Моля Ви , помогнете - страх ме е от оплешивяване - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121359)
 Любов и изневяра (29750)
 Секс и интимност (14382)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6482)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18570)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Моля Ви , помогнете - страх ме е от оплешивяване
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 1294 пъти
Здравейте! Пише Ви момче на 18 години, имам следния проблем. Имам много голям страх към оплешивяването. Над слепоочиета косата ми оредрява и това направо ме съсипва. Изгубих всякаква мотивация, нямам никакво самочувствие, срам ме е да излизам на вън, да общувам с хора, стоя си вкъщи и се ядосвам. Постоянно съм нервен и се държа много лошо с близките ми хора и това заради една коса, така е виче една година и става все по-лошо, не мога да спя нормално, вкъщи чупя от гняв огледала, удрям стената, като ви пиша тези работи, сякаш не съм аз, преди не бях така, не знам какво да правя. Имам чувството, че съм най-грозния и долен човек на този свят, че никое момиче няма да ме хареса, до сега не съм имал късмет, а ако оплешивея, това е нещото, което най-много ме ядосва. Обвинявам родителите си за всичко, не се харесвам, не се понасям, имам чуството, че всички ми се подиграват. Пропилях си ваканцията, сега ще съм студент и не знам как ще я карам. Защо на мен се случва всичко това, на 18 и вече оплешиваващ? Моля Ви, помогнете ми! Благодаря Ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: 2da99aaacb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   ГЕН затова. И по-полека с нервите, че така само по-лошо става. Спокойно ще си намериш приятелка. Косата е последното, което ще гледа. Важно е отношението, а не "опаковката". Кога ще го разберете?!

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: d49b9b25ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И аз на 19 започнах да оплешивявам и го приех много тежко, но след няколко години осъзнах, че косата е нещо съвсем маловажно. Ако сам не се харесвам, няма как и другите да ме харесват. А косата не е критерий за красота. Даже някои жени харесват плешиви, защото е символ на мъжественост. То и без това се получава от много тестостерон. А това да се тръшкаш за някаква си коса, не е особено мъжествено. Имай си увереност, бъди жив и здрав, пък косата да ти е проблема.

Аз после даже като навлязох в истинския живот, съвсем забравих за косата. Имам си семейство, кариера, изкарвам пари и липсата на коса изобщо не ми пречи на това. Жена ми ме хареса въпреки плешивостта, просто защото жените не гледат толкова визията на един мъж, особено след като са го опознали, а гледат да е мъж на място, уверен, отговорен, умен. Това, че се шашкаш за една коса, няма да направи добро впечатление на никоя жена, докато плешивостта може и да не я забележат. На никого не му пука колко коса имаш, а колко струваш като човек. То има супер успешни плешивци, дето им е през оная работа колко коса имат.

Иначе лек няма, само присаждане те оправя, но не си струва риска, защото си е операция и си е риск. Ще станеш в пъти по-грозен, ако не хване косата, защото ще ти останат само дупките на главата от опитите за присаждане и няма да е лицеприятно, никак даже. Приеми се така и си гледай важните неща. Ако само това ти е проблема, направо си щастливец. Знаеш ли какви проблеми имат хората. Да не дава Господ, че плешивостта ще ти се стори манна небесна.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker