Ужасната ми грешка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121300)
 Любов и изневяра (29735)
 Секс и интимност (14373)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Ужасната ми грешка
преди: 8 години, 9 месеца, прочетена 2590 пъти
Здравейте,
пише ви едно много объркано и самообовиняващо се момиче. Наскоро осъзнах грешката, която съм направила и не мога да опиша колко уплашена се чувствам. Моля ви, не ме критикувайте, въпреки че го заслужавам.
Преди 3 години една приятелка ми показа сайта Omegle. И аз, като пълна глупачка, влизала съм там около 2 пъти и се подлъгах. Показах плът пред камерата. Не съм показвала лицето си, както искате го разбирайте.
Тогава бях на около 12 и дори не съм разбирала какво правя. Дори не съм знаела какво правя. Не ми е достигал акъла... толкова много плаках сега. Чувствам се като евтина курва, въпреки че никога не съм целувала момче или нещо такова. Уча си уроците, не съм лошо момиче. Никога не съм пушила или пиела. А сега.. като си спомних..
Моля ви, дайте ми съвет как да си простя за неосъзнатата ми простотия.. взех си поука.. моля ви.. без хейт.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 9 месеца
hash: bfe0c37def
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хубаво мислене имаш за възрастта си. Но какво като си го направила, твои набори се чифтосват като полудели, пращат си голи снимки и не се чувстват мръсно, а ти тук ще жалиш. Горе главата, момиче! Родителите ти трябва да се гордеят, че имат дете като теб, което се възмущава от такива работи. Просто не го прави повече (освен ако не искаш де, но това вече е друг въпрос).

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 725ecf21a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Нищо лошо не си направила спокойно, това си е детско любопитство :) Важното е, че си добро, умно и отговорно момиче, повечето деца на нашата възраст са влизали в този сайт, не е кой знае какво не се притеснявай

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 957bb52690
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Споко не си такава, каквато си мислиш!!! Продължи напред и не поглеждай назад! (И повече не влизай в Omegle)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 4faa660bb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Оо спокойно бе дете ;) Била си малка и не си знаела, какво правиш... хубавото е, че не си стигала до други работи.. Да много хора биха те критикували, но не им обръщай внимание - просто продължаваш напред и гледаш такива работи да не се повтарят повече ;) Било квот било и живота продължава, не се обвинявай за минали грешки ;)

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 2ca7f0d8ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Не мисли за това, направила си грешка и го осъзнаваш. Не се тормози.

 
  ...


...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: e82de47030
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   На всеки се случва да допусне грешка,била си малка.Нека това ти остане като обеца на ухото никога да не се подлъгваш и да оставяш някой да си играе с достойнството ти.Просто признай пред себе си че си допуснала грешка,която няма да повториш.Спомни си за хубавите си качества,достойнствата си,победите си,нещата,които си постигнала сама.Самоуважението се изгражда.Грижи се за себе си,поддържай тялото,ума и духа си.Ако имаш малко братче или сестриче,съседче или братовчед/ка - бъди им за пример,поучи ги,за да не допускат и те твоята грешка.Ако безразсъдността в интернет сред малките деца те тревожи,отдели следобед за да поговориш например с децата от някоя детска градина - в момента дори малките деца имат достъп до интернет и могат да бъдат подлъгани много лесно от някого.

Успех,мила :)
er

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 94ef9b9cc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Забрави го.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 92251031bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Не мисли за нещата които пишат по фейсбук! Ясно е, че от там си видяла израза "евтина курва". Не се съди-не си единствената, която го прави. Някои хора не го разбират, не разбират защо някои момичета правим така. Аз лично го правех до преди месец (на 15г съм) и го правех, за да се чувствам желана. Защото в реалния живот не съм толкова отворена и това ми е като вид наваксване... Който както иска да ме разбира. И кажи ми, по-добре ли е да правиш секс, да се даваш на всеки втори в реалност отколкото да дадеш някоя-друга снимка? Аз мисля че да давам снимки е по-добре от това да давам да ме чукат, както правят всички мои съученички сега. Повечето не са девствени, а тези които са, най-вероятно и те правят същото като нас. Аз също имах моменти в които се чувствах използвана, евтина (даже безплатна както казват някои…), прецакана, жалка и т. н, но като се замислиш и мъжете с които си пишеш ти пращат снимки, те пък как да се чувстват? На мен много ми става приятно като получа комплимент от някой мил мъж. И аз не си пиша с 50 човека, а най-много с 2-3. И не винаги си пишем за секс и си пращаме снимки ами си говорим и за книги (благодарение на един мил мъж започнах да се интересувам много повече от книгите отколкото преди), пишем си за живота, за работа, учене и т. н. Не се натъжавай, прави каквото ти харесва, не обръщай внимание на хейтърите и си живей живота-все пак веднъж живеем. Какво ще си спомняш като станеш на 30 примерно? Колко добра ученичка си била и... Ами нищо друго де! Не казвам, че ще се хвалиш на някого за това че си пращала снимки на мъже, или пък че ще се гордееш със себе си за тази постъпка, но ще си спомняш комплиментите и ще се чувстваш добре. :) Не се съди и обвинявай за това, което ти се е приискало да направиш и си направила! Не си грешница или нещо подобно. С нищо не си по-различна от другите. Не си недостойна или тем подобни! Ти си човек, каквито сме всички! Имаме чувства, имаме желания, имаме и възможности! Да не ти пука какви простотии пишат неграмотните идиоти във фейса.
Виждаш как съм писала-неграмотна ли ти изглеждам? Това че пращах снимки на мъже, за да се почувствам желана и добре не ме е направило глупава или неспособна в нещо. Умна съм-отличничка съм, грамотна съм, способна съм, амбициозна, целеустремена, с планове и мечти, както всеки друг...

И ако ще те успокоя малко- от училището ми има едно момиче, което е правило свирки на половината момчета от това училище. По-малка е от мен, а устата й прилича на... и аз не знам на какво ми прилича. Правила е секс с много момчета и всички я подхвърлят наляво-надясно. Ти такава ли си? Аз такава ли съм? - НЕ! :) Тъй че успокой се. Не си жалка, не си евтина курва-ти си нормално момиче с нищо по-различно от другите! :)

Ще следя темата да видя колко хейтърчета ще се покажат. :D

Целувки. :)

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 9cc139b906
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Ей ей никой освен теб предполагам незнае а и какво ти пука на плажа ходим по бански че някой видял 2 пъти голо момиче та повечето са го правели не се притеснявай живей си живота и него мисли :)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 9cc139b906
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ей ей никой освен теб предполагам незнае а и какво ти пука на плажа ходим по бански че някой видял 2 пъти голо момиче та повечето са го правели не се притеснявай живей си живота и него мисли :)

 
  ...

...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: c73b37268f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Така или иначе е било преди 3 години, недей да се съсипваш сега заради това. Най-важното е, че си разбрала грешката си и повече няма да правиш така. Спокойно, всеки е правил глупости.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 54330d7b2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Това е нещо което си направила от любопитство (надявам се ) то не е наранило или обидило никого. Не си въобразявай нищо. Ако само ти знаеш за това, проумей че това е минало и от теб самата зависи какво ще направиш с този спомен. Пък и предполагам че ако си вярваща просто се страхуваш че бог те е видял и може да те накаже (лично мнение:-) не е нищо особено. Просто се опитай да го забравиш и да продължиш живота си
Успех!!!!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: f17dee81c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Не се притеснявай, няма никакъв проблем щом никой не знае коя си. Ще правиш още много грешки но е от възрастта, смяташ се за голям и искаш да опиташ от всичко. Няма от какво да се притесняваш! Всички провим глупости (за мен това не е грешка).

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 885a3432a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

14.   Всичко е минало, спокойно ако си се разкаяла и съжаляваш. Гледай настоящето и бъдещето-ти :) Успех и Бог да ти помага. И не забравяй всеки е вършил глупости като малък. , , За да бъдеш стар и мъдар- 1-во трябва да си млад и глупав.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: d53e019ebb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   От Авторката : За пореден път се убеждавам колко много помага Spodeli. net. От скоро следя историите тук и хората, които ти помагат да излезеш от, , калта'' и да погледнеш по по-различен и позитивен начин на нещата, защото понякога се съдим твърде строго и ни трябва някои, които да ти покаже другата страна на нещата.
Дълго време се страхувах да напиша историята си тук от страх да не бъда оплюта, а всъщност получох подкрепа.
Мили хора, много Ви благодаря за всеки един от коментарите, които повдигнаха самочувствието ми. (всеки един от тях съм го чела по 3 пъти най-малко)
Искрени благодарности : Вече не толкова обърканата и отчаяна авторка :D

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: cdbd8d7eb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Много е просто изтриваш си акаунта там и спираш да се занимаваш с въпросното момиче. Щом от сега е почнала с тия сайтове значи нищо добро не я чака в бъдеще!

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 9cdcaab7ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Моля, заповядай пак. :) :) :) Радвам се, че съм допринесла за спокойствието ти. ;)

Една от коментиралите, хаха. :D

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker