Шантаж, тормоз както искате го наречете - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121321)
 Любов и изневяра (29739)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6479)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Шантаж, тормоз както искате го наречете
преди: 9 години, 11 месеца, прочетена 1905 пъти
Историите ми са кратки и няма да ви се налага да четете дълго, с цел да е прочетете.

Ето е и първата история, описана от няколко изречения:
Веднъж, когато бях на купон пийнах малко повече от нормалното и. ии започнаха т. нар "приятели" да се гаврят с мен по възможно най-отвратителния начин и притежават видеота за доказателство. С някои от тях не съм в добри отношения и понякога намекват, че може да качат видеотата в интернет и да ги разпространят.

Втора история:
Веднъж бях на гости у един приятел и ме е снимал как си чеша носа от вътрешния край (на снимката изглежда, че си бъркам) и е разпрати на няколко човека и сега част от тях ме заплашват, че ще е качат и разпространят.

Какво трябва да направя аз? Възможно ли е да остана без приятели (тъй като притежателите на видеотата и снимките имат много по-широк кръг от приятели и познати, отколкото моя)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 11 месеца
hash: 9de41b0635
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хах аправи и ти на тях такива материали и да видиш как ще се стреснат..

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 47dd528371
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Леле, та това не са ти никакви приятели, ако сериозно, а не на шега те заплашват и са се гаврили с теб....

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 8add9d67f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Това е наистина гадно... Нарича се тормоз... не бива да злоупотребят с теб така, а тези твои "приятели", не са ти истински приятели... Бъди смел/а и отстоявай себе си... Аз вярвам в теб, че ще им се противопоставиш и ще ги поставиш на място... Аз съм до теб... :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: db0180e5ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз бях в същата ситуация,като бях по-мъничка. Я не им се давай - от къде на къде ти ще си жертвата *ако мога така да се изразя* ? Съгласна съм с номер 1. Аз направих така и нищо никой не посмя да качи. Никой не може да те унижи , ако ти не му позволиш!

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: db0180e5ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Според мен това не са приятели - лично мое мнение.
Преди ми се случи нещо подобно. Тогава се шашках и те се възползваха от мен, но започнах да се държа всякаш не ми пука и нищо не стана. Сам си прецени, че да не вземат да се издразнят и наистина да ги качат. Абе каквото и да стане не си го слагай на сърцето и намери хора, който истински те ценят :)

 
  ...


...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: db0180e5ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Един път да си направят шега - няма нищо лошо, но според мен те прекаляват. Тегли им една майна.. не си заслужава да си губиш времето с такива хора!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: db0180e5ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Когато бях в осми клас съучениците ми правеха същото нещо и ужасно много се тормозех. Взех телефона на 'приятелката ми' и изтрих засрамващите ми снимки. Останалите, който ме бяха снимали качиха снимките и всички ми се подиграваха. След това взех, че и аз направих такива снимки и си го върнах. Не си длъжен да си стойш и да ги търпиш!

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 0701b39c7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   И какво от това? Пила си малко повече и не си се контролирала особено. Не е чак толкова притеснително, има момичета които са ги снимали голи, как правят свирки и т. н. Няма да им се връзваш!

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: b3dca4e4ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Момче съм.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 71aa672f94
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Да ти разкажа мойта история тогава- да не се шашкаш изишно :) Момиче съм и навремето се "свалях" с едн ужким приятел в нета и имах глупостта да му пратя на мейла мои полу-голи снимки (на плажа, с гащи но без горнище) Както и да е, нещата там не станаха, с него се поскарахме... След годинки, аз вече омъжена и т. н на работното ми място идва полиция с призовка- да се явя да давам показания в града на тоя мухльо, щото го разследват. И аз нали шах и мат. Оказа се, че малоумника сваля момичета (непълнолетни и малолетни), като му пратят разголена снимка почва да ги изнудва за още, да ги тормози и със снимките "захранва" сайт за проститутки, че писал и истинските данни на момичетата, така ме намерили и мене полицаите- имена, телефон, всичко. Аз си бях пълнолетна, но изглежам по-малка и затова и мен ме подбрали като не ми знаят годините. Дадох си показанията и всичко свърши, сайтът е бил свален веднага, дело не знам имало ли е, мен не са ме търсили повече и всичко отшумя, но представи си що за унижение да те мъкнат в полицията да ти размахват въпросните снимки из цялото районно, а мъжа ми как се е чувствал, а? Ама не сме умрели, майната му, минало-заминало, ти за едно бъркане в носа се тръшкаш. Не знам какви снимки толкова са ти направили, гол ли си, секс ли правиш, нарисували са ти *** на челото докато спиш? Тегли им една и толкова. По закон е подсъдимо да снимаш някого без съгласието му и може да съдиш, ама няма смисъл, по-хубаво намери някой (щото явно не си много як) да им тегли един бой на пишлеметата. Аз оня моя изрод ако го видя някой ден- ще го счупя от бой, нищо че съм жена :) Чупи гипса и да не ти пука, най-добрия вариант е да ги игнорираш. Вече не знам под гавра какво имаш предвид, защото ако са извършвали някакви сексуални посегателства върху теб докато си бил пиян- там вече си е престъпление, въпросните снимки са доказателства и трябва да се обърнеш към полицията. Ако просто си припаднал и са ти събули гащите- майната му, ще ти направят релама на задника/предника :))))

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker