Как да ги убедя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да ги убедя?
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 1384 пъти
Здравейте, преди време писах тук една история, че искам да съм модел. Някой от вас може да са я видели. Не знам защо, но историята изчезна. Както и да е, просто искам да ви попитам нещо.
Много обичам модата и искам да се занимавам с това. Искам да съм модел. Кандидатствах онлайн във "Висаж" и ме одобриха, извикаха ме на интервю-кастинг. Отидох. Казаха, че ставам и трябва да мина курс за модели. Записах се и курсът е скоро.
Въпросът е, че нашите ме записаха с идеята, че просто ще си развия походката и ще стана по-самоуверена. Те знаят, че обичам модата, но нямат представа за амбицията ми да се занимавам с това професионално. Още след кастинга баща ми ми каза, че няма да ме пусне на ревюта или фотосесии. Много се натъжих, защото ми е мечта. Наистина не знам какво да правя. Цял ден спорих с баща си и мисля, че сега не сме в лоши отношения, но някак имам чувството, че няма да се размина с нови скандали на тази тема. Въпроса е какво да правя, искам да се занимавам професионално с това, дори и когато порасна, но как да им го кажа? Приеха ме в хубава гимназия в София, те смятат, че акъла ми щял да си отиде, ако се занимавам с това. От години знаят, че искам да съм актриса като порасна, но сега съм сигурна, че актриса и модел вървят ръка за ръка и ще съм щастлива, ако съм и двете. Баща ми ми казва, че за тези професии не е нужен акъл, а.... спонсор и то много богат и влиятелен. Аз нямам проблем с това. Когато ме питат "какъв съпруг искаш? ", винаги отговарям "може да е всякакъв, но трябва да е много богат". Знеч, че повечето от вас ще кажат, че, съм к*чка, материалистка и т. н, но разберете, че аз просто не мога да се откажа от материалното и за мен то е много важно.
Отклоних се, въпросът ми е как да убедя родителите си, че намеренията ми към модата са сериозни? Искрено се надявам да ми отговорите.
Благодаря :)
Оо не се представих: момиче, 14 години :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: 3f97528603
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Учи!

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 3e59a64505
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Знаеш ли струваш ми се прекалено малка, но коя съм аз за да ти казвам все пак съм и по малка от теб с 1 година. Мисълта ми е че с годините може мнението да ти се промени, но хайде да дам съвет кажи на баща ти че ти убива мечтите и го питай това ли искаш за мен същевременно бъди на прага да се разревеш. Може вашите да разрешат като им покажеш че си отговорна решителна и че ти имаш големи планове за бъдещето. Това е от мен и успех!!

Просто мечтател

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 99b48347ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Обясни им, че е много важно за теб, че искаш да се занимаваш с това още от малка. Това няма да навреди много на ученето. Кажи им и че щом са те одобрили значи имаш потенциал Мисля, че съм чела предишната ти история и тогава също ми направи впечатление, че наистина много го желаеш:) Успех и пиши след това какво е станало.:Д

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 6bfce689d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Нищо не ти пречи да се занимаваш с мода и да учиш. За съжаление има голям реален шанс да станеш държанка на някой чичко. Засега си малка, така че родителите ти имат думата. Ако наистина те кефи е ок, но преобладаващото мнение (и не само мнение) е, че манекенките в България са добре изглеждащи проститутки.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: cf2b90f6be
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Аз съм на 29 г. и съм омъжена за много богат мъж. Сигурно ще те разочаровам, но тези мъже не се женят за жени като теб, а искат образована, умна, възпитана и работлива жена до себе си.
Публична тайна е, че манекенките у нас са елитни проститутки. Случва се да омотаят някой чичко паричко временно, но никой действително богат мъж с положение, образование, много подчинени и обществени ангажименти няма да се появи в обществото с такава жена, а да се ожени за такава е изключено, защото времето на мутрите мина, а никой уважаващ себе си бизнесмен няма да рисква постигнатото, обвързвайки се с празноглава Златотърсачка.
Определено външният вид е важен, но моделките сте известни проститутки и няма начин да се унижи такъж мъж в обществото с вас
Дори Жени К. няма такъж мъж, ти ли ще си хванеш?

 
  ...


...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 1f1bc06aff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Внимавай какво си пожелаваш. Да си модел, не е това, което си мислиш. Ще започнат неприлични предложения, да те пристискат за секс и т. н. Изглеждаш свястно момиче, не вярвам да си лека. В България е трудно да се изкарват пари от такова нещо, камо ли да се издържаш. Вярно е, че това си е добре прикрита проституция. Явно това притеснява баща ти и с право. Замисли се дали наистина искаш това - да се кълчиш за без пари и да те третират като к*рва. Знам, че от страни изглежда много романтично, но в действителсност не е точно така.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 87d4ce7185
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Напълно съгласна съм с номер 8!
Моделките и то не само в Б-я са си елитни проститутки.

Мислиш като 12- годишна, нищо не знаеш още.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 37328f563f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Благодаря за коментарите, аз ще се опитам да преследвам мечтите си, пък давидим какво ще стане :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker