Как да си спечеля уважението на околните ми? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121391)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да си спечеля уважението на околните ми?
преди: 13 години, 11 месеца, прочетена 5909 пъти
Аз съм момиче на 14 годинии .. така да започна нямам приятели освен една най- добрата ми приятелка само тя ми остана навън всички ме гледат странно когатто съм за първи път в някоя компания ми пускат базици или не ме отразяват много .. имах преееди мнгоо приятели давах всичко за тях но осъзнах че колкото съм по добра толкова повече ми се качват на главата в къщти всички се карат a=, Aз се грижа за външният си вид а останалите ме гледат все едно си казват МАЛКА КУРВИЧКА ... а има момичета които са къде къде по разкрепостени от мен ходят с различни момчета взимат и наркотици някои добри но те са някак си с характер и неможеш да им кажеш нищо на криво и ги уважават а аз гледам да съм по кротка и тиха да не събирам много внимание за да не ме говорят в малкото ни градче .. минават ми мисли за самоубийства и тем подобни .. за взимане на наркотици които
ще ми направят малко по лек живота . моля без обиди искам някакв съвет или как да започнат и мен да ме уважават хората да не съм просто някаква безразлична

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 11 месеца
hash: fdb9948db1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж ся 1во Тва за самоубийството, щото някой си не те уважавале страшно тъпо, особено тфа, че си на 14 го прави още по - тъпо! Не си видяла нищо от жив0та.

2ро: Сама каза имаш си най- добра приятелка за кво са ти повече да те предават ли..!? Градчето ви е малко, и малко или много дори и да те уважават пред теб, може ти говорят зад гърба.. което е по -лошо . :)

3то. Нормално е в една компания да се пускат бзици.. Нормално е да се намери някой идиот който ще им млчи просто се вслушай в думитше на компанията и понаучи малко повече лафове за да знаеш как да им отговориш.

4то. Колкото по - добра си толкова повече ще те тъпчат. Колкото повече незнаеш кво да кажеш, толкова повече ще се бзикат и ше те мачкат.. така, че предприеми нещо!

5т0. Тва за външния вид.. Според мен той няма значение.. м0же да не казват за ммомичетата каквото и да е, но сигорно си го мислят.. ии характера няма нищо общо с вншният вид!

Яг0дка :)

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 3340c69754
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами според мен ти трябва повече самочувствие. Когато един човек е уверен в себе си и другите започват да гледат с друго око на него. Колкото до самоубийството и наркотиците - я стига! Само един страхливец би прибягнал до тези неща, а ти не си такава, нали? :)

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 85cfba4d2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Ти самата показваш , че имаш продажен МАЛКА КУР*ИЧКА защо използваш този израз първо се научи ти да се обичаш тогава другите ! Не се обличай така бъди такава каквато искаш другите да те виждат !!!

Добрина

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 2552ff1648
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Виж сега .. тва че някви тъпи курви не те уважават незначи че тряя да взимаш наркотици за да им се харесаш остави ги да си мислят каквото си искат ти си гледай твоя кеф твоята приятелка и тва е неможеш да имаш симпатиите на всички винаги ще има кой да не те харесва и уважава но не означава че трябва и да се самоубиваш все пак си още малка само на 14 си радвай се на тези си години и не ги пропилявай с глупости че после ще съжаляваш обичай си живота и му се наслаждавай пък който си говори ще престане.остави кучета да си лаят ..

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 4b25826b29
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Абе деца,спрете малко нета и прочетете някоя книга.кви ги прайте на тия години?,а после се чудим защо всички са курви-мъжки/женски няма значение-ебати извратеното и празно поколение се задава а?
Те сега на по 20-25 години са морално пропаднали,представям си какви идват.А колкото до провинцията-няам думи,там са с векове назад,а най-лошото е,че дори и да има някой нормален-няма голям шанс--с какъвто се събереш-такъв ставаш.Голям проблем е какво ще кажат селяндурите а?
По-добре на хората в устата,отколкото на хората в краката.....пък ти си избирай къде да бъдеш.
а мислиш ли,че тея боклуци заслужават да живеят-Аз не,но го правят и им е лесно,просто щото са тъпи,а на малко по-развитите като теб им идва да се гръмнат-щот са заобиколени от такива примитиви.Те няма да мръднат от тва ниво,не бъди като тях-fuck them-и я карай УМНАТА!
УСПЕХ!!!

NL

 
  ...


...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: fbb943ae0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Номер 1- мерси много за съветите ще се опитам да ги използвам :) .. номер 2 - ти си напълно права така е .. номер 3 - да това ще направя като начало мерси все пак ... номер 4 - може би твоя коментар ми вдъхна най - много кураж и увереност мерси ... номер 5 - да съгласна съм с теб мерси // Рабрах, че колкото по добре се държа с хората около мен колкото по добре искам да изглеждам в очите на другите толкова ми спада моето лично самочуствие а щом нямам самочуствие другите си казват тя е едно Меко момиче и ме тъпчат и съм им безразлична .. започвам с промяната искам да се променя и ще успея ще си върна моето истинско АЗ без да ми пука за всички останали и тяхното мнение както са казали хората : ЖИВОТА Е ФИЛМ И ТИ САМ СИ ИЗБИРАШ КАКВА РОЛЯ ДА ИГРАЕШ .. мисля че аз избрах моята :) мерси много за съветите ,,, ако искате пускайте още коментарчета със съвети това ме радва още повече .. благодаря ви ! ---- [ ОТ СЪЗДАТЕЛКАТА НА ТЕМАТА - ИСТОРИЯ ]

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 22092c592e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Знаеш ли, че имах същия проблем.. всъщност, все още го имам. Колкото по - добра съм, толкова повече се подиграват с мен. На 15 съм, и уча втора година в ново даскало. Най - голямата ми грешка беше, че още в началото не се държах така, както трябва! Винаги кротка, скромна, тиха без да се обаждам, че да не вземе някой да започне да ме обсъжда. ГОЛЯМА ГРЕШКА! И аз не съм писала по сайтове, с надеждата някой да ми помогне или нещо подобно. Все още се опитвам да бъда по - твърда, но не ми е лесно. Никога не е лесно. Опитвах и да се самоубия но разбрах, че няма да постигна нищо, само ще си навредя, а на никой после няма да му пука! Стегни се, стисни зъби и си сложи корава усмивка! Поне аз така правя.. : И никога, ама никога не отстъпвай, когато знаеш че си права, когато те обиждат или подиграват..!!!! По форумите няма да си спечелиш уважение! Докажи им коя си и каква си, тогава ще те уважават! :)

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 6aa05d7942
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   ... като им покажеш че си повече от това за което те мислят.

angel913

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: e8c95479bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Номер 5: съгласна съм с теб, но не си права за "провинцията", че са векове назад и т. н. Ти като си от София, да не си по-умна и да не би първо там да сте започнали да ходите на училище, задръстеняци като теб си мислят, че България е само София, а ти със сигурност не си 100 % софиянка, така че си затваряй устата и недей много да знаеш! Когато пораснеш малко и разбереш, че България не обхваща само границите на столицата си, тогава говори! Дотогава ти пожелавам успех в живота в черупката ти! Хайде със здраве, софиянци...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker