Какво за Бога става с мен? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121211)
 Любов и изневяра (29712)
 Секс и интимност (14361)
 Тинейджърски (21897)
 Семейство (6474)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7304)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18528)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Какво за Бога става с мен?
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 1357 пъти
Здравейте напоследък се случи нещо с мен и направо ще се побъркам. На 17 съм и имам всичко, за което съм мечтал и пак съм недоволен. Добре де не всичко, но да се надяваме, че ще го постигна. Имам прекрасно момиче до себе си, приятели и свиря в няколко яки групи. Общо взето това са нещата, на които държа най-много. Колебая се дори в нещата, които имам.. Просто незнам какво искам всичко, което съм искал е при мен и пак съм нещастен без никаква видима причина. Преди около месец се целунах с едно момче и започнах да се обърквам, защото ми хареса.. не си го представям гол етц, но.. незнам. Вчера ми написа нещо и ми каза да го видя като се прибера, прибрах се и го прочетох и беше нещо толкова мило.. общо взето всичко ми е една каша а не би трябвало да е..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: f1c514d01c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нищо не става страшно, нарича се пуберитет... закъснял в случая. Спокойно, можеше да те удари и по-късно. Синът на моя мъж го удари на 19 г. и горе-долу го държа това състояние година, а сега си е нормален, но повъзмъжа и се надявам да не го повтори. Хормонът е страшно нещо и мъчи и мъже, и жени на твоята възраст, но при жените почва по-раничко и свършва по-раничко, докато теб сега те е хванало явно. Имаш късмет, че ще те остави след време, а жените си страдаме цял живот от предменструален синдром, после при бременност изперкваме и за калпак има и критическа! При теб най-вероятно е само сега!!! Ще мине и замине, всички сме минали през това! Сега не ми вярваш, защото за теб е необяснимо как може един глупав хормон (тестостерон) да ти влияе така и да променя цялата ти същност, личност едва ли не, но е не само възможно, а и така се случва просто при всеки мъж, преди да стане....мъш. Ти си на границата между това да бъдеш момче и мъж, но добрата новина е, че е почнало вече да те тресе доста яко и ще се събудиш един ден като мъж -))) Сбогувай се с детството и ритуално - изгори няколко играчки като си на кеф или ги хрърли през балкона, но внимавай да не удариш някоя лелка или да не подпалиш блока. Моят братовчед за малко да запали къщата с горене на индианци от пластмаса на твоята възраст -), после си взе хамстери, които се самоизядаха - имаше много труден пуберитет. Наблюдавай си иначе внимателно тестисите, защото при огромните нива на тестостерончето е възможно да се получат разни видоизменения - опипвай за бучки и тем подобни и редовно се изпразвай. Честито иначе!

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: e1def92284
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Н 1, нещо не си рaзбрaл/a постa.

Aвторе , възможно е дa си бисексуaлен. A е възможно дa е сaмо приятно погaлвaне нa рaзбеснелите се хормони;). Кaквото и дa е , ще го устaновиш с времето. Но не нaсилвaй себе си дa прaвиш избор - " aз ще бъдa хетеро или би". Сърцето, тялото и рaзумът в крaйнa сметкa ще стигнaт до съглaсие.
Тaкa или инaче , без знaчение сексуaлнaтa ти ориентaция , вaжното е дa си ок със себе си. Ще се " откриеш", ще си изясниш , имaш време. Сaмо aко стигнеш до изводa , че предпочитaш дa зaдълбaеш с момчето , бъди искрен с момичето .
Успех!

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: ae13684150
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   О, да! То така се започва - бисексуален бил, трисексуален, ала-бала... Чисто гейче си е, ама още не може дори пред себе си да си признае, милото!
Не мисля, че нормален мъж би тръгнал да се целува с друг, дори и да е само "за проба".

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker