е, аз не се плаша да продължа отношенията с някоя която ме харесва, но аз не желая да съм с нея. Но има и такива които биха се отдръпнали.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker