Бившия и най-добрия ми приятел - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121214)
 Любов и изневяра (29713)
 Секс и интимност (14361)
 Тинейджърски (21897)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7304)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18529)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Бившия и най-добрия ми приятел
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 1156 пъти
Здравейте! Моля модераторите да побликуват поне тази моя история защото всички други така и не ги публикуваха. Аз съм момиче на 15 години. Ето я и моята история. Имах първо гадже тази година което беше на 17. Естествено той има други начини на мислене и искаше от мен секс. И то още на третия ден откакто тръгнахме. Беше ми ясно че само това иска от мен и му отказах, защото съм девствена и искам да открия подходящия (ако в 21 век има такъв) Скъсахме, преживях раздялата много тежко, защото той ме заряза след като му отказах. После той започна да ме търси постоянно дори когато имаше гадже под предтекст че иска да сме „приятели" Излязох с него за да го видя какво иска а и още го харесвах, но след това той започна да злоупотребява с търпението ми и му казах да не ме търси повече. Той продължава и до сега, но за мен това няма значение. Не искам да го виждам.
Аз имам много добър приятел момче. На него съм разказала всичко за бившия ми, споделях му а той ме утешаваше. И двамата не се харесваха много, и двамата казваха да не се занимавам с другия. Но аз имам чувста към този мой приятел. Знам че не е правилно но много го обичам не само като приятел. Бях чула от негова много добра приятелка че ме харесвал но това беше преди месеци. Не знам дали е било вярно, по едно време и аз си мислех че ме харесва но незнам. Когато му говоря за момчета той малко се дразни и сменя темата. Прави с мен каквото и с всички други свои приятелки - целува ме по бузата, прегръща ме, носи ме - знаете пубертетските закачки. Но дали и той изпитва нещо към мен. Не е правилно знам защото бихме могли да развалим приятелсвото ни, но дали и той ме харесва?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: 2e4deaa65f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да, мисля, че те харесва. Съветвам те да спреш да му говориш за други момчета, а да търсите общи теми и закачки. :)

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: f04f855a03
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Просто го целуни, ако не ти отвърне поне няма да съжаляваш че не си опитала и ще си останете приятели ако не иска да си останете приятели значи не те заслужава нито като приятел нито като гадже.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: b2247a091c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Всички от класа ми постоянно казват че се харесваме а не си признаваме, той целия поруменява като ни базикат. Сега може и да ви се стори преувеличено, но е истина - всички учители ни подкачат и казват че много си подхождаме. Аз много го обичам, ревнувам го, но в същото време се страхувам да не съсипя приятелсвото ни. Той е първото момче което ме разбира. Сега лятото той замина на почивка в чужбина, не съм му чувала гласа. Виждам че там много се забавлява, може и приятелка да си намери. Никога не сме си казвали липсваш ми или обичам те дори на шега. Сега събирам смелост да му кажа поне едното - че ми е лиспвал като се върне. Според вас как ще реагира?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker