Какво да направя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121420)
 Любов и изневяра (29764)
 Секс и интимност (14390)
 Тинейджърски (21909)
 Семейство (6483)
 Здраве (9612)
 Спорт и красота (4708)
 На работното място (3190)
 Образование (7312)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18586)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Какво да направя?
преди: 9 години, 7 месеца, прочетена 1330 пъти
Здравейте, имам нужда от съвет няма с кого да споделя, защото съм прекалено срамежлива. Та значи харесвам си едно момче от близо 9, 10 месеца дори не го познавам, но го харесвам ужасно много. Никога не съм се осмелявала да му пиша само защото имам някакво странно чувство, че ще се разчуе, приятелите му ще започнат да ми се подиграват и някви такива.. Той принципно е супер мил и винаги се държи с момичетата много добре. Много пъти ми е казвал да му пиша смисъл да разбере коя съм а аз винаги му пиша анонимно, просто не искам да разбере коя съм чувствам, че съм прекалено грозна, а той е толкова прекрасен и знам, че няма да стане нищо. Принципно аз съм прекалена много срамежлива и изобщо нямам самочувствие. Когато излезна навън и видя някое хубаво момиче аз се крия, защото се чувствам прекалено грозна пред нея. Просто не знам какво да направя много го харесвама, но просто мисля, че някой ще почне да ми се подиграв а и не мога да му призная, а ми е гадно така като си прикривам чувствата и той не знае кое е момичето, което му пише. Знам, че всичко това е заради хормоните и пубертета, но все пак вече от много време го харесвам и искам да разбразбере коя съм просто не знам каква ще му е реакцията. Извинавам се, ако имам някъде грешки. Моля редакторите да го споделят, защото просто няма с кого да споделя и искам съвет. Надявам се горе-долу сте ме разбрали :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 7 месеца
hash: 39ad3c1a28
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Щом си грозна - първо той ще се постарае да се разчуе. Освен ако не го наричаш анонимно педерст- имаше един дето му се извиних че го наричам нежен и оня каза на всички че съм го харесвала-при положение че именно Той си пъха предмети вгъза. Та както и да е шегата настрана.
Първо щом е хубав - кажи на близка негова приятелка че го харесваш и след това на него. Смсл питай го дали му се излиза защото нямаш хора за излизане.То ще се разчуе - ако и той те харесва ще излезете. Ако не те харесва и не е като оня нежния педепляс с наръганите неща в задника просто ще си замълчи и няма да повдигне темата че момиче го е заговаряло.
Разбрахме че искаш само мъже да ти пъхат разни неща Не е нужно да го превръщаш във война - тая война продължи близо 2 години - предимно аз в бягане а оня с пъхане на предмети в оная си част дето не изгрява слънцето.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 10b24db0a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   не се притеснява ..По добре да опиташ и да не се получи от колкото да си мислиш какво ли би станало ако му бях признала чувствата си . До това ,че много го харесваш интересно ми как харесваш някой които не познаваш обаче

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 45aaeae4e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Мило момиче, няма грозни хора, има хора с ниско самочувствие, каквото е твоето. Купи си някаква хубава къса рокля, изправи си косата, гримирай се, направи се така както искаш и смяташ, че е красиво да изглеждаш. Запомни, че тялото и лицето на човека е едно голо платно и ти трябва да рисуваш върху него, никой не се ражда с идеални вежди, коса или кожа. Всичко иска човешка намеса. Не си мисли, че тези красиви момичета, които виждаш стават от сън и тръгват както ги видиш. Рисуват веждите, изправят косата, слагат си очна линия. Направи си хубави нови снимки, смени си профилната на Фейсбук, рагледай на какви момичета харесва снимките, дали кифли дали металки или пък рапарки, просто се приближи до неговия вкус, да, грешно е да се променяш за него, но пък и ти самата не се харесваш, това е промяна и за теб. Ако ти не се харесваш, няма как нито той, нито който и да е друг да те харесва. Ако те е срам да ти пише, накарай някой ваш общ приятел да го пита какво мисли за теб или пък анонимно му прати твоята снимка и питай какво мисли за това момиче. Според мен е нужно да действаш и просто да му напишеш ''здрасти'' и каквото стане. Ако се срамуваш, накрая той ще си хване гадже и ще се чувстваш по-зле. Успех и напиши какво е станало.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 39ad3c1a28
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами откъм грим момчетата харесват - транвестити- тоест с пишка и приличащи на травестити. Когато започнеш да приличаш на такова оня изведнъж ще скоче - гарантиран успех ама честно.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 4711c86c0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Пиши му. Дори да не те харесва поне ще знаеш, че си опитала. Нали знаеш по добре късно отколкото никога.

 
  ...


...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 87d690e659
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Май някой е заразян или пренебрагнат заради травестит. Нали така, 4? Явно и травестите са по-оферта от теб.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker