Девственост, хемороиди и анален секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121306)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Девственост, хемороиди и анален секс
преди: 9 години, 2 месеца, прочетена 3869 пъти
Здравейте. Пише ви момиче на 17 години, което е девствено. На рождения ми ден, който беше скоро моите приятелки ми подариха комплект секс играчки, защото не знаят, че съм девствена и решиха да си направят закачлива шега с мен. Имам си гадже от няколко месеца, но все още не сме правили нищо, не искам да бързам, защото не съм сигурна, че после няма да ме зареже и да съжалявам, че съм се пазила толкова и съм му пуснала точно на него. Напоследък сънувам еротични сънища и днес реших да погледам порно и да мастурбирам, за да се отпусна. Наум ми дойде да използвам подаръците от рождения ден, само че анално. Вкарах си вибратора като бях сложила предрарително лубрикант и ми беше супер трудно, защото не съм правила анален секс и самото ми тяло се опитваше да изхвърли предмета и не спираше да се свива, но аз опорствах въпреки това. Не изпитах никакво удоволствие, освен че имах чувството, че ми се ходи по голяма нужда заради вибратора. Накрая просто си свърших клиторно. Щом приключих реших да се измия и на ануса си напипах три големи надути топчета, които преди нямах, погледах и видях, че това са хемороиди и то доста червени, опитах се да ги набутам обратно, но не се получи и сега адски много ме болят и ми е трудно да съм седнала, дори като кихам изпитвам болка в тях. Искам да ви попитам кога ще се успокоят и дали ще се приберат? Говорихме с приятеля ми онзи ден да пробваме анален секс, защото е явно, че скоро няма да му дам друг и аз се съгласих, викам си щом порно актрисите могат, защо аз да не мога. Да, обаче ако пак ме боли така и излязат тези хемороиди или не са се оправили дотогава? Как вие правите анален секс, въобще как стигате до оргазъм, като аз имах чувството, че ходя по нужда, а дефакто не ми се ходеше, даите ми съвети, просветлете ме, защото съм неука в секса. Моля само да не ме съдите и да казвате, че съм малка, хората на моите години деца имат, не съм на 12, мисля че съм в нормална възраст, уча се, имам си хобита, не ми е само това в главата, но имам нужда да съм близка с момчето си, но се страхувам от болката при вагиналния секс и се опитвам да го направим по друг начин, който пак да събира телата ни.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 2 месеца
hash: 52ecc13865
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   За хемороидите - имала си ги и преди това, но сега си ги изкарала навън. Купи си от аптеката специален крем с апликатор при хемороиди (получават се на много хора заради запек, лош хранителен режим като теб)...с апликатора ще вкараш от крема в ануса и с пръсти си вкарай образованията обратно. ОТИДИ НА ЛЕКАР, ако не се вкарат сами.
За девствеността - ами прави вече нормален секс като си имаш приятел. Ползвай просто кондоми и стига се мъчи с глупости

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 7555329ec3
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Смея се и рева. Да ти имам дебилската логика. Вагинален няма да правя, защото искам да се пазя, ама в г**а няма проблем....

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 98a0ecb904
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Уважаема авторке,

Като за начало - доста сериозно си си изнасилила дупето. Не знам какъв вибратор имаш, но допускам, че не е от най-"невинните".

След като са ти се появили хемороиди, като за начало трябва да ги успокоиш, преди изобщо пак да мислиш за анален секс. Има мехлеми за тази цел - в момента се сещам за долопрокт и масту, вероятно има и други, попитай в аптеката.

Щом се оправиш с хемороидите, може отново да действаш, но бъди внимателна. Ще ти дам "упътване" в няколко стъпки, която мисля ще ти помогне.

Стъпка 1. Мастурбирай си, както си го правиш по принци (предполагам клиторно), като едновременно с това масажираш ануса си, без да проникваш. Първия път по-леко, после може и да позасилиш натиска и скоростта. След няколоко такива сесии, премини на стъпка 2.

Стъпка 2. Повтори описаното в предишната стъпка, като започнеш и леко да проникваш с пръст (използвай лубрикант! синият дурекс е идеален за целта и лесно се мие), след няколко опита можеш да добавиш и втори пръст. Ако искаш може да пробваш и до къде ще стигнеш без клиторна стимулация (само от анална или анус гърди примерно). Когато прецениш, че си готова - премини на стъпка 3.

Стъпка 3. Тук можеш да включиш в действие играчките. Не знам с какво рязполагаш, но ми се струва, че споменатият от теб вибратор е големичък за начинаещи в аналния секс. Написала си, че имаш комплект - използвай най-малката играчка от него или си поръчай малка анална играчка (или в кряен случай - избери си подходящ и безопасен предмет). Тази стъпка може и да я прескочиш, но ще ти помогне да се отпуснеш при стъпка 4. Стреми се да си внимателна и нежна. В началото може да чувстваш дискомфорт от присъствието на чуждо тяло в ануса, но се опитай да стигнеш до оргазъм без да го вадиш (помагай си както намериш за добре - клиторно, вагинално, със стимулация на гърдите или каквото там друго ти допада). След няколко успешни опита, може да пробваш да стигнеш до финала и без допълнителната стимулация. Когато се почувстваш готова - премини на стъпка 4.

Стъпка 4. Първи анален секс - подберете си гладки презервативи и достатъчно лубрикант (не го пестете) много предварителна игра - вагинална, анална, всякаква - докато стигнете до самия секс трябва да си силно възбудена, подготвена за проникването - отпусната и лубрикирана и партньорът ти да е в силна ерекция (противно на първосигналната логика, наблюденията ми показват че колкото по-твърд е членът, толкова по-лесно и безболезнено е проникването), избирате си поза в която да се чувстваш комфортно - тук има две възможности - да си отдолу, с цел да си максимално отпусната или да си отгоре, с цел да имаш повече контрол върху събитията. И от тук нататък - ами забавлявайте се, експериментирайте и въобще - have fun. :)

Успех(

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 03f5ef9515
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   В твоя случай аналния секс никак не е добро решение, защото може усложни доста нещата и да стане опасно. Може и операция да ти се наложи после. Аз имам и от опит знам, че при такива случаи помага най-много смрадликата. Просто няколко дена се подмивай по няколко пъти или поне по 1 път дневно и ще ти мине. Можеш да си вземеш и леко разхлабително, за да не се обостри от напъните по голяма нужда. Хемороида всъщност е отворена рана в ануса и всеки физически контакт влошава нещата, все едно да човъркаш открита рана.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: cf778ee9b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Здравей мила. Аз съм на 15 и вече правя анален секс с приятеля ми. Той беше изключително внимателен и нежен първите пъти и много си игра с език преди това. Много е важно да не ти го набутат ей така просто, трябва търпение. Първите няколко пъти ми беше доста странно и имах същото чувство като теб. Но като си отпусната и човека отсреща знае какво прави се получава. Сега ми е супер, редуваме отпред, отзад, много е интересно и различно :)
Нямах проблем като теб с хемороидите, но бях подготвена че може да се случи. Иди на лекар за да си спокойна и да ти каже какво да правиш, но не се отказвяй от аналния!
P.S. Докога ще се пазиш, давай смело, секса е за кеф и е супееер!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker