Не знам как да постъпя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не знам как да постъпя
преди: 8 години, 7 месеца, прочетена 1449 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 14 години и наскоро се запознах с едно момче на 23. Той е хубав, много грижовен и се държи доста мило, изглежда различен. Първоначално не помислих, че така ще се развият нещата, но започнахме да си говорим по-често и да си пишем и мисля, че го харесвам. Той също казва, че ме харесва и знам, че е така, защото си личи, че е искрен. Проблемът е, че е 9 години по-голям от мен. Реално не изглежда на 23 изглежда по-малък, но нямам смелост да тръгна с такова момче, защото нашите като разберат не ми се мисли как ще реагират, а не мога да ги лъжа дълго време понеже почти винаги ме питат къде ходя и с кого. Мислите ли, че трябва да се пусна по течението и да бъда с него или да се отдръпна? Моля за мнения, наистина съм объркана и се надявам модераторите да публикуват историята ми.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 7 месеца
hash: 19bd301950
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако беше малолетна (под 14) щеше да е проблем.
Ти вече си на 14 което ще рече че си непълнолетна и по закон можеш да си със мъже. Недей бърза, опознайте се за да си сигурна дали не иска да те мине и да те зареже. Ако наистина е свястно момче и си струва за него тръгнете, но я карайте по спокойно и без секс, представи го на родителите си като добър приятел поне отначало, нека да го опознаят и след време (ако още сте заедно) покажи че по добре да си със него от колкото със някой лигльо. Наясно е че повечето ще са против за подобна връзка и че сте на различни етапи от живота, но аз съм се уверил че са важни факторите и че годините са просто цифра която Не трябва да се гледа!!! Във някой случай и със по малка разлика Не би се получило, но във други случаи и със подобна разлика имат възможност. Опитвам се да ти обясня че всичко зависи колко си зряла и как се държиш, ако си надраснала годините си и имат тяло (по едра и гърди) и Не си наивна то имате шанс да се получи, но ако си слаба нямаш тяло и имаш детски вид тогава е лошо.
Ако иска секс от началото, а ти вече си на 14 години и си на границата по закон, по добре го остави докато е време, щото после ще ти е гадно и го знам от опит. Всичко зависи от вас и ако питаш дали имате шанс да сте заедно и ако си допадате? Отговорът е ДА, но както казах недей бърза и я карайте спокойно, когато станеш на 16-17 и ако твоят приятел има търпението да те чака, може но сега ти е рано за сериозно обвързване, започнете със близко приятелство и внимавай малката!!!

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: d5c78ed509
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Няма какво да го мислиш, ако харесваш момчето и се държи добре и мило с теб трябва да си луда, за да не сте заедно. Винаги съм мислила, че годините са само цифри, все пак няма да се жените нищо не пречи да си изкарате еди колко си хубави моменти.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: d5c78ed509
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Хващай го ако те кефи, се пак не е с 20 години по-голям, а с 9. А и аз лично много обичам мили момчета, така че съм пристрастена може би. Колкото до баща ти и майка ти едва ли ще са проблем, още повече ако ги запознаеш с момчето и видят, че е добронамерен.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 40f510b7a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами докъто ти станеш пълнолетна той ще е на 29 близо 30 мислиш ли че ще те чака до тогава само на това си отговори ако ти беше на 16 той на 23 ок супер ама ти си на 14 малка си съмняваме да има сериозни намерения понеже ти сега си вече в възраст за позволен секс и сигурно иска това но и да тръгнете ще е за кратко той е мъж ти дете няма как бързо всичко ще приключи ако искаш кратка връзка това е но за нещо сериозно не се надявай.. то си е така ще е с теб за малко ще направите работата ако дадеш и скоро време ще те остави понеже ти незнаеш нищо а момичетата на неговата възраст му дават всичко което ти неможеш предполагам и какво ще е с теб за седмица докъто си ляга и с други това ли искаш бягай от тоя само секс ще си търси оверявам те ти си дете все пак сваля ти звезди за да му пуснеш.. дете разкарай го може и приятелка да има а ако разбере ще си навлечеш проблеми и то сериозни пък и него секса свирки такива неща го интересуват не ти.. разбери ти просто можеш да му ги дадеш.. ще видиш ако започнете връзка тя ще свърши бързо помисли защо иска теб пред всички хубави какички ами просто е защото ти си малка рибка ще се хванеш а тия каки искат и връзка не само да ги използват умни са затова търсят вас децата дето бързо се хващате и мислите че ви обичат и т. н. а всъщност ви използват и до там но незнам може и да греша този път но надали тия мъжки номера и на сън са ми ясни :)

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 19bd301950
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Виж сега мое мило момиче!!! Важното е че имаш 14 години, ако беше да ги нямаш тогава щеше да е лошо, а относно родителите ти!!!
Сега ме чуй внимателно и това се отнася и за другите колеги!!!
Това да ли си непълнолетна или пълнолетна няма значение, аз познавам родители които ревнуват пълнолетните си дъщери, познавам и родители които не одобряват връзка със по 2-3-4 години разлика, или примерно момичето е на 16 а момчето на 18-19 и родителите на момичето Не одобряват момчето, е това не го разбирам!!! Родителите Не могат да кажат на детето си със кого да ходи и със кого не, щом дъщеря им го харесва, те какво си врат носа, всякаш че те трябва да одобрят момчето и да и избират гаджето!!! Аз пък знам и друг случай, момичето беше на 19 години, а момчето на 23 и родителите на момичето бяха против тази връзка, макар че всичко им е наред и двамата се обичат, и в твоя случай разликата Не е голяма, тей като той не е възрастен, ако беше 30-40 годишен е ясно, но все пак той е младеж и са важни факторите. Знам за случаи в които момичето е на 15-16 а момчето на 21-22-23 така че от вас зависи.
Недей забравя че родителите са до един момент, а все пак и ти растеш и ще пораснеш, няма да си останеш на 14 само напред е моя съвет!!! Ако си заслужава разбира се.

 
  ...


...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 8e1a4153ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Имаш ли колебания не се захващай. Щом можеш да си намериш и друго момче по на твоята възраст смисъл от този мъж няма.
Макар и да не си малолетна - и да имаш право с него от законова точка, то от морална да сте заедно е много трудно има и редица трудности и подобна връзка издържа само ако и двамата във връзката не могат един без друг.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker