Ужасни сънища... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Ужасни сънища...
преди: 14 години, 2 месеца, прочетена 3791 пъти
Здравейте,
Моята история е следната...
Баща ми почина преди години, а чичо ми преди месеци. Не знаех, че смъртта на чичо ми, ми се е отразила толкова зле - но факт.

Когато и да заспя сънувам баща си в ковчег или как го удрят, как лежи сам в безсъзнание на бордюра...Или как чичо ми е в инвалидна количка и още МНОГО и УЖАСНИ неща, които не съм виждала в действителност, но ги виждам в съня си. Постоянно се будъ със сълзи и плача, дори понякога, когато не спя отново ми се случва всичко това. Убива ме...

Освен тези сънища има още едни, не чак толкова ужасни, но пак ме травмират - сънувам как ме преследват с кола, а аз тичам и тичам, а накрая някакви мъже ме хващат и се опитват да ме изнасилят. Това не е толкова страшно, по-големият ми проблем са сънищата с баща ми (най-тежкият период за мен) и тези за чичо ми. Не можете да си представите колко боли от всичко това, иде ми да се гръмна вече. Постоянно плача, ходя като дрогирана, не ми пука за нищо. Вътрешно се съсипвам. Моля Ви, дайте ми някакъв съвет - какво да правя????? ;(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 2 месеца
hash: 036b757ebc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Разсейвай се по някакъв начин. Опитай се да не мислиш за това. Не мога да те разбера, защото не съм имала подобни случаи, но мисля, че ако намериш начин да се оттървеш от тази мислъл всичко ще се оправи...

Съжалявам, че не ти помогнах повече, но толкова от мен, друг може и повече да ти помогне..

УСПЕХ!!!

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: a054c45a7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Авторката : С разсейване не се получава...

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: e9175aedf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   О, знам за какво говориш постоянно сънувам гадорий с една от по-малките ми сестри, много е гадно.
Не знам дали ще ти свърши работа и дали въобще върши но ако искаш си потърси капан за сънища, има ги и малки и голями, държи се над главата при леглото де,пробвай може и да проработи.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 67937bd5ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   ОТИДИ НА ПСИХОЛОГ ИЛИ НА ПСИХИЯТЪР, ТОВА КОЕТО СЪНУВАШ Е НА ПСИХИЧНА ОСНОВА ... ОТИВАЙ ДОКАТО Е ВРЕМЕ, ЗА ДА НЕ СЕ ЗАДЪЛБОЛИ ПРОБЛЕМА. НЕ СИ ЛИ ОБЪРНЕШ ВНИМАНИЕ, ТОВА МОЖЕ ДА ИМА МНОГО ЛОШИ ПОСЛЕДСТВИЯ .....

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 3806ea2455
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Здравей. С риск да бъда иронизирана и оплюта от останалите посетители на поста ти, ще ти препоръчам нетрадиционно лечение- отиди при жена, която да ти отлее коршум против страх. В почти всяко село има възрастни жени, които правят това, но първо се поинтересувай, дали наистина умее. Аз изпаднах в същото положение като теб, след смъртта на дядо ми, който ми беше като баща - това ми беше първия сблъсък със смърт на близък човек и много се травмирах. Непрекъснато го сънувах, както казваш - лежащ, болен, изнемощял, целият в някакви рани /въпреки, че не е имало такъв момент/ и се будех с викове и плач, получих невроза, имах усещането, че непрекъснато в гърлото ми е заседнала някаква буца и ме души.

Една позната ми каза за този метод, но бях много скептична, казвах си - лекарствата не ми помагат, пък камо ли, някаква врачка, но все пак отидох... Жената ме вика няколко пъти - каза ми, какво да направя и честно, още след втория път спрях да сънувам кошмарите, а след петия изчезна и усещането за буца в гърлото. Препоръчвам ти този метод, защото лично съм го изпитала, а и не забравяй, че постоянният стрес е една крачка до диабета. Успех, дано се оправиш.

 
  ...


...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: a054c45a7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Авторката : Идеално знам за диабета. Аз имам заболяване на щотовидната жлеза и следващата крачка е диабет. Ще се посъветвам вероятно с майка си и ще видя какво ще правя. Благодаря на всички!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 месеца
hash: dbcc225008
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мисля, че в тежък момент като твоя, човек търси нещо, за което да се захване... При някои това е религията, вярата, че любимият човек е отишъл в рая или във вечния мир, нещо такова.Убедена съм, че методът с разсейването наистина не работи. За да се справиш с нещо, трябва на първо място да го разбереш... При теб всичко е на психична основа, определено трябва да се консултираш със специалист.

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 371191fc34
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   И аз имах същия проблем, но сънувах майка си по същия начин по който и ти сънуваш баща си. Но се опитах да се разсея и вече от 2 години не го сънувам. Опитай се. Знам какво е да сънуваш някой който вече си е отишъл...Но още я сънувам но този път няма кофчези или др. гадни неща. Опитай. Може и да помогне.

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 050d581272
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Съгласна съм с номер 5. Ходи по често на черква ,пали свещички за здраве.Трябва да немреиш биоенерго терапевт,които да помогне. Консултацият с психотерапевт също е добър вариант. Можеш да си спокойна, всички които не са на тази земя, са не друго много по-красиво и спокойно място,изпитанията са тук на Земята.Успокой се преми случилото се и се опитай да продължиш напред

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 0ed6fca1c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз имам подобен проблем сънувам ужасни неща ,но по-лошото при мен е че някой от сънищата ми се сбъдват . Не мога да променя нищо въпреки че знам какво ще стане, може и да ме помислите за луда но това е истина !

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker