Новото училище - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121187)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Новото училище
преди: 9 години, 8 месеца, прочетена 1773 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 14 години и съм в ново училище. Един от проблемите ми е децата в моя клас. Всички се познават и си общуват един с друг, но с мен никой не говори. Запознах се с няколко момичета, но до там. Всеки си дружи с неговия си приятел. Чувствам се самотна. Да, знам че 5 годин. ще сме заедно и тепърва ще се опознаваме, но всички се държат много лошо. Аз съм срамежлива и не мога да се отпусна. Друг проблем е моята класна - много е шантава. Като започне да преподава и нещо се отклонява и цял час дрънка за нейния тъп скучен живот. Аз просто исках добра, но строга госпожа, която да ни учи.
Общо взето е това, гледах да не пиша много подробности. Бллагодаря, че прочетохте историята ми и моля редакторите да публикуват историята ми, въпреки че има подобни такива. Моля ви да не ми правите забележка, ако съм допуснала някаква грешка. Благодаря отново! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 8 месеца
hash: 21795cc556
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   От кой град си?

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 31ff8fafe1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Чакай малко бе момиче ??? Та вие сте заедно едва от 2 дни ...

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: d01020a6da
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ходи и ги заговаряй бе, и аз така си мислех преди 2-3 дни, но почнах да ходя по чиновете и да ги питам разни неща, даже вече познавам няколко момичета от други паралелки. Ти какво, 5 години искаш да те изолират ли??? Ако не, се отпусни и ги заговори първа.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: a1fe237bd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Аз съм в същата ситуация, с изключение на класната ти. Сравнявам новото си училище със старото постоянно, искам си приятелите от преди...Но трябва да сме силни. Ще си намерим мястото, това е едва началото. Трябва да потърпим. Кажи на някой учител ако имаш по-сериозни проблеми с класа ти. :) И помни, че всичко ще се оправи. Нормално е да не общуват и да контактуват с теб много-много, защото не са те опознали.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 2003134a8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ами момиче,никой не обича скучните.. Ти какво,чакаш да те заговорят ли? Ако ще чакаш така, до никъде няма да стигнеш. Срамежлива си и какво ?Не искаме от теб да се явяваш на сцена или нещо такова. Просто ги заговори, питай ги от кое училище идват, имат ли брат или сестра..

 
  ...


...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: de2b9e317b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От Пловдив и благодаря на номер 5 :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 6a06082918
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Аз съм 9 клас и напълно те разбирам. Миналата година се чувствах по същия начин. Първите 2-3 дни само си седях на чина и си играех на телефона, докато чаках някой да ме заговори и да си имам приятели. Да, но това не стана и взех нещата в свои ръце - аз заговорих останалите и много скоро си намерих 2 приятелки, които в момента са ми най-добрите. Вярвай в себе си и бъди мила! Успех!

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: c4f2fb8d8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не се срамувай, заговори ги ти, пиши им по Фейсбук, намирай общи теми. :) Не се срамувай, бъди себе си. :)
Късмет! :)

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: f370004b85
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Не се притеснявай, ами отиди на психолог (не си луда, но психолога ще ти даде най-правилните съвети). Аз също бях като теб срамежлив, но с времето се промениха доста неща. Всичко идва от това, което си мислиш или си преживяла. Иначе, ако смяташ, че някое от тези момичета са добри отиди при тях и отвори устата. Като кажеш ''как си '' или ''какво ти харесва '' малко или много ще се говори, а с времето може да свикнеш и да се отпуснеш. От мен ще получиш няколко съвета (ако искаш ме слушай) --------------------------------------------------------------------------------------1. Ще откриеш причината, която те кара да се притесняваш.
2. Няма да споделяш прекалено лични семейни проблеми, защото може да те изненадат (не казвам изобщо да не споделяш, но някаква граница за личния живот трябва да има )
3. Не се отказвай, не търси грешките винаги в себе си, а помисли.
4. Всеки човек е имал лоши моменти и с времето всичко се оправя.
5. Забрави за мнението на този и онзи, а гледай твоето собствено.

Извинете, ако съм допуснал грешка в коментара си.
---Ангелчето---

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: a502ad78ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Че тя учебната година започна само преди няколко дни! Кога успя да опознаеш новите си съученици, че и стигна до изводи как ще се държи класната ти? Това, че първия час е говорила общи приказки не означава, че винаги ще е така. Най-малкото има си програма и определен брой уроци, които трябва да ви предаде, така че и да иска няма как цяла година да ви занимава със собствените си проблеми. А това, че нямаш приятели, ами че ти дори не си имала време да се запознаеш със всички! Пък и ако не се харесаш с никой от твоя клас има и други класове...
Така, че не бързай да правиш генерални заключения, че никой не става за приятел. Ще стане! Ама да ти е хрумвало, че има и други срамежливци, които все още събират смелост да дойдат и да ти кажат "здрасти"? И че в последствие може да се окажат много готини? На училище си от по-малко от седмица, така че ще имаш много време да опознаеш и съучениците и учителите.

 
  ...

...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 83840d4967
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Значи аз също съм 8 клас и съм момиче и вече дори и по-надутите момичета от класа се разбирам, примерно ако ми искат химикал и наистина имам защо да не им дам, после по физическо играем волейбол или нещо друго и така... Надявам се, че след тези 2 седмици вече малко или много сте се сближили... :) Извинявам се ако имам правописни грешки обаче бързах да го напиша... :))

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker