Бисексуалността ми пречи - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121257)
 Любов и изневяра (29725)
 Секс и интимност (14366)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4702)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18543)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Бисексуалността ми пречи
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 1711 пъти
Когато бях малка си имах някакви там гаджета момчета, детска любов и веднъж се бях целунала с език с едно момиче уж на игра и не мислех, че ще играе роля в живота ми. И така с времето си загледах момчета и си бях сигурна, че съм си хетеро. В 7 клас се запознах с едно момиче и се влюбих адски много в нея, имахме кратка връзка и се разделихме. Събрах се с едно момче, след време с друго, но тръпката я нямаше. Реших да премина на момичета, натисках се с няколко през живота си, имах дълга връзка с една по интернет, видяхме се само 2 пъти, заради разстоянието, което ни дели, но пък много ми хареса. Наскоро обаче тръгнах с едно момиче, карахме се ужасно много, но всеки път като я видях всичко в мен се обръщаше, треперех й в ръцете, чувствах се идеално да се натискам с момиче и да имам някакви по-такива отношения и да я докосвам. С нея бяхме заедно към 6 месеца, но се скарахме. Реших, че ще си бъда само с момичета, само с тях целувките имаха тръпки. Да, но родителите ми не спираха да ме питат няма ли да си хвана някое гадже и след време искали внуци (не знаеха, че последните години се натисках само с момичета, те не предполагат) и така наскоро се запознах с едно момче, заедно сме от 2 седмици, но нямам никаква тръпка, ходя в тях, натискаме ме като луди, но не се възбуждам както от момиче, целувам се ей така, държим се за ръце, но нямам чувства, тръгнах с него, за да няма съмнения за моята сексуалност. Искам да го обичам, искам да съм хетеро, да имам деца, но не мога, тази бисексуалност ми пречи, искам момиче подяволите, но не мога да намеря, трудно е, затова съм благодарна, че поне имам някой до мен. Иначе като видя някое красиво момче си викам.. еееех тоя как искам да ми падне... и като ми падне и се чувстам тъпо, защото не треперя цялата както с женско. Чиста лесбийка ли съм си или какво според вас?
момиче 17

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: 1a31d95a36
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Бисексуалност = хомосексуалност + хетеросексуалност. На тебе кое от двете ти пречи по-точно?
Най-вероятно си си чисто хомо, обаче се опитваш да се излъжеш че си би-, понеже е ясно че не си хетеро-.

Споко! Нормално е в днешно време - Земята е пренаселена и у хората се задействат дълбоко несъзнателни механизми за ограничаване на популацията. Основните от тях са хомосексуализмът и нежеланието да имат деца... Други са безплодието, страшните болести на съвременността, евентуално войните и природните бедствия... Няма спасение! И това ще е така, докато човешката популация падне под 1 милиард или докато не колонизираме друга планета (което едва ли ще стане скоро...).

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: ea5f6619bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Гледай колко хора са се навъдили, сега кво и ти ли искаш да раждаш!? Ближете се там, правете си кефа и остави тези терзания, каква си била и каква не си :)
Радвай се поне, че харесваш хора. Щото в Япония вече минават на пластмасови кукли, компютъризирани.

Y D

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: dbe3c4c0f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   100 за 1 и 2!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 886ad5f98d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Много жени харесват и се възбуждат от други жени, но това не ги прави лезбийки. От това което си написала, се вижда че щом ти харсват и момчета си хетеро. Нямаш я тръпката, защото, още не си попаднала на правилното за теб момче. Не се притеснявай и това ще стане един ден.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 8aad3d51ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Приеми се за такава, каквато си.

 
  ...


...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: bdc1737b29
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Хах! Познато чувство! аз се определям като пълно лесби, но когато видя някое готино момче как ми се иска да му се нахвърля, но знам, че ако го направя няма да е нищо особено, не както с момичетата.
Моят съвет е просто да не се лъжиш и насилваш да бъдеш и правиш каквото и да е било с когото и да е. Родителите ти не могат да ти каат с кого да излизаш! А и дори да се окажеш пълно лесби, това не означава, че няма да можеш да имаш деца или семейство! Бъди разкрепотена, не курва, очаквай любовта от всички страни и не си слагай етикети, защото често те може да те залъжат и ограничат.
Няма значение дали си хетеро, би или хомо - най-важното е да се приемеш такава, каквато си и не се съди заради това, кой обичаш.
Много прегръдки и късмет ;)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: f33125da9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мерси за съветите.
Моя отговор към всички коментирали е, че не мога да се приема каквато съм, просто защото не знам каква съм. Може би номер 1 е прав, че съм си чисто хомо, защото колкото и гаджета момчета да съм имала и колкото и да харесвам този и онзи и да ми трепери под лъжичката като ги видя, някак си не си представям след години да живея с мъж, искам да се оженя, а не омъжа и някак си се насилвам да обичам момче, това правя в момента, но като не докосва ми е гадно чак, защото не е момиче. Странното е, защото съм била влюбена в момче, но не чак толкова силно колкото в момиче.

авторката

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: f0a6b73b76
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Колко хора са хетеросексуални и нещастни? Не мисли какво трябва, не наранявай някое момче защото трябва да опиташ "да си нормална".
Бъди себе си, търси и намери хора като теб. Не мисли, че хората знаят по-добре какво е правилно. В арабските държави не признават любовта изобщо, те женят децата си по сметка. Едно време черните не са ги признавали за хора, а за животни / роби на белите. Избивали са еврейте, защото били по-низша раса и така нататък. Мислиш ли, че това е правилно? До това води всемогъщото хорско мнение.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker