Опасен квартал - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124198)
 Любов и изневяра (30576)
 Секс и интимност (14660)
 Тинейджърски (22060)
 Семейство (6732)
 Здраве (9764)
 Спорт и красота (4771)
 На работното място (3347)
 Образование (7434)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19285)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Опасен квартал
преди: 9 години, 8 месеца, прочетена 1788 пъти
Здравейте, хора. Искам да ви споделя една случка, която сериозно ме накара да се замисля във времето, в което живеем. Уча в по-голям град, но иначе идвам от едно малко затънтено градче. Да уточня, МОМЧЕ съм, на 17 години. Живея на квартира, но петък се прибирам при нашите за уикенда.
Петък си хванах автобуса както винаги, пътува се около час и половина. До нашия град (който беше последна спирка) останахме само аз и един друг човек, който го взеха с кола от автогарата. То вече се стъмваше и аз или трябваше да мина по главния път (където щях да ходя около час) или по един друг, по който нямаше да ми отнеме повече от 25 минутки. Избрах си тъмния кратък път, където се завива, минава се покрай една градинка (наляво е циганската махала, а направо се стига до моя блок). Обаче там в тази градинка имаше пияни цигани, може би мои набори и започнаха да ми подвикват да се спра, аз за да избегна евентуални схватки, продължих напред, но един от тези ме догони. И ми казва "Бате, искам само 20 стотинки, не бегай, не съм дявол, една цигара искам да си купя". Аз не знам защо му дадох, за да ми се разкара от главата сигурно в тоя момент, защото бях изморен и не ми беше до сцени. Дойдоха и другите трима и всички почнаха да ми пожелават здраве, пари, добро и такива работи. Един от другите ми предложи да остана с тях, а аз им казах, че имам работа и трябва да бягам, но те ме задърпаха с тях да вървя, а пък този, на когото дадох парите ми вика "Ем си добър, бате, ем си сладичък. Имаш хубави очи. " Честно казано малко се изплаших. Досега не съм имал такива случки. Много ме е срам да го кажа, ама сериозно си мислех, че или ще ми вземат всичките пари, или ще ме пребият без причина, или ще ме изнасилят. Аз съм дребничък - 1. 73, но си падам биткаджия, ако беше 1 или 2-ма да бяха, като нищо щях да ги смажа, но тези бяха 4, не бяха малки да уточня. Едновременно ме беше страх, но пък и бях бесен. Отскубнах се и побягнах, по пътя се спънах и доста лошо паднах, тези нещастници само викаха "Опа, опа" зад гърба ми, но не можех да мисля за нищо в този момент. Мисля, че може да съм си пукнал реброто при падането, но това не е важното. Искам само да попитам защо на циганите им се позволяват толкова неща в тази държава, за тях закони няма? ! Не всички са такива, знам, но за свестен циганин признавам само този, който се учи, работи и си плаща сметките. Не плащат ток, нападат хора, извършват най-различни престъпления. МОЛЯ, историята ми да бъде публикувана, защото не съм я измислил с цел да насаждам етническа омраза, просто искам РАВЕНСТВО, а историята е напълно истинска и достоверна! И не знам защо също така се държат като разгонени и налитат на хора. Хайде, аз съм момче, но минават пенсионерки, момичета. Не знам какво да кажа. Много ми се искаше да споделя на някого, но ме е срам даже като си помисля. На полицията кажеш ли, те нищо няма да направят. Нали живеем в ромско "царство" все пак.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 8 месеца
hash: a6a0741af0
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Какво да ти кажа.. нищо не може да се направи в такава държава сме. Отворени са само като са много.. Че и Хитлер не ги изтрепа.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 8e77b9e358
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Носи си някакво подръчно оръжие и ги мажи от бой. Циганите друго не заслижават и няма да разберат. Извадил си късмет, че нищо не са ти направили, защото като видят, че са повече от вас и са големи биячи, иначе много бягат.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: b375cdd74c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Няма закони за подобни микроби, тъй като ги ползват само за гласове, полицията нищо не прави.
В чужбина нарушаване на обществения ред (примерно в нетрезво състояние и викане се наказва със 6 месеца затвор, а тук кръвожадни престъпници само на 15 години).
Когато имаш пари си събери багажа и дим да те няма от тая "държава", ако мога да я нарека...
България няма закони, няма работа, няма правосъдие, корупцията винаги е тук!
Ще заминавам в Америка, уви другите ще се мъчат в тая дупка, без да печелят нищо.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 5d4bc5130a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Купуваш си газов патлак и при такива ситуации първо стреляш и после питаш. Няма шанс до ги убиеш, но представяш ли си ще се разбягат, когато недадейно го извадиш и гръмнеш някого при положение, че те не знаят, че е газов?

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: bed67f04d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Вземи си лютив спрей и носи нож.

 
  ...


...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 5d4bc5130a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   6, ти имаш ли представа какъв съвет му даваш за ножа? Не само че може да влезе в пандела за доста време, ами и може да си изпроси него да убият. За спрея по съм съгласен, ама нож... Абе най-добре газов пистолет.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 8d41de9206
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Номер 5 газов патлак трудно ще си купи защото е на 17 години, номер 6 ако извади нож и не знае как да борави със такова оръжие, най-много него да го заколят, спрей може да си купи, но да гледа да не е от тия аерозолните, а от тези които са течни. Другия вариант е авторе да си купиш една телескопична палка, но и със нея също трябва да имаш познание, можеш също да се запишеш и на някакво бойно изкуство, за такива ситуации ти препоръчвам Крав Мага много добро. И като цяло е това иначе за циганите няма смисъл да коментирам.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 5d4bc5130a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   8, " газов патлак трудно ще си купи защото е на 17 години"

А кой е казал, че трябва да го купи сега или трябва да го купи той лично, а не например баща му и да му го даде за ползване? Все пак няма да парадира с него и да го развява, а ще го ползва само в екстремни ситуации, а до тогава ще си го носи скришно и дискретно.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 8d41de9206
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 9 не целя да се заяждам, но осъзнаваш ли това което си написал? Кои нормален родител ще купи пистолет на непълнолетното си дете, та дори и газов? И със пищова ще се разхожда във училище, направо не ми се мисли какво може да стане, хем и автора ще го отнесе, хем и тоя дето му е купил пистолета.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: c9f524f19c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Много лоша случка найстина.
Аз съм на 12 (момиче) и един път видях едни цигани. Мъж и жена. Не бях близо до вкъщи, пък и бях сама. Циганката ме канеше там, а аз най-долно ги измамих като се направих, че махам на някого и побягнах :Д
Може също да се правиш, че говориш по телефон и да кажеш, , А да виждам те, , и да си плюеш на петите.
Мисля, че не е хубаво да се заяждаш с такива най-добре да се правиш на ударен.

 
  ...

...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: b31e4b42fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   10, да, осъзнавам, защото можеха и да го нагласят изотзад, тогава какво правим? Аз бих купил на сина си. А в училище не е нужно никой да разбира, трябва да е по-дискретен. А може да го носи само вечер, не е назано 24/7. Ако бяха го изнасили, после ква файда, че баща му бил мн мъдър, за да не му подари, след като тон ще е осакатен сексулно и психически за цял живот? Всеки може да реве за държава, за цигани, ама колко имат топки да се защитят? В тази конкретна ситуация ако чакаш държавата да те защитава, както сме свикнали да се оплакваме и оправдаваме, щеше да почака да го побоцкат 3-4 човека и после все тая дали някой ще си мръдне пръстта. Ако ще и Бойко да дойде после, файда.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker