Не знам какво искам. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не знам какво искам.
преди: 9 години, 2 месеца, прочетена 1631 пъти
Здравейте... Не знам от къде да започна като цяло, но вече не се понасям. Не мога да обикна никой. В момента си мисля, че няма по-ужасен човек от мен.
Подвеждам хората постоянно.. Случвало ми се е да си падам по момче и в момента, в който ми признае какво чувства към мен, привличането изчезва... и когато този човек се отдръпне от мен с цел да ме забрави Аз отново го желая.. обръща ми внимание и пак не го искам. Знам, че проблемът е в мен, но не знам на какво се дължи. Когато реша, че най-накрая съм си харесала някой започвам да го желая, а той прави така, че да ме отблъсне от себе си.. дали и в този случай отново аз съм виновна.. Чудя се.. До сега не съм имала приятел, но не съм никак изолирана от мъжкото внимание.. проблемът е там, че съм много капризна и не мога простоооо не мога да обикна никой.. Ужасно е чувството мисля, че никога няма да се влюбя, а го искам толкова силно, искам да обичам... Когато видя някое красиво момче си го харесвам и после ми минава не ме държи дълго. Има момче в момента което прави всичко за мен, държи се мило и си затваря очите за много неща проблемът е там, че не го харесвам и не искам да съм с него само заради доброто му отношение към мен, не мога да го манипулирам по този начин.. имам съвест. Харесвам един от приятелите му визуално и по характер, но и това не мога да му причиня... Общо взето ми е адски объркано и не знам на какво се дължи.... Колкото и егоистично да звучи никой не може да ме впечатли, а дори някой да го направи той сам се отдръпва... въртя се в един кръг

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 2 месеца
hash: a8163e32a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Защо си мисля, че те познавам и че аз съм това момче не мога да разбера.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 83c66a00cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Обясни това на психолог и ще ти помогне :) докато не се оправиш по-добре стой малко по-далеч от момчета, че да не ги нараняваш с тея глупости, те хората не са виновни. Иначе това, че осъзнаваш проблема и искаш помощ е супер! Успех!

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: b85410b416
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Какъв психолог бе, номер 2, я не плаши жената. Щеше да е далеч по-притеснителна другата крайност, ако се мяташе на всеки срещнат. Започваш с "Подвеждам хора постоянно", а после казваш "Не мога да го манипулирам, имам съвест". Виждаш ли, значи не си чак пък толкоз лоша :D Гледай сега, не може един единствен човек от всички да ни привлича и като го погледнем е така да свети и да има стрелки, които го сочат, и да викат "Ей тоя, ей тоя". Нормално е да те влече повече от едно момче, също както е нормално и да режеш тези, които не ти допадат. Нормално е защото хормоните те тресат.. и всичко опира до секс. Та.. не се коси за глупости, проблеми нямаш, обаче в живота като цяло винаги ще дойде момент, в който вече трябва да направиш избор - дали ще е за момчета, работа, коя рокля да си купиш за бала... трябва да избираш когато му дойде времето; съответно, така и така ще трябва да правиш избор - хубаво е да знаеш какво искаш :) Наистина успели се чувстват хората, които не правят изборите си на сляпо.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 5e27813292
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Все едно аз съм го писала.
При мен се случи така, че тръгнах с момче, което ме харесваше. Първо излязохме само, харесах го визуално и вечерта той ми звънна и ми каза, че много ме харесва, че не иска нещата да се прецакат и т. н. Стана по-настоятелен и просто някак си ми се видя, че това е твърде много само заради едно излизане. Малко след това го зарязах. И си бях добре сама за около 1 месец. След това, обаче някак си започна да ми липсва, исках пак да го видя. И той ми писа след около 2 месеца. Събрахме се уж, но стана много объркано. Харесвах го, после се разочаровах, не вървеше, спрях да го харесвам и всичко свърши. Сега ЗНАМ, че той не беше подходящ за мен. Затова така се е получило.
Предполагам, че и при теб там е проблема. И аз съм много капризна и точно там ни е проблема. :Д Не се притеснявай толкова. Скоро ще си намерим някой, в който ще се влюбим наистина! :)

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 41d9493e10
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Автора: Към номер 1-Не мисля, че споменатото момче си ти, едва ли има работа в подобни сайтове. Явно се намираш в същото положение.

 
  ...


...
преди: 9 години, 16 дни
hash: 03a74757fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз съм същата. Всъщност мнного хора сме така. Когато получаваме нещо, спираме да го искаме. Аз бях така преди да тръгна с едно момче. Занимаваха ме доста, не можех да се оплача, но никой не ми допадаше като нещо повече и на никого не дадох шанс, а така исках да се влюбя. В крайна сметка си харесах едно момче малко повече, завладя ме с характера си и реших да му дам шанс и в началото ми беше малко безразлично, но постепенно го обикнах. Времето прави чудеса. Още сме заедно, но истината е, че искам отново да съм си сама, а той е толкова влюбен и сърце не ми дава да го оставя. А вече ми омръзна... и се чувствам ужасно заради това. Просто искам нещо по-вълнуващо, по-пламенно.. Съветвам те когато си харесаш някой да опиташ, но ако не започнеш да изпитваш силни чувства го остави преди да се влюби много и да го боли.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker