Фобия от хора - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121275)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18550)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Фобия от хора
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 1680 пъти
Здравейте на всички. Аз съм едно обикновено момче на 15 години, но с един доста голям проблем. Понякога се чудя дали не съм за психиатър. Проблемът ми е, че страня много от хора. В училище съм аутсайдер, деля се от другите. По коридора съм невидим за никой и учителите ме мразят. Скоро училището започва със старият ми клас. В даскало ме бият и тормозят, дори момичетата, а аз просто мълча. Понякога псувам и скачам да се бия, ако обидят примерно майка ми, но пак ме пребиват. Като вървя по улицата и имам чувството, че всеки ме гледа и ми се присмива вътрешно. Като малък са ме тормозели и били и сигурно в това е проблема. Веднъж дори майка ми ме нарече грозен. Обичам да рисувам и даже уча такава специалност, но щом прекрача прага на училището се променям и ставам друг- пълен смотаняк. Изобщо не излизам и на вън. Срамежлив съм, момичетата не се интересуват от мен и ми се присмиват. По улицата ходя с наведена глава и се чувствам като най-голямата изтривалка на света. Оценките са ми що годе добри. Най-вече петици. Грозен съм, пипнах си малко прическата, надигнах я, обаче нямам почти никакви дрехи и много скъп телефон, но това ми е проблема, че мога да говоря с никой, пък едва ли с момиче. Наречете ме пълен комплексар, но за мен животът е гаден. Знам, че има хора, които нямат какво да ядат и им съчувствам истински. Иска ми се да бъда някой, а не парцал, който всеки да мачка. Моля да публикувате историята ми, защото е важна за мен. Благодаря! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: 60edb3621f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей :) Съжалявам за това, което преживяваш, но знай, че не си единствен с такива проблеми. Имаме доста прилики с теб, само че аз съм момиче ;д Като за начало, може да обърнеш малко внимание на тялото си - започни да тренираш, било то само бягане, лостове или нещо от сорта, ще ти повдигне самочувствието - със сигурност. Спри да се самосъжаляваш, отстоявай мнението си, гледай да не се стига до бой със съучениците си, защото дори и да ступаш някой това може да доведе до проблеми за теб, а ако тренираш поне ще знаеш, че ако те нападнат можеш да се защитиш. Направи промяна - нова прическа, събери пари за дрехи, ако мислиш, че в това е проблема. Аз се справям с тормоза сама, стоя си вкъщи повече, гледам филми (анимета), играя игри, чета, уча, слушам музика, тренирам и времето минава бързо. Ако някой ме закача не стоя да гледам в точка, а се опълчвам и в последната година почти никой не ме закача, даже някои момчета в класа започнаха да ми обръщат внимание, играем заедно и така намерих приятели. Просто трябва да гледаш позитивно на живота и всичко ще се оправи :)

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 7dfa7a3031
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Когато порастнеш и си намериш съпруга, нито на нея, нито на теб няма да ти пука дали някой в училище те е намирал за грозен или тъп, защото за нея, ти ще си идеален. Но важното е за себе си да си красив, умен и най-вече ЩАСТЛИВ! Дрехите и телефонът не те правят по-значим човек. Днес имаш пари, утре ги нямаш! Не мисли за това. Колкото до побоя, ... насилието не е и никога няма да бъде решение, но както казва Карате До, " търпиш до момента, в който вече нямаш избор... , тогава вече можеш да отвърнеш така, че никога повече да не се забъркаш със същият проблем". Отвърни на удара! Запиши се на някое бойно изкуство... , повярвай ще ти помогте много повече от колкото си мислиш. Ще ти помогне да се обикнеш и уважаваш. някой бойни техники. Не си пропилявай живота. Имаш цялото време на света да промениш начина си на мислне и да бъдеш щастлив. П. С. Момичетата харесват самоуверени момчета. :)

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 025944cf10
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Момко, не се коси. Съвсем нормален си. Нищо ти няма. Просто ти липсва самочувствие. Малко преди 15-тата си година се наложи да се преместя в друго у-ще, защото ме изключиха. Без вина - виновен. Изкараха ме, че съм бил някакъв съученик, а обикновено мен ме млатеха всички. И аз странях от хората, обичах самотата, по цял ден в нас бях на компютъра, почти не излизах, защото мислех, че ще ме бият, ще ми се подиграват и т. н. Това бе преди 21 години. Доста преди ти да си бил и мечта в погледа на вашите. Когато се преместих в новото си у-ще си казах, че няма да позволявам вече тормоз. Така и стана. Още от начало си изградих репутация на "лошо момче", другарувах с отрепките, но същевременно си учех и уроците. Пушех, пиех по малко, тревица и т. н. Изключиха ме и от това училище (този път основателно), преместиха ме в трето, където и завърших. Не се промених, бях един от лидерите в класа, момичетата ме харесваха, бил съм с почти всички от тях. Всичко това, ако може да се каже, че нещо е постигнато, го направих, като изградих подходящото самочувствие. При младежта е лошо, защото винаги това самочувствие трябва да се изгражда за нечия сметка. А винаги по-слабият си носи последствията. Бъди силен, като ти бият шамар, търпи и бий 2, като те напсуват, псувай и ти. Върви с вдигната глава и не цепи басма на никой. Дори и на учителите. Ето, такива ги харесват. Или поне по мое време беше така...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 481b8aa428
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Трябва да се промениш! Отпусни се, бъди себе си и както каза, че щом прекрачиш прага на училището ставаш смотаняк, ами постарай се да не го правиш! Дръж се като останалите( не казвам да се биеш и да псуваш) просто си повдигни самочуствието, дръж се нормално и добре с всички. ИМАШ ПРАВО да си като тях! Успех! :)

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: c61f00f5c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не се отчайвай, бъди силен. Но запомни, че те те провокират, като обиждат твой близък, а ти не трябва да им се връзваш. И аз съм като теб, но съм момиче само дето не ме бият не излизам много, не общувам особено с хората. И аз имам комплекси, заради които понасям тежките подигравки, но съм намерила утеха и все още се уча да се приемам такава каквато съм, а теб ще те посъветвам да не ги предизвикваш по един или друг начин и да се научиш на самозащита или можеш да се преместиш от училище, защото когато си с други хора може би те ще те приемат по-добре. Успех!

 
  ...


...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: fd8db39d4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Тези хора, който те тормозят са толкова комплексирани и долни. Поне едно ти показват-какъв не трябва да бъдеш!
Съвета, който мога да ти дам е да не спираш да учиш! Всички тези нападки трябва да те мотивират и един ден да станеш успешен човек! А те най-вероятно ще си останат все така злобни и ще пропаднат.. Не е важно дали се пишеш 'готин' или не-това са пълни глупости често казано! Ако да се биеш, псуваш и тормозиш останалите означава готино.. предпочитам да не съм готина :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: fd8db39d4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Знам през какво преминаваш!
Просто стискай зъби, защото много скоро ще дойде и твоя час! И това е само училище.. няма нищооо общо с истинския живот.
Когато след време си търсиш работа никой няма да се интересува дали си бил готин или не.. нито ще ти помогне по някакъв начин! Опитай се да гледаш от положителната страна на нещата.. доста клиширано ще прозвучи, но всичко се връща в този живот.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: cee87c1c3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   №4 Извинявай, ама човек не може да се отпусне, след като е бил тормозен толкова много (от личен опит го казвам)
Авторе не позволявай тези малоумници да те мачкат!
Игнорирай ги, казвай на директора кога те закачат и на последно място-
ако имаш възможност ги хвани тези клоуни един по един, а после ще бягат. Аз търпях, търпях и един ден почнах да им връщах всичко - както те псуваха, тормозеха.
Аз 6 клас си набих хубавичко една група, защото се заяждаха с мен без причина. Сега съм 9 клас и някой не може да ми каже думичка, ако не желая.
Успех и отиди на психолог! (аз сега съжалявам, че не бях отишъл, но се оправих)
TH3L3G3ND

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker