Чувствам се сама и без приятели. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Чувствам се сама и без приятели.
преди: 9 години, 8 месеца, прочетена 1655 пъти
Здравейте!! Напоследък много съм се замислила за приятелството. Аз съм на почти 15 години и имам една единствена приятелка. Под приятелка имам впредвид човек, с който съм много близка и с който излизам през свободното си време. Но това да излизаш почти всяка събота и неделя с един и същи човек е леко странно. Родителите ми ми казват че не е хубаво да имам само една приятелка. Чувствам се забила. В училище имам приятели но само до там-само в училище, навън не излизаме. И така искам да завържа нови приятелства и спомени. Знам че не трябва да съм изживяла кой знае какво на 15 години, но наистина все пак трябва да съм изживяла нещо. Та аз никога не съм си имала гадже. Живея само в мечти някой ден да срещна "голямото може би" както се споменава във книгата "Къде си Аляска".
Моля ви ако има някой в подобно на моето положение или човек който може да ме посъветва нещо-коментирайте.
Благодаря ви предварително!! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 8 месеца
hash: 94f5dd1e2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Родителите ти са прави, че не е хубаво да ограничаваш контактите си само до 1 човек. Истинските приятели наистина са малко, но това не означава, че не можеш да се виждаш с много хора и да си прекарваш добре с тях. Най-лесно ще ти бъде със съучениците. Под лесно, имам предвид, че ги виждаш всеки ден и вече ги познаваш. Защо не предложиш на 1-2 момичета да се видите на кафе след училище? Или пък да гледате някой филм? Едва ли ще има причина да ти откажат. Не е казано, че трябва да ставаш много близка с тях, но е добро начало. Трябва да си много контактна, за да успееш да създадеш нови приятелства. Може да мине време, докато намериш своята среда. Няма всички да ти допаднат, но не се отчайвай. Понякога не подозираш, че можеш да си паснеш с един човек, докато не го опознаеш наистина добре. Важното е да си усмихната и приветлива, без естествено да се натягаш, просто бъди приятелски настроена. Рано или късно ще намериш подходящите за теб хора.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 5ebb5052ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Какви са твоите интереси?Ако нямаш-запиши се на нещо на спорт,танци,фитнес и не се затваряй в себе си.Предполагам си по-притеснителна и мълчалива(и аз съм така),а хората хората не обичат някой да им мълчи.
Аз по себе си съдя,че имам напредък.Като започнах да се интересувам от другите хората как се чувстват и гледам за какво си говорят,ако ми е интересно- отговарям,ако не-мълча.
Надявам се да съм ти била полезна.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: b8dc1bc758
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Май самата ти не я възприемаш като най-добра приятелка! В живота човек има един-два, най-много трима-четирима ИСТИНСКИ приятелки. Какво предпочитам – малко, но истински приятели, които ще ти помогнат и ще ти подадат ръка, когато се нуждаеш от тях, или много от този тип, които те търсят за излизане, но никога няма да се дойдат на помощ!
ПП: Ако искаш да си намериш нови приятели, комуникирай с връстниците си!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 0a7d5f6708
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   На тези от училище започни да им предлагаш да идете после на кафе или на разходка някъде, нещо такова :)
А за гаджето - спокойно, като му дойде времето ще се появи. Мечтай смело, мечтите се сбъдват. Не всички - като това да можеш да летиш например хаха, но реалистичните - да, така че спокойно и смело напред, струваш ми се добро момиче и затова Бог ще го оцени и ще те възнагради някой ден.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 13840f70d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Виж може 1 приятелка да имаш, но ако е истинска тя може да е равна на 100 такива, които не се интерсуват от теб. Иначе, ако е обратното просто намери начин да разговаряш с другите, не се притеснявай. Аз колко приятели съм имал и в крайна сметка все са били ''предатели''. Самотата е гадно нещо (сега и аз чувствам това ), но трябва да търсим начини за всичко. ---Ангелчето---

 
  ...


...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 4468010c89
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   По-добре с един приятел на една пейка, отколкото с 20 използвача на една маса. По-добре излизай с един важен за теб човек, отколкото с 20, на които не можеш да имаш доверие :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: f5641bb098
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Явно не цениш особено тази своя "най-добра приятелка". Тя има ли си други приятелки освен теб? Ако да - започнете да излизате заедно. Ако не - предложи й заедно да поканите няколко момичета от класа ти например да гледате филм или нещо такова.
Какви са интересите ти? Доколкото разбрах харесваш четенето. Това е страхотно и можеш да намериш много приятели с такъв интерес. Започни да четеш повече и по - дълбокомислени книги (а не само Джон Грийн). Аз лично бях като теб, но започнах да говоря за този свой интерес и си намерих много приятели. Пробвай и ти.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: a252df0519
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   И аз бях така преди 7 години. Сега съм по-зле. Не позволявай това да се случи и с теб, мила.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: b3cfbf3d1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ти кво искаш.. с цяла тумба деца ли да излизаш? Исинските приятели са 1-2, всичко друго ти гледа сеира и чака да се изложиш.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 4407ef6e70
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз имам само една ИСТИНСКА приятелка. Само с нея излизам и си се забавляваме. Не виждам проблем.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker