Много съм объркан. Моля за мнение и съвет. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121292)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Много съм объркан. Моля за мнение и съвет.
преди: 9 години, 2 месеца, прочетена 1398 пъти
Здравейте. Случаят е следният. Луд съм по едно момиче от над-1 година. Тя е на 14, а аз на 17. Казах и какво чувствам към нея. От начало тя беше изненадана, защото сме добри приятели, но скоро започнахме да се държим като повече от приятели. По фейсбук ми прашташе целувки, сърца, измисляше ми галени имена, каза ми, че и тя държи на мен (като приятел или като гадже не уточни обаче). След това на живо прегрътки, целувки само по вратъ, пускаше ме да я опипвам, но само по бедрата и толкова. Слет това известно време се държеше отново като приятелка и после пак се сближаваме като повече от приятели. И така около 2 месеца. Казах и, че не мога да издържам повече така, че само се наранявам, а тя ми каза, че не можела веднага да се държи като гадже, че съм очаквал прекалено много от нея. Разбрахме се да я забравя, тя ми каза, че повече няма да ми се бърка, защото така било още по-гадно. С две думи да спрем да се зарибяваме. Започна да се държи така все едно почти не се познаваме. Много "СТУДЕНО". Да но тук идва проблема. Постоянно мисля за нея. Не мога да спя, не мога, да се храня, всяка мисъл е свързана с нея. Много ви моля за съвет как да постъпя? Как да си я върна отново? Какво да направя, да я изчакам ли тя да поднови отношенията ни? ИСКРЕНО МНОГО МНОГО моля редакторите да публикуват историпта ми, защото вече не издържам, имам чувството, че ще умра. Благодаря предварително. Извинете ме за грешките.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 2 месеца
hash: 75d77dd710
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Поговори с нея кажи и да не се държи толкова студено, кажи и че ти липсва а ако тя не те харесва поне си останете добри приятели.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: e54ac9f9ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не си луд, влюбил си се. Кажи й, че ти липсва и искаш да си подновите отношенията. Възможно е и на нея да й липсваш, нищо че се държи така. Нека инициативата бъде твоя. Според мене имаш шанс.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 8d5c1620cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Еми много си се забавил, пич, ма то опита учи, не се отчайвай. Не мога да ти гарантирам, че точно тя пак ще ти обърне внимание, но пък момичета в гимназията колкото искаш.
Като мацката вземе да ти скача на врата и да ти дава да я целуваш където и да било, вече не му се вика зарибяване. Тогава е момента да и лепнеш една целувка - по устата, с език.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: ca4616b8d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Е, добре, скъсахте само защото не е готова да прави секс с теб? ! Според мен любовта не се основава само на секса, даже напротив. Като я обичаш толкова, защо скъсахте заради такава групост? Казваш, че ти позволила да я опипваш по бедрата и "само толкова", е, ти какво очакваш? !
Според мен трябва да преосмислиш как точно я обичаш - физически или характера, защото ако е първото със сигурност много скоро ще "заобичаш" и друга по този начин. Ако обичаш обаче нейната същност си заслужава да се бориш и така ще бъдете щастливи и двамата.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 509c33d662
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Здравей. Аз също съм на 14 и съм момиче. Имах подобен случай като твоя. Та бъди силен, просто тя не се е чувствала сигурна, защото е по-малка, а ти естествено имаш повече опит и ти се искат повече работи. Съветвам те да й пишеш и да й се извиниш, също така да й кажеш, че ще я изчакаш колкото е нужно, за да се почувства сигурна. Знам, че ти е гадно, но бъди силен. Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker