Чувставам се много зле! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121321)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9606)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18560)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Чувставам се много зле!
преди: 9 години, 26 дни, прочетена 1668 пъти
Здравейте. Аз съм момиче на почти 17. Чувствам се много зле. Става дума за виртуална любов. Да, казвам го от личен опит, че е възможно виртуалното влюбване да прерасне в любов. Преди горе долу две години се запознах с едно момче в един чат, но се представих с друго име и че живея в Германия, защото просто се забавлявах и не знаех до къде ще тигнат нещата. Когато той ме попита всъщност от къде съм, му казах името на града в България и се оказа, че и той е от същия град. Писахме си доста дълго време и той ми поиска фейсбука. Направих си фълшив профил за да ме добави, защото не се харесвам изобщо и ако му бях пратила истинския си профил той вероятно щеше да спре да ми пише. Пък и съм с друго име. И така вече сме някакви "виртуални гаджета", но не в пълния смисъл. Пишем си всеки ден, казваме си, че се обичаме и си пращаме по хиляди сърца. И ето, че се влюбих в него. Мисля за него всеки ден и не мога да спра. И ако можеше само това да ми бъде проблема... Преди няколко месеца той поиска да се срещнем, когато "си дойда за лятото от Германия". Незнаех какво да кажа и незнам как, но му обещах. Това беше много глупаво! Тогава си мислех, че сигурно до лятото ще сме спрели да си пишем и че нещата ще се подредят по друг начин. Но ето, че се обвързахме още повече и той няма търпение да се срещнем. Лятото наближава, а аз мисля как да изляза от тази глупава ситуация. Не искам да му казвам истината за себе си, но какво да правя? Не искам да го губя. Моля ви не ме опреквайте.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 25 дни
hash: 669a7eaa27
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Съжалявам, но не само,че се чувстваш много зле, но и наистина си много зле. Намери си приятели, истински... И да знаеш, че направо вече е на летището, няма търпение да те види, даже си е купил самолетен билет. И кво гледате се през малко екранче и вече е любовта на живота ти? Това не е хейт, но влез в реалността(ако изобщо знаеш какво значи, ако не провери в интернет ахахах)

 
  ...
преди: 9 години, 25 дни
hash: 0a2bd16b90
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен трябва да му кажеш цялата истина преди да се срещнете, ако той ти прости, значи наистина е влюбен. Все пак всеки заслужава втори шанс. Кажи му колкото се може по-рано, защото да- никога не е късно, но колкото по-рано, толкова по-добре. Пожелавам ти успех и пиши какво е станало, но му кажи коя си. Какъв е смисъла да се представяш за друга, той е влюбен в твоя характер :)

 
  ...
преди: 9 години, 24 дни
hash: 861b7beb1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   От авторката:Предпочитам да спра да си пиша с ниго отколкото да му кажа коя съм.Моля за съвети поне какво да му кажа за да не се срещнем!Това ви е важно!А до коментар 1-да знам какво е реалността.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 24 дни
hash: 65913377ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Винаги една лъжа води до друга. Когато решиш да излъжеш, не отлагаш истината. От личен опит знам, че човекът, когото се опитваш да измамиш, е същия човек, към когото се привързваш повече, докато чакаш "нещата да отминат"... И става все по-трудно. Трябва да извлечеш поуката занапред. Когато бъдеш максимално честна и искрена, ще намериш себе си.

А как да се измъкнеш от тази ситуация? Знам колко е трудно да говориш, когато си надробил една история, която не искаш да свършва. Изисква се голяма сила за тази крачка и никой няма право да съди. Но трябва да му намекваш, че има неща, които не знае, че ти тежат и пречат да се видите.. Проследи реакцията му, проследи отношението му, ще разбереш дали можеш да продължиш с този разговор.. И трябва да приемеш някак си това, че можеш да го загубиш.. всяка загуба е просто неправилно щастие.

И разбери, че животът ти не зависи от една виртуална любов, уважавай и цени себе си. Магията на първата любов (не знам дали ти е първа) е в това, че не знаеш, че ще има втора.

Хубав ден! :)

 
  ...
преди: 9 години, 24 дни
hash: 0fe63b1a1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Зa рaзликa от н 2, ще ти препоръчaм в никaкъв случaй дa не му кaзвaш. Не зaслужaвa момчето дa се пречупи и зaтвори, зaрaди... болнaтa ти фaнтaзия. Препоръчвaм ти също дa споделиш с родителите си, имaш сериозен проблем и имaш нуждa от помощ.
Изтрий си веднaгa този фaлшив профил, не го търси по никaкъв нaчин, некa продължи нaпред с чисто съзнaние и отворено сърце. Не знaм дaли в Бългaрия сa излъчвaли едно предaвaне зa подобни нa теб хорa, които създaвaт фaлшиви профили в рaзлични сaйтове и живеят в този измислен свят, дори не осъзнaвaт, че нaрaнявaт други хорa. Имaше еднa, която имaше 11 профилa, всички aктивни, с рaзлични снимки и истории и снимки нa рaзлични момичетa. Открихa я след кaто едно момиче се е рaзпознaло нa снимките. Неин приятел е попaднaл нa профилa и тaкa...
Не е вaжно колко си крaсивa или не от вън, нaли зaтовa си сложилa и чужди снимки, по- вaжното е, че си грознa от вътре.

 
  ...


...
преди: 9 години, 23 дни
hash: 95e8359206
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   До номер 5 от номер 2- Донякъде съм съгласна, но не мислиш ли, че така момчето ще обвинява себе си, ако е по-чувствителен? И ще си задава безброй въпроси, на които няма да намери отговор? А за фалшивите профили- напълно съм съгласна :) Все пак авторката трябва сама да си реши и да разбере каква грешка е допуснала като се е представила за друг човек и че може би е изпуснала едно страхотно момче :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 23 дни
hash: 5053734dc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз също имах фалшив профил, също така като теб изпитвах емоционално привличане, но след като мина известно време осъзнах, че лъжа себе си и че по този начин единствено избивах комплексите си.
Изтрих го веднага и тогава се научих да обичам себе си такава каквато съм. Искрено те съветвам да направиш същото. Момчето ще забрави, и ти ще го забравиш всичко с времето си. И да и аз съм съгласна, че не трябва да му казваш, защото после нещата стават по-зле. :)

 
  ...
преди: 9 години, 21 дни
hash: 44c47976e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Той те е харесал от някакъв чат т. е. той те е харесал без да нае как изглеждаш. Срещнете се и тогава му обясни всичко. Ако му кажеш всичко в очите той ще знае че не го лъжеш. Във Фейсбук можеш да го излъжеш пак без проблем след като си го направила веднъж.

 
  ...
преди: 9 години, 21 дни
hash: 9e53f25468
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Ужас, какъв правопис само! фАлш, Упрек и т. н. т! Замисли се, преди да пишеш поне, а ако можеш и преди да лъжеш другите...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 20 дни
hash: 861b7beb1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От авторката:Моля ви дайте ми съвет какво да му кажа за да не се срещнем!Невъзможно е да се срещнем!Ако той разбере,че досега съм го лъгала ще ме намрази.Все пак не си пишем от вчера,а почти 2 години. Просто не мога да призная за самоличноста си.Осъзнавач грешката си...,но тогава още бях малка и не чак толкова зряла.Затова моля ви ми помогнете и не ме съдете!Всеки ден се упреквам!

 
  ...

...
преди: 9 години, 19 дни
hash: 9e53f25468
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Спираш да пишеш и това е! Какво си се затръшкала!

 
  ...
преди: 9 години, 17 дни
hash: 861b7beb1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От авторката:Не е толкова лесно! Той толкова ме чака! Просто искам съвет от вас какво да му кажа за да не очаква да се срещнем! Не мога да призная за самоличността си!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 16 дни
hash: 5d56956fc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Здравей. Първо спри да му пишеш изобщо. Ако си му дала телефония си номер го смени, или не отговаряй на обажданията му. Той не знае как изглеждаш, нито къде живееш, има друга представа за теб. По-добре направи така, не го лъжи, не измисляй причини да не се виждате, защото той ще иска.... повече недей да го лъжеш.... Успех :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker