Моля! Някой да ми помогне! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121250)
 Любов и изневяра (29722)
 Секс и интимност (14366)
 Тинейджърски (21900)
 Семейство (6474)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4702)
 На работното място (3181)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18541)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Моля! Някой да ми помогне!
преди: 8 години, 10 месеца, прочетена 1650 пъти
Здравейте аз съм на 14 и направих неща който не ми дават мира.
Моля история ми да бъде споделена много е важно!! Благодаря предварително.
ЩЕ ЗАПОЧНА ОТ САМОТО НАЧАЛО:
В началото на декември се запознах с едно момче. Той беше на 17. Той ме заговори. Беше мил, вниматлен харесваше ми как се държи. Седяхме си във моята стая и той каза, че ще остна да спи при мен. Аз неможах да му откажа, защото ми е трудно до казвам не. Преместих се в друг град, а той с автобуса пак идваше. Така на Коледа аз влязох до един магазин за лакочистител, а той и моята най-добра приятелка останаха да ме изчакат отвън. Просто нямяше как да влязат с мечето. Когато излязох видях, че той залитна на ляво и започнаха да се смеят. Той се качи на автобуса и си тръгна. Аз и моята приятелка се прибрахме и тя ми каза, че той се е опитал да я целуне и, че тя го е от блъснала. Тогава му звънах и той се опита да ме излъже, но аз му казах, че знам всичко и няма смисъл да ме лъже. Разплаках се, защото се чувствах излъгана и предадена. Гушнах се в приятелката ми и той започна да ме умолява. Аз се съгласих да се съберем, защото просто не мога да казвам не. Трябваше да го направя още тогава, да му кажа СБОГОМ!!
Ето сега започва истинския кошмар.
Простих им и всичко си беше като преди. Дойде рождения му ден и му купих скъп часовник. Той се прибра в тях и на другия ден каза, че го е счупил, а преди това на Коледа му подарих сребърна гривна. Той започна да идва в нас с преспиване. А когато започнеше да ме целува не се отделяше. Една вечер си легнах ме и той пак започна да ме целува. Започна с длани да масажира бузите на дупето ми. Сложи и показалец на срамните ми устни. Той ми каза, че иска да ме лиже, а аз му отвърнах че не искам. Той каза да не се правя и свали клина ми. Аз го дръпнах и той каза спокойно. Накрая си навря главата между краката ми, а аз го блъснах и си легнахме да спим. Така с течение на времето започнах да се държа студено. Връската ни охалдня. Веднъж той не беше влизал на линията четири дни. А когото го попитах къде беше той каза, че е нямал телефон. След няколко дни го скъсах.
След всички тези глупости който направих и от който ме е толкова срам нямам мира. Искаше ми се времето да се върне назад. Вече не мога да мисля за нищо друо освен за глупостите ми. Не мога и да спя. За това моля ви помогнете ми искам да си върна нормалния живот. И още веднъж моля история да бъде споделена. Ще чакам отговори. Благодаря предварително!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 10 месеца
hash: 7a47539b0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хм, странно - аз мислих, че на 14 г. си играят децата с кукли и парцалки, както твърдят едни каки в други подобни теми - просто не мога да повярвам, че наистина правите разни сексуални неща - не е истина просто... на 14 г, пишат каките, връзката протича хванати за ръчички и с целувчица най-много и можеш да се мъкнеш и със 17 годишни момчета, но не е нужно да им пускаш, даааа...

Сега сериозно, Авторке, какъв ти е проблемът? Човекът просто е искал да спи с теб и/ или с приятелката ти, не сте му пуснали и се е отказал. Нищо не си загубила - напротив. Явно не те е обичал и уважавал. Интересно ми е обаче как твоите родители са позволили с това 17 годишно момче да спите в една стая? Какво мислят, че ще броите звездите ли?
Той поне е имал силите да не те насили - не спи просто с момчета, миличка ако не искаш секс, защото от играчка става плачка и после завършваш в клиниката за аборти.
Няма от какво да се терзаеш - просто продължи с живота си, оттървала си се, а случилото се под чаршафа е нормално за момче и момиче в една стая. И още - научи се да казваш НЕ, защото утре с всеки мъж ли ще спиш, защото не си била могла да казва НЕ? Ако поискат да правят секс без кондом пак ли ще кажеш ДА, защото не можеш да казваш НЕ?
Май и на теб ти се е искало, но не си знаела какво и как. Да, не си готова още за секс, но защо спиш с момче в една стая и нямаш ли майка да ти обясни тези неща и баща да те пази от подобни хлапаци?

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: a423c58705
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Но. 1, посипваме си главите с пепел и отиваме да си гледаме внуците.
Разказът не е на момиче, а на мъж "длани на бузите на дупето ми... " "показалец на срамните ми устни"... И не, той не е на педофил, щото все пак пише за момиче на 14, а това не е наказуемо НК, нали тъй?

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: cb80f57927
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Аз мисля,че поне на 16 ще си готова за това

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: f494322981
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   От авторката:Благодаря, че ми помогна Н1 да преосмисля на ново глупоста си. Само да оточня ние бяхме на отделни легла, но той нахалстваше. Няма значение ще се опитам да забравя. Това ще ми бъде за урок и ще внимавам какви ги върша. А мама и татко бяха на почивка. А колкото за секс мисля че ми е твърде рано. Все пак живота е пред мен няма за къде да бързам. :)
Още веднъж благодаря!

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 2e9e9aeb36
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не се хабете, темата е измислена.

 
  ...


...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: f494322981
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   От Авторката: Темата не е измислена и не я пише педофил, а едно 14 годишно момиче което има нужда от помощ. Като мислиш, че е измислена защо въобще коментира.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 9de31c98e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Доста объркана тема.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 1e706c0a46
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   1г. по-голяма съм. И като бях на 14 ми се случи нещо подобно. Знам, че мислиш, че ти си виновна или нещо такова, но не е така. Знам, че е гадно т. е. ужастно, отвратително и т. н. Но дълеч не е така! Повечето момчета ги перат хурмоните и гледат да докопат някое невинно момиче, да го омаят и след това да го " изхвърлят като мръсно коте". Просто се успокой, опитай се да забравиш. Просто се занимавай с приятели, музика и да не ти пука! ;)

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 1e706c0a46
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   1г. по-голяма съм. И като бях на 14 ми се случи нещо подобно. Знам,че мислиш,че ти си виновна или нещо такова, но не е така. Знам, че е гадно т.е. ужастно, отвратително и т.н. Но дълеч не е така! Повечето момчета ги перат хурмоните и гледат да докопат някое невинно момиче, да го омаят и след това да го " изхвърлят като мръсно коте". Просто се успокой, опитай се да забравиш. Просто се занимавай с приятели, музика и да не ти пука! ;)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker