Моят живот - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121310)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14375)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Моят живот
преди: 9 години, 6 месеца, прочетена 1371 пъти
Здравейте! Сега ще ви разкажа част от моя живот и моите проблеми и ако може да ми дадете съвет ще съм благодарна. Ами аз съм момиче на 16 години, почти на 17 от София. Никога не съм била типичното момиче, което обича да се гримира и да ходи като кифла или фолк певица. Обичам да се обличам по-спортно. Като малка винаги си играех с момчетата имах повече приятели момчета от колкото момичета. От няколко години насам животът ми е пълна развалина.
Защо? Има много причини. Една, от които е че се бях влюбила в моя най-добър приятел преди 3 години. Много страдах, защото той беше влюбен в друга, която пък не го харесваше по този начин и искаше да си останат приятели и той разбира се беше с разбито сърце.. И нещата не се получиха между нас. Той знаеше, че съм влюбена в него, но не научи от мен... И така годините си минаха и сега се виждаме по-рядко. В 8 и началото на 9 клас бях обвързана с едно момче, но нещата не бяха сериозни и тогава осъзнах, че просто не мога да бъда с някой, в който не съм влюбена (не се учудвайте, че го казвам но в днешно време някои хора са заедно просто, защото се харесват, но нищо повече или за "бройка", колкото да не си сам и да не си едва ли не "загубеняк") С въпросното момче бях 10 месеца. Но просто един ден решихме да се разделим, защото нямаше смисъл от връзката ни. Но най-отвратителното нещо, което ми се случи беше в преди 2 години. Просто започнах да се привързам към едно момиче в моя клас.. И просто един ден осъзнах, че съм влюбена в нея.
Ставах с мисълта за нея и си лягах с мисълта за нея.. А тя не ме отразяваше, идваше при мен, когато имаше нужда от помощ с нещо и това ме убиваше, направо влудяваше, но не можех да й откажа.. Сега година и половина нещата са малко по-различни, тя най-сетне започна да ме забелязва, да ми обръща внимание по-често. Преди дори не ми е минавало през ума да й кажа какво чувствам и какво мисля, но сега е различно. Четох други теми по форумите и някак си добих повече смелост, да й кажа истината. Родителите ми от друга страна са разведени от над 10 години, на баща ми няма начин да му кажа първо, защото го вижам рядко и не си говоря с него и второ, той не е в България. Майка ми не знам как ще реагира, ако й кажа че съм влюбена в момиче, изобщо че най-вероятно съм бисексуална. Въпроса ми е да кажа ли на това момиче истината и да споделя ли на майка си? Чакам просто удобен момент за да кажа на въпросното момиче на някой купон или екскурзия, когато можем да се напием и просто да се оправдая... Моля ви дайте ми съвети! Доста се отчаях, защото искам да пробвам да имам връзка с някое момиче, което да ме обича както аз нея, а все си мисля че ще е невъзможно. Просто винаги си мисля, че ще бъда наранена и с разбито сърце.. Това чувство, че не мога да й кажа истината ме изгаря, че не мога да се доверя на някого и да му излея цялата си мъка и чувства. Имах преди един "приятел" ако мога да го нарека така, е доверих му се познавахме се от години, разказвах му много за себе си неща, които не съм казвала на друг, а той просто започна да прави интриги и едвам успях да се отърва от него.. И не знам какво да правя. Моля дайте ми съвет! Имам ли шанс с това момиче? Обмисляла съм да я питам дали има чувства към момичета, защото тя самата е била наричана лесбийка и т. н и просто е болна тема.. Мерси предварително!
Моля редктора да пусне темата, защото съм в безизходна ситуация от много дълго време...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 6 месеца
hash: c98ff3b7b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Твърдо против ненормалните работи!

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 08d6ddc976
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Да си поставен сам в подобно жалко положение от майката Природа - да, ама да планираш да мътиш главата и на друг човек, който нищо не подозира и те смята за приятел - това вече не мога да го проумея!
Напълно подкрепям номер 2!

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 8ee7bea91f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако си се сприятелила с това момиче, което харесваш, можеш първо да си говорите за връзки, любов, сексуалност и да научиш от тези разговори как тя вижда би и хомосексуалността като явление. Не се страхувай да изказваш мнение по въпроса, направи го така, че да звучи като нещо убедително и покажи, че остарелите и закостенелите гледни точки често противоречат на идеите за хуманизъм, доброта, приемственост и толерантност. Дори разни глупави доводи, че би и хомосексуалността са неестествени и противоречат на природата не са верни. Има достатъчно много примери за би и хомосексуални явления дори в животинския свят (да не говорим за сексуалното поведение на делфините и на разните там бонобо шимпанзета и други подобни примати). Ако и тя е като теб, може би тези разговори, ще и покажат, че не бива и тя да се срамува от това което е. Ако намериш и други момичета и момчета (примерно хомо и бисексуални) с които да споделяш и с които да обменяш идеи и възгледи, това ще ти даде и повече кураж. В крайна сметка, може и нещата да излязат на яве преди дори да и кажеш какво чувстваш към нея. Разбира се, когато събереш увереност, ще трябва да и кажеш как се чувстваш. Но бъди готова и да бъдеш отхвърлена от нея в началото. Но не губи кураж, не изпадай в депресия а се бори за правото си да бъдеш каквато си. Който не те приема, не те и заслужава. Когато човек се изгради като личност и намери подкрепа, може да устои на много трудности и разочарования. Ти си млада и сега е времето за бориш за своето място под слънцето, да си бунтар срещу дребнавите, консервативни порядки.

Желая ти успех. Имай предвид, че аз не мога да ти дам най-добрия съвет относно хомо и бисексуалността в този случай, защото съм мъж и съм хетеросексуален. За това, всичко което ти казвам е нещо, което аз лично никога не съм изпитвал. Но с това искам да ти покажа, че има достатъчно много хора под слънцето, които са на твоя страна. Така, че не позволявай на никой да ти казва, че нещо не е наред с теб или да ти се присмива.
Слъчайно го прочетох от един форум, има доста верни неща надявам се да съм помогнал и успех

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: cf56f57c46
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Недей да издаваш чувствата си, защото после ще съжаляваш. Знам го от личен опит, само че аз харесвах момче. По-трудно ще си намериш приятелка, която да те обича, защото хомосексуалните са по-малко, но не се отчайвай, ще намериш момиче, което да те обича. Но не казвай на никой от приятелите си или съучениците си. Можеш да кажеш/да се довериш само и единствено на майка си - тя е човекът, който винаги ще те подкрепи. :) А и едно момиче/жена винаги трябва да е загадъчна и потайна. :) =)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker