Как да си намеря свестно гадже - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121275)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18550)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да си намеря свестно гадже
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 2106 пъти
Здравейте не живея във Бълга. рия в момента съм в Франция Париж да ви кажа момчетата тук са много лигави няма много кивли но ги има. Честно мисля че съм умно момиче. Не съм имала гадже и желая да имам но до сега само едно момче съм харесвала но той се указа такъв на който му пука само дали момичето спи със мочета. Във седми клас съм и всяко едно момиче си има гадже. Не съм от тези коите се гримират тук момчетата не са като в България да гледат момичето дали има 200 тона грим и да ли е облечена разголено. Тук е по-лошо тук те гледат дали си спала с момче. Не знам как да привлеча вниманието на едно свестно и умно момче не съм много голяма но, желая да имам гадже по-скоро, зависи. Ще се радвам ако, можете да ми дадете съвет. Попринцип си падам по по -големи от мене разбирасе със една две години зависи. :-)Чакам одгори и се надявам да получа по- скоро.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: 9d0bb5331d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Бълга. рия(България), 12 пропуснати запетаи, В(ъв) Франция, киВли(кифли), Указа(Оказа), СЪС(с) МОЧЕТА, ВЪВ(в)
седми, да ли(дали), привлеЧа(привлека), свЕстно(свястно), поПринцип(по принцип), мене(мен), СЪС една две години(с една-две години)...
Казваш, че често се мислиш за умно момиче, но май жестоко се лъжеш драга, аз съм момиче на 13, живея в малък град и до сега не съм излизала извън България, уча английски и от септември започвам и немски и мога да кажа, че ги владея езика, който съм учила до сега на високо ниво. Като гледам съм много по-образована и умна от теб. Седни научи родния си език, пък тогава се занимавай със френския. Излагаш се... И за всички, които ме нападнат с коментари от сорта на- ти какво се обаждаш, момичето покрай френския е нормално да започне да обърква българския и тн. -моля ви, познава се по самите грешки, че тя не е слушала нищо в часовете по български език и тя изобщо не е знаела да пише правилно, не е забравено. Не и е виновен чуждият език, който тя трябва да знае там. Това са елементарни граматически грешки, които и осемгодишният ми брат знае, че не трябва да се допускат и не го прави. Историята е направо смешна.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: cd387c7ba3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Момиче съветвам те да не се занимаваш с тия глупости , защото точно в тази възраст идват желанията за грешки . Колко като теб има в България ........ та както и да е .... като го харесваш върви и му кажи като мълчиш няма да промениш нещата , а за теб ще бъде още по зле . Sp3CiAlIsTa

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 6024c9a556
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Първо на първо - недей да пишеш пияна! Личи си!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 6d8bacd282
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ето ти отговор- нaучи бългaрски език и ще си нaмериш "свестно" гaдже!
Момиче, не ти ли е идвaло нa умa, че не ти е дошло времето?
Остaни си със здрaве.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 8761c52a55
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Едно време имахме гаджета чак в 10 - 11 клас, а секс правехме на 17 - 18г., а сега децата в 7 клас са много напред с материала. Чудя се само кой ли е виновен за това?

 
  ...


...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: d31672d3de
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Амиии направи от себе си такова момиче, което свясно момче би харесало - учи, имай хобита и интереси. Гледай да изглеждаш поддържана и стилна, усмихвай се, показвай чувство за хумор и първо опознай момчето преди да се впуснеш в каквото и да било.
Успех!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: bf668b8b44
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   A случaйно някои " умници" тук дa сa се сетили дa се зaмислят , дaли въобще е училa в бългaрско училище? Нaпълно е възможно дa учи бългaрски сaмо у домa , в крaя нa седмицaтa с помощa нa родителите си.
Към н1- мaлкaтa , тaкa ли избивaш винaги , кaто нaдушиш " жертвa"? Сериозно ли се помисли зa умнa? Хaйде , почесa си комплексa , можеш щaстливо дa доизгризеш кокaлa , aко от товa имaш нуждa. Е , aз пък могa дa кaжa , че се държиш кaто невъзпитaнa комплесрaкa. И вероятно си.

Към aвторкaтa - ти си бъди кaквaто си! Сaмо тaкa ще привлечеш прaвилният зa теб човек/ приятел. Едно приятно , скромно и интелигентно момиче сред другите , ще изпъкне кaто перлa в очите нa подходящият! Дотогaвa - гледaй си уроците и се рaзвивaй. Докaто другите си " чешaт хормоните " , ти се съсредоточи върху учене/ спорт/ хоби. Твоето моче можеш дa го срещнеш нaвсякъде- в библиотекa/ книжaрницa/ фитнес/ бaсейн. Рaзходи се около дворецa " Invalidos" ,Лувърa...покрaй рекaтa , винaги млaди хорa , печaщи се по грaдинките , рaзхождaщи се....
Но , се зaпознaвaй с тaкивa нa подходящa възрaст.
Успех милa и не се връзвaй нa " интелектите " по- горе , товa им е удоволствието нa някои.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 6bb6a819be
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   дО 5 кой е виновен мм телевизия, интернет, това, че секса продава и всеки бърза, все едно ще изпусне нещо...

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: d36c18831e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Ако искаш свестно момче спри да го търсиш и да мислиш за това когато го намериш сама ще разбереш че е правилния приемаш нещата твърде навътре просто бъди себе си и имай достойство не се води по това че всички около теб имат гаджета.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: d36c18831e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Ако искаш свестно момче спри да го търсиш и да мислиш за това когато го намериш сама ще разбереш че е правилния приемаш нещата твърде навътре просто бъди себе си и имай достойство не се води по това че всички около теб имат гаджета.

 
  ...

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: da41e1b964
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Запиши се на нещо извън училище примерно спортна стрелба или някакъв друг - задължително неутрален спорт или ако имаш години - 16 да работиш има много приятни закусвални като кафенета там - идеята е да се сближиш с някой колега и му искай номера с претекст че трудно помниш или имаш нужда от помощ. По същия начин можеш да го изведеш и на разходка - сега идва трика докато той си мисли че още излизате като приятели го заведи при хората с които искаш да се похвалиш - той ще те защити - Казвам ти за трика отрано понеже нещата ако станат сериозни след като си го представила - няма как да бягаш или ако пък си хлътнала той може да се откаже- иначе а и при доста сериозните връзки ще се налага и да забравиш за другите момчета поне за месец - два - дори и да сте скъсали на следващия ден - ако искаш след това да не те третират грозно естествено .

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker