Най-голямата ми грешка... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121491)
 Любов и изневяра (29784)
 Секс и интимност (14403)
 Тинейджърски (21914)
 Семейство (6486)
 Здраве (9617)
 Спорт и красота (4711)
 На работното място (3191)
 Образование (7317)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18600)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Най-голямата ми грешка...
преди: 9 години, 5 месеца, прочетена 1571 пъти
Здравейте. Май ще трябва да пиша тук, защото няма с кого да споделя, а от доста време ме измъчват едни чувства и не знам как да се дистанцирам от тях. Преди да започна ще ви помоля вместо да ме съдите, да се опитате да проявите разбиране. Преди няколко месеца се запознах с един човек, мина около месец и започнах да се влюбвам в него, докато се усетя и вече го обичах, а не трябваше, защото разликата във възрастта ни е огромна, той е на годините на баща ми и няма бъдеще за нас.... но въпреки всичко не спирам да мисля за него, крия чувствата си, но тайно се надявам да го видя, да го срещна, да ми пише или пък някакъв знак, за да почувствам, че съм важна за него. Всичко, което искам не се случва, вярвам, че е за добро... но дори и да знам, че не съм нищо специално за него, аз продължавам да се надявам на нещо, а не искам, не искам животът ми да протича така и съм адски объркана, какво толкова има този човек, което другите момчета на моята възраст нямат... Точно за това мразя себе си, защото допуснах да се влюбя в някой, който не е за мен, адски виновна се чувствам, а не знам защо... Исках да споделя това и наистина ще ми бъдат от полза някои съвети. Благодаря за отделеното време.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 5 месеца
hash: 262299221a
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Ами какво да ти кажа...Ти сама си разбрала,че такава връзка няма бъдеще,но не си виновна,защото не можем да контролираме чувствата си.Какво си видяла в него ли?! Вероятно сигурност,мъжко държание,уравновесеност...нещо,което рядко се среща при момчетата около твоята възраст.Съвета ми е да страниш от този човек,колкото е възможно повече.Като не го виждаш ще ти е по-лесно да го забравиш и след време ще срещнеш подходящия.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: a9432582a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   По добре обичай баща си, и не се занимавай с глупости. " Точно за това мразя себе си, защото допуснах да се влюбя в някой, който не е за мен, адски виновна се чувствам, а не знам защо..." !? Какви тъпотии, съзнава че е глупост, а не може да се дистанцира от това!? Да не би влюбването да е химия която се поглъща като наркотик. Щом си убедена, че подобна връзка няма бъдеще, какво има да умуваш, забравяш и си намираш подходящ. Нямаш ли си разум? Само олигофрените не могат да се владеят, а ти не си такава. Не ви ли се е случвало, в някой магазин си харешваш някаква дрешка, която не те оставя на мира, докато не си я купиш. Но след време разбираш, че в другият магазин има още по хубава подобна дреха, и започваш да съжаляваш защо си си купила първата. Точно така е и в любовта. Набързо се хвърляте на първият срещнат(като умопомрачени), но след време съзнавате, че той не е подходящият( или той смята, че вече сте използвана) и тогава скачате на друг, като пчелички, от цвят на цвят. Пчеличките поне събират мед и има полза от това прелитане, но вашето прелитане млади момичета, ви трупа само негативи, трупате лоша репутация, и тези момчета които сега се възползват от вашата наивност, утре ви оприличават на кифли. Ако искате да сте кифли, скачайте от цвят на цвят, живота е ваш.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 1bb8d42183
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Със сигурност той притежава много качества, които момчетата на твоята възраст НИКОГА няма да имат, понеже вече не ги възпитават така, като дисциплина, кавалерско отношение, достойно и мъжествено държание. Житейският опит, знанията и разумът също си казват думата. Ти би ли отишла да лекар, който е по-млад от баща ти? Аз лично - за нищо на света! Дори и пари да ми дават за това, и дори да умирам.
Много добре си се ориентирала, само дето сама, в главата си, си режеш клончето.
Разрови се из форума. Почти ежеседмично има истории за хора като вас. Напоследък подобни случаи зачестяват и все повече от тях са с щастливо продължение.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker