Сексът и акнето - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121330)
 Любов и изневяра (29741)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6478)
 Здраве (9607)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3185)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18563)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Сексът и акнето
преди: 9 години, 5 месеца, прочетена 3794 пъти
Момиче на 18 години съм и от малка имам проблем с акнето, не чак толкова много, но все пак си имам пъпки. Ходих по какви ли не лекари, дерматолози, козметици, купила съм си супер много кремове, почистващи гелове, лекарства, подлагала съм се на процедури и нищо не ми минава. Мислех, че с пубертета ще мине, вече влизам в зряла възраст, но от ден на ден се появават повече пъпки, вместо да намаляват. Всеки ми казва колко съм била красива, колко хубав стил съм имала и тем подобни, но че пъпките ги отблъсквали, аз гледам да не слагам пудра, за да не ги замърся и си ходя така, но понякога ги закривам и пак си личат. Не съм правила секс, а и нямам гадже, за да правя. Моите приятелки всички преди имаха ужасни пъпки, една до друга, коя от коя по-голяма. Откакто започваха да правят секс лицата им се изчистиха, заприличаха на жени в лице, а не на малки момиченца, сега имат хубава кожа и чак им се нервя. Вярно ли е според вас, че ако започна да правя секс ще ми се оправи кожата и на това ли се дължат пъпките ми, защото четох в интернет, че не произвеждам определен хормон, който се получава при полов акт и затова ми е така лицето? Моите приятелки също казаха, че така са се оправили. Кажете вашето мнение и опит.

Моля модераторите да го публикуват, наистина ми е важно да разбера.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 5 месеца
hash: 9f75355a15
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здрасти - първо прегледа ли си яйчниците за кисти? Виж нивата на тестостерона
За себе си мога да кажа, че имах акне, което се появи точно на твоята възраст и ме мъчи до 25 г. възраст като се появяваше и изчезваше непрекъснато. Ходих на дерматолог само веднъж, а баща ми по случайност беше с мен - представяш ли си, онази съвсем сериозно ми каза, че било от липса на секс, мислейки че баща ми ми е приятел!!! УЖАС.
Не беше иначе от липса на секс, защото съм имала почти ежедневно секс, но много стресирана бях тогава и не се храних добре.
Иначе мастурбирай си, какъв ти е проблемът?

Препоръчвам иначе мазилото Зинерит както и всички кремчета от козметичните магазини с цинк. На „Манхатан“ имаше резултат.
Най-добре обаче е да почнеш да покриваш проблемната си кожа с продукти. Препоръчвам всички фон дьо тени на Лореал. Важно е да намериш точния цвят, а при много проблемна кожа ползвай и пудра, и малко руж отгоре.
Аз си гледам снимките от тогава и нямам никакви пъпки, а хората се учудват като кажа за проблема си от тогава. Много помага грима да живееш нормално, а не запушва порите и тем подобни - имала съм пъпки независимо от грима и продължавам да ползвам фон дьо тен и сега нямам пъпки. На 30 г. имам супер и перфектна кожа...

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 34b61af8fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Акнето минава ако се маже със сперма - казвам ти го от опит

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 51b409ac24
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Това е абсолютно вярно и мога да го потвърдя от личен опит, както и от наблюдения. Важи и за мъжете. Точно хормоните стоят в основата на акнето. Не случайно се появяват предимно в пубертета, защото тогава хормоните избухват. Така че прави секс, а ако няма с кого, поне мастурбирай редовно. Гарантирам ти, че ще намалее, че и ще изчезне.

А между другото сперата е изключително полезна за кожата, това е сериозно, не се бъзикам. Бях чел изследвания и се оказва, че спермата има такива съставки, каквито няма и в най-луксозните кремове.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 48bde40f78
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ужас! Не слушай номер 3..

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 51b409ac24
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   4, мен какво да ме слуша, има си проучвания, изследвания, интернет, да си провери сама. Дали ще ме слуша или не, фактите са си факти, дори и да не ти харесват.

 
  ...


...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 6c31781922
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   4, защо да не слуша 3? Точно така си е! В по-голчмата част от скъпите кремове има именно сперма и плацента. Е, с плацента няма как да намаже, но спермата наистина помага!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker