Как да им кажа, че имам гадже? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121596)
 Любов и изневяра (29819)
 Секс и интимност (14411)
 Тинейджърски (21920)
 Семейство (6491)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7320)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1742)
 Други (18634)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да им кажа, че имам гадже?
преди: 9 години, 7 месеца, прочетена 6186 пъти
Здравейте, приятели :)
На 16 съм и от месец имам приятел - по-малък е, на 15. В началото не бях сигурна дали го харесвам, но засега нещата се получават и нямам намерение да късаме. Проблемът е, че родителите ми не знаят - той настоява да им кажа, защото му писнало да се "крием", понеже сме се "обичали" (уви, не мисля, че осъзнава какво точно означава да обичаш, но не в това е въпросът). Имам и сестра, предполагам и се надявам тя да ме разбере, но и на нея не мога да кажа - чувствам се все едно ако и кажа, вече няма да съм дете и ще порасна изведнъж... А не искам това да става :( Приятелят ми от своя страна пък, настоява да и споделя, защото можела да се застъпи за мен при евентуален конфликт с нашите и да ми даде съвети как да действам. Осъзнавам, че донякъде е прав, но все пак ми е доста трудно да и кажа. Аз, която никога не съм обичала да споделям, а и не съм имала гадже...
Моля Ви, помогнете със съвет какво да правя и кого да слушам.
П. С. : Благодаря за отделеното внимание! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 7 месеца
hash: d72218c96b
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Добре, де... на 16 е повече от нормално да имаш гадже, някои и секс правят. Просто кажи на родителите си и толкова. Моята майка пък се притесняваше, че нещо не съм в ред, защото първото ми гадже беше на 17. Ако са нормални хора, няма да ти се карат или да правят фасони.
Искаш или не искаш все някога ще спреш да бъдеш дете, ще ти се наложи да се занимаваш с много по-сериозни и неприятни неща от това да кажеш нещо толкова естествено като имането на гадже на сестра си или родителите си.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 45f099b326
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Всъщност е съвсем нормално да си имаш гадже. Въпросът е как ще реагират родителите ти. Ако не искаш да им казваш направо, кажи например, че ще излезеш с приятел и той да дойде да те вземе. Ще наблюдаваш как ще реагират вашите. Ако го повториш няколко пъти и те ще ти имат и доверие и няма да се тревожат толкова за теб. Повечето родители искат да са спокойни за децата си.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 31e08d34e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   При мен се случи и казах да не ме притеснява с това и че когато реша ще кажа кво е тва такова кажи кажи кажи...не одисвай мн на акъла на гаджето си,че аз един път ...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: b44703541f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Благодаря ви за съветите! :)
Относно това, че е нормално да си имам приятел, майка ми не е много о.к. с тази идея - смята, че това са допълнителни проблеми и "разсейване" от учението и състезанията. Това, което пък най ме притеснява е, че той е в едно от "не елитните" училища в града и вероятно дори само за това ще бъде сметнат за простак и нехранимайко...

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 73d8c9dcf5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Нормално да си имаш приятел , все пак си на 16 години . Мисля че трябва да им кажеш че имаш връзка за да са по сигурни . А и все пак са ти родители и на тях винаги можеш да споделиш всичко , за тях винаги ще си малка и те независимо от годините ще те обичат . В крайна сметка никога няма да си останем малки .

 
  ...


...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: a3ba509f82
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   (уви, не мисля, че осъзнава какво точно означава да обичаш, но не в това е въпросът)
А ти как се чувстваш по въпроса? Влюбена ли си, харесваш ли го поне, или просто си си го хвана за да не си по-долу от другите, понеже видиш ли вече ти е крайно време. Отговори си ърво на този въпрос.
( Приятелят ми от своя страна пък, настоява да и споделя, защото можела да се застъпи за мен при евентуален конфликт с нашите и да ми даде съвети как да действам.
Уверявам те едно момче на 15, хал хабер си няма от това как трябва да постъпваш. Конфликтите с родителите ти са нешо нормално,особено в тази сложна възраст и те съветвам да не се опитваш да ги "надхитриш", защото единственото което можеш да си докараш е проблеми. Относно споделянето, сама прецени дали е момента за това сега или искаш да изчакаш , за да видиш как ще се развият нещата между вас. И не на последно място, не знам дали вече сте имали интимни контакти, но ако още не сте, не бързай.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 75fad4e559
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Споко бе няма да те убият. Баща ми тръгна да ме запознава с разни момичета, защото съм нямал гадже, а съм на 15 :Д. Само, ако са някакви старомодни или искат по цял ден да зубриш уроците (тип перфектна дъщеря) ще ти се карат или нещо от сорта

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: b44703541f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Мерси, номер 7, моите са точно от този тип.. :D А за интимни контакти, не, не сме имали, разбрали сме се да чакаме поне 6 месеца още, а и за него е недопустимо да преминем на това, без родителите ми да знаят, че имам гадже дори. Дали съм влюбена, не съм; дали го харесвам, да; защо съм тръгнала с него, защото исках нещо ново и емоция. Причината вероятно за доста ще се стори неоснователна, но когато изгубиш желанието си да правиш нещата, за които по принцип дишаш, осъзнаваш, че ти трябва още нещо. :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker