Какво да правя с момичето на мечтите ми и friend zone? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121200)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14358)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7303)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Какво да правя с момичето на мечтите ми и friend zone?
преди: 9 години, 6 месеца, прочетена 1568 пъти
Здравейте, аз съм на 16 и съм объркан. Попринцип съм срамежливо и влюбчиво мимче и мисля, че това е проблем. Преди 8 месеца ми писа едно също толкова срамежливо момиче. Оказа се, че прилича на мен страшно много. Слушахме една музика, мислихме еднакво, довършвахме изреченията си и като цяло тя беше моето женско аз. След едно известно време й споделих, че я харесвам, а тя ми отвърна, че при нея е даже по-силно. Споделяхме си всичко- сънища, мъки, забавни неща и проблеми. Стояхме до 2-3 часа. 5 месеца, след 1то съобщение й предложих и тя прие. Ние сме от едно училище, но в съседни класове. Всяко междучасие ходих да я виждам и да я гушна. Всичко изглеждаше идеално, но съдбата се обади и се наложи да вляза в болница. Не бях на училище близо 2 седмици, но оздравял или не аз върнах, за да могя да я видя. През цялото време тя ми пишеше и плачеше, защото й тежеше, че не съм добре. В деня. в който се върнах, бързах да я видя и да я прегърна, но усетих някакъв хлад. Тя се отдаличи, спря да ми разказва сънищата й, когато бях при нея, тя все намираше оправдяние да не стои до мен. 1 ден я попитах дали иска да излезем и тя каза, че вече се е оговорила. Тогава реших да й кажа, че не е ми е приятно, че така се отдаличаваме един от друг. И когато и го казах, тя ми призна, че вече не ме харесвала по онзи начин, даже никога не е изпитвала нещо. Имала ме е само като наистина много приятел и е искала да пробваме, но не се е получило. Тогава онемях... Мислих за грешките, които съм допуснал, чудех се дали има друго момче и всякакви такива неща. Но реших да останем само приятели. Тя ми споделяше, че не спира да плаче, показваше ми съобщения! които изпращаше на нейни приятелки, че учителите се ядосвали, защото имала гадже. И общо взето мислех, че още имаме шанс. Бях в депресия. Продължихме да си пишем, дори до 2 часа през нощта, но всеки път, когато тя ми изпращаше снимка, сърцето ми спираше и ми тежеше, защото имам сериозни чувства, но не можех да ги изразя. Продължихме да с е блики, но чувствата ми ме измъчваха. Преди няколко дена отидох при нея, прегърнах я и й казах с треперещ глас"Трябва да ти кажа сбогом, защото страшно много те обичам, но не мога да издържам". Тогава видях как очите и се насълзиха. Тя не каза нищо, тогава й казах последно "чао " и си заминах. Чудя се какво да правя сега, да се опитам да я преживея (как да стане това) или да й пиша, защото тя ми е мнго скъп човек, на който съм споделял много, но и да се измъчвам. Или вие предложете нещо.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 6 месеца
hash: f82731d46a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти първо не си бил във френд зоната. Прочети малко за теория на стълбата. Изпратила те е там, защото от толкова много споделяне е взела да гледа на теб само като на приятел. Трудно ще промениш нещата с това момиче, но попрочети нещичко по въпроса, за да не ти каже така и някоя друга.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: aad75c29b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Момко, няма нужда от повече мъка за теб.
Най-добре ще е да се стегнеш и да станеш с времето мъж.
Тези 2 седмици, където си бил в болница са показали до каква степен те обича, затова помисли си дали има смисъл да се мъчиш/те.
Нито мога да кажа какъв си, нито нещо друго, но приеми съветите ми като приятелски, ако желаеш:
1. Стани по-сериозен и не вярвай на всеки
( не казвам да се отделяш и да не вярваш на всички, но просто се научи да анализираш какви са хората, около теб, за да няма подобни случки :) )
Когато някой те подмине, приеми го и се успокой, защото все някога ще намериш подходящата, но трябва да имаш опит в тази сфера.
Любовта е нещо, което те кара да се чувстваш прекрасно, но трябва да е с точния и верния човек.
Не се хващай на лъжите - съмнявам се, че на някой учител му пречи връзката между 16 годишни.
Това си е личното ми мнение, което не задължава никой да го следва.
Авторе, всеки се учи от опита си, след което се подобряват нещата :)

ДТ

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: e3f1c1e41a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Трябва да я ттестваш за да разбереш дали изпитва нещо към теб. Друг вариант /спорет мен поподходящия/ е директния подхот. Направи за нея нещо романтично. Но за да успее планът обаче трябва да е ГРАНДИОЗНО. От толква споделяне би трябвало да знаеш какво харесва. Пък и след като толква я обичаш прредполагам си готов да направиш всичко за нея. Ако го направиш и тя те одблъсне и кажи че щом това изпитва всичко е наред и ако има нужда от каквото и да е ти си насреща но за сега си казвате чао. Това е мнението на едно момиче по въпроса.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker