Призна си го - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Призна си го
преди: 8 години, 7 месеца, прочетена 2910 пъти
Моля историята ми да бъде публикувана :). Пише Ви момиче на 17 години. Имам връзка с момче на 23г. Заедно сме от 5 месеца. Като цяло връзката ни е прекрасна, страхотно ми е с него и успява да ме прави щастлива. През период от връзката ни доста често чувах неща за него.. неща от сорта на-той ти изневерява, излиза с други, ходи по хотели. Не съм обръщала кой знае какво внимание на тези приказки, но мисля, че е трябвало. Доста често ми споменаваше, че вече иска да води полов контакт с мен и да ме усети истински.. но аз все още не бях готова(психически и физически) ДЕВСТВЕНА СЪМ. Днес случайно му споменах за един от слуховете по негов адрес- тоест, че са го видели в хотел с конкретна дама... Реакцията му беше отвратителна- ОТ къде знаеш за нея??? Попитах го вярно ли е, а отговора му беше този- Ами.... докато ти не ми даваш това от което имам нужда аз няма да си правя труда да си играя ръчно или да лягам и ставам с други... Каза ми, че съм различна и ако му се отдам ще спре с тези неща... До някаде е прав има желание, нужда, но не го получава от мен, но от друга страна не е ли предателство? Та той дори не си прави труда да ме изчака.. Какъв съвет бихте ми дали???? БЛАГОДАРЯ :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 7 месеца
hash: 597bdaefee
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Тaкъв зaслужaвa дa се отдaдеш... нa друг.
Нищо не зaслужaвa от теб, но кaто гледaм кaк опрaвдaвaш поведението му, ясно е, че ще ти пaти глaвaтa.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 691873957c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Който го е страх от мечки, той не ходи в гората.

Ти, Авторке, какво мислиш, че иска един 23 г. мъж? След като не си готова да правиш секс, не се занимавай с мъже, а си учи уроците. Не може хем да ходиш с батко, хем да си девствена. 5 месеца са достатачно време, за да се решиш да правиш или не секс, а това за мен не е изневяра. Друг е въпросът дали човекът изобщо има сериозни намерения към теб.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: c995edef7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Остави го и не си трови живота, ако те обича щеще да чака, остави го на другите, намери някои които ще те чака...

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 3dc919440f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторке, дори и да започнеш да правиш секс с този младеж, той няма да спре да ти изневерява, защото това просто си му е в характера. Да, предателство е. Ако имаше уважение към теб, щеше да те изчака. Не се занимавай с него, намери си достойно момче.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 96696bc0fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Пълен боклук.. Изглеждаш доста свястна и не си заслужава да губиш времето си този! Късай с него и това е! Ако толкова те обича нямаше да прави тем-подобни глупости, а щеше да изчака когато си готова! Желая ти успех и се надявам да постъпиш правилно! :)

 
  ...


...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 0353f5f5ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Твоята история ми напомни за една моя бивша преди доста време.
Бях по- голям от нея, а тя беше девствена /в момента и аз съм на 23г. /.
Та, доста дълго чаках момичето да се отдаде напълно /да прави любов с мен/ и направо ми писваше. В един момент едно друго момиче проявяваше интерес към мен и за малко заради едното внимание и евентуален секс да залитна и изневеря.
В крайна сметка се сдържах и не изневерих.
Искам да ти кажа, че просто част от мъжете сме си такива. Щом не правиш секс с приятели си, нормално е да очакваш той да залитне по- друга. Малко грубо звучи, но си е така.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 23a49b52e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Разкарай го този не е за теб, ако държеше на теб нямаше да се държи по този начин. Нищо чудно и да те беше използвал и зарязал после. Щом не си готова за нещо не тряблва да го правиш и толкова. Щом постъпва по този начин е повече от ясно, че това не е твоят човек остави го и си намери друг, който ще те обича и уважава истински, за предпочитане някой по - скромен на твоята възраст!

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 34b01019b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Така ти се пада! Дори ти е малко. Трябвало е да си спинка наред с момичета още дълго време и да сте си заедно, а ти да си мислиш, че сте много "влюбени".

Съжалявам момиче, но секса е едно от важните неща в една връзка и след време като поузрееш малко ще видиш, че проблемите идват именно там! И си е чиста човешка нужда. Особено при големите хора. Каквато смятам, че си и ти. На 17г. съвсем спокойно можеш да правиш секс. При жените и при мъжете 17г. е една добра възраст за нормален полов живот без никакви проблеми. Разбирам да си на 13-14г., но си голяма вече.

Хем с теб не може, хем с други не може... брей..

Поздрави, Узунов

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 49db97ad6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   О, не, не мисля, че ще спре...
Когато в една връзка има проблем, човек говори с другия, а не тича по други...
Няма оправдание за това. Той чисто и просто се опитва да ти вмени вина, за да му пуснеш.
Зарежи го този, само ще страдаш с него.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 1df0064722
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Напусни го! Щом не уважава желанията ти и не е готов да ти даде малко време и дори не се е извинил за постъпката си, ясно е, че не те обича. Един влюбен никога не би постъпил така и дори и случайно да е стъпил на криво щеше 1000 пъти да се извини и със сълзи на очи да моли за прошка, а не да те обвинява, че вината е твоя. Така, че съветвам те не се занимавай с него повече и изобщо не му вярвай, че ако легнеш с него няма да продължи да се вижда и с други. Ще продължи, повярвай ми. Вече достатъчно ясно ти е дал да разбереш, че не му пука за теб и за чувствата ти, така че ще продължи да те лъже и да си прави каквото си иска. Тогава сигурно оправданието ще е, че си много неопитна и не знаеш как да му доставиш удоволствие. Така, че намери си човек, който истински ще те обича и ще държи на теб, а няма да те пришпорва. И се радвай, че не си направила компромис и не си легнала с тоя, защото със сигурност щеше да съжаляваш. От километър си личи, че е егоист и мисли само за собственото си удоволствие, така че спомените ти от първия път щяха да са кошмарни.
Горе главата и не се отчайвай! Само на 17 си, ще срещнеш страхотен човек и ще сте много щастливи заедно, а първият ти път ще е свързан с много любов и мили спомени.

 
  ...

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: edcb76b97c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Ако държи сериозно на теб, не би постъпил така. Това си е чисто предателство, за да не стои на сухо, си го топи другаде. Ако искаше да ти влезе в положението, това, че не си готова за разпечатка, можеше и по други начин да се разтоварва при тебе. Зарежи го този тарикат, намери си скромно момче, явно си възпитано момиче, а не глупава кифла.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 73702ce510
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторке остави батковците за палавите ученички ти си хващай учебниците и ако искаш си стой доживот девствена никой не го бърка ама да се занимаваш с мъж на 23 и един пуст секс да не правите няма как аз от 15 годишна се знм с такива искат свирки секс анален вагинален всичко както те го искат а не да те е срам да се съблечеш или да лежиш и чакаш те искат секс искат удоволствие ако неможеш да му го дадеш не се занимавай. А ти защо въобще се учудваш според теб мъж на 23 ще седи сумати време без секс и ще ти е верен хаха има една поговорка пускай мъжа навън с пълен корем и изпразнен х*й.. схващаш нали иначе няа как ако мислиш да опитваш с него трябва да можеш да правиш всичко ако не поне бързо да схващаш никой неиска пън в леглото.. казвам ти го по мое мнение не те познавам но след прочетеното си направих изводи за теб според мен ти не си за такива момчета хвани си гадже по скромно и опитвай с него когато си си готова, този тип не са за теб неможеш да задържиш такъв мъж до теб мое мнение но от опит го казвам те не са лесни и трябва да си най добрата с която са били трябва да им даваш всичко по всяко време за да са само твой дори тогава трябва да си отваряш очите и да пазиш своето защото има сумати каки дето им се лепят като мухи на лайно ако ме разбираш просто трудно е а ти не си готова за нещо такова объркала си типа мъже той ти го е казал направо все пак който и да е ще направи същото връзка без секс авторке това е в началното училище предучилщната и т. н. а на 17 с мъж на 23 връзка без секс ами какво да ти кажа споделяш си го и с други в този случай. искаш ли да ти кажа че ся ти е кофти защото те заменя с разни и му правят кефа можела си и ти а сега какво искаш да усещташ лигите на други който му дават това което ти неможеш ли.. ами сама си си виновна искаш батко неискаш секс е той го получава ти си използваната а дали му пука надали и без това за какво си му? И сега ако искаш ме извини за грубата реч и тон но ми е все тая това е истината болезнена или не скъпа Авторке :)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 5fae4b1c85
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Авторке изобщо не ги слушай тия дето те обвиняват, особено номер 12, защото си личи от далече що за стока е. А за твоя приятел само мога да ти кажа, да го зарежеш на момента. Аз също съм бил с девствени момичета и трябва да ти кажа, че просто приятелят ти трябва да знае как да подходи, а не да търси други. Той изобщо не те уважава, за да прави такива работи.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 31eb1691ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   М на 24г. кажи му пътя без да го мислиш. Ти си чудо в това поколение на курви и курвари, ако обича няма да го прави също и ще те чака

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 31eb1691ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   12 и 8 вие сте пълен смях без други коментари.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: edcb76b97c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   №12, личи си, че си започнала музикални изпълнения аще на 15 години. Добре си свирила, та чак не ти е оставало време да се образоваш. Като ти прочетох коментара, разбрах, че си била концертмайстор, добре си усвоила занаята, че и уроци даваш.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 097b9cf2d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Тегли му майната.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 8680aaa7ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   "Та той дори не си прави труда да ме изчака"
Да те изчака до кога!? Казваш, че сте от пет месеца заедно. Той достатъчно дълго време те е чакал. Трябва ли да те изчаква още 5 месеца или още една година!? Ми като не си готова за секс защо се захващаш с момчето? Мъж на 23 г. веднъж започнал ли е да прави секс, той ще иска да го прави редовно. И с друго момче да се хванеш, ако той вече прави секс и той ще иска секс от тебе. Щом не си готова за секс, не създавай връзки с момчета. Казваш, че връзката ви е прекрасна, страхотно ти е с него и успява да те направи щастлива. Ми тогава какво искаш повече!? А ти него правиш ли го щастлив? Само го възбудиш и той после трябва да мастурбира-това него не го прави щастлив. Това по-скоро е тормоз за него. Даже му се чудя как е изтърпял 5 м. с теб без секс. Разбира се, че ще търси секс навън от вашата връзка. Не те осъждам, че искаш още да запазиш девственността си, но те обвинявам, че създаваш връзка с мъж, а не си готова за секс. В такъв случай освободи момчето.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: c1efd92197
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Аз също съм момиче на 17, а моят приятел е на 23. Аз съм говорила с моя и той каза, че ще ме изчака колко трябва. И не мисля че ми е изневерявал.
Според мен не трябва да предаваш своите желания заради момче. :))

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 54dbc9a358
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Няма смисъл да се занимаваш с него.
Казал ти е, че ще престане щом му се отдадеш, но не е вярно.
Само ти го казва, за да му се отдадеш, и след известно време пак ще почне да го върши.
А ти трябва да си готова психически, за да се отдадеш на полов акт.
Намери си някой друг, който ако трябва и векове ще те чака да си готова, но това ще е най-незабравимото ти преживяване.
Вместо да се тревожиш, зарежи го и си намери, някой, който те разбира.

 
  ...

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 810db9908e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   № 12 представям си сега какъв парцал си щом си почнала да спиш, с когото ти падне на 15!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 34b01019b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Като ви е казал, че ще ви чака колкото трябва изобщо няма това в предвид. Това е за да ви предразположи по-добре и да стане по-бързо. Ама женското същество мисли нерационално и приема буквално и вярва на всичко, каквото му се каже...

Авторката е много показателен пример за това какво е мисленето на младите момичета. Не само тези на 17г. мислят така като авторката за жалост.

Чакал е 5 месеца... достатъчно е. Но мъж да го държиш толкова без секс си е голяма грешка!

Аз преди няколко месеца се разделих с една овца точно по подобни причини, само че нашето беше цяла година. Аз естествено си бях и с други, тайно от нея. Накрая, когато реших да я махам взе да ми дава... но тогава вече нямах нито чувства, нито нищо. Аз се чувствах отблъснат и нежелан. Много ясно, че ще го търся другаде!

И сега, авторке, знаеш ли какво ще стане с тебе. След раздялата ви с приятеля ти, на когото не си давала толкова време и си се правела на сериозна... ще отидеш с някого и просто така ще го направиш... ето това сте вие "жените"...

Поздрави, Узунов

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 691873957c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   Не знам какво нападате Узунов като човекът си е прав. Аз съм жена, но ненавиждам подобни женски номера. Почти всичките ми приятелки така „въртяха“ момчетата като имаше и момичета, които бяха преспали с половината град и пак въртяха така разни глупаци, просто защото за жената ухажването, вниманието са си фактор. Моята най-добра приятелка дори въртя така едно момче 2 години, просто защото беше влюбена тайно в един женен и си въобразяваше, че онзи ще ѝ обърне внимание, а той хал-хабер си нямаше за нейните чувства. В същото време тръгна с едно момче и не му пусна 2 години, а той си нямаше хал-хабер от причините.
Отвратих се направо. Човекът вярваше, че направо ходи с Дева Мария, а тя прекара половината гимназия в това да въздиша по друг.
Ако не искаш даден мъж, не ходи с него. Не мога да ви разбера. Аз бях до 19 г. девствена, но не бях въртяла разни нещастници преди това, а 2 седмици след като „тръгнахме“ преспах със сегашния си мъж. Голямата драма, голямата работа. То е ясно, че ако не спиш с един мъж, той ще си търси секс другъде, а ако си държите пуделчета да ви угаждат, да ви разкарват и да ви лижат подметките си го признайте поне пред себе си, не се правете на уплашени девици

Това важи и след това, но причините да въртиш 5 месеца мъж са ясни - нужда от внимание, ухажване, несигурност и всичко заедно, а който не е готов за секс да не ходи с мъже. Не се умира от това - казвам ви го от собствен опит, тъй като на възрастта на Авторката си учих уроците, не си губих времето с глупости.

Узунов, нищо не си загубил - такива „девици“ като твоята обикновено продължават да ползват секса като вид ръчка, с която да изнудват и контролират мъжа и за тях секса действително е жертва или голямото нещо - знам ли, но жена, която е със самочувствие, знае какво иска си избира мъж, който харесва на първо време и съответно сексът с този мъж не е страдание, а взаимно удоволствие и не се изисква компенсация, чакане, едва ли не ходене зад задника, а на Авторката мога да кажа да си промени отношението по принцип към секса и мъжете. Или си стоиш у дома и си пишеш домашните, или се занимаваш с мъже, но ако ходиш с мъж ще трябва да правиш и секс. Средно няма.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: c10a4e9052
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Узунов (23), товa сaмо докaзвa, че мъжете ( някои де, повечето, но не всички слaвa Богу) говорят, кaквото трябвa, зa дa получaт, кaквото искaт, в същото време дори не изчaквaт дa е пожелaлa, готовa женaтa/момичетa, a "смучaт" и от всички други възможни местa.
Тa те товa сте пък мъжете :).
Все повече се зaмислям дaли пък не е по- добре връзкa с женa и две- три пишки от мaгaзинa.
Че aко ще е тaкъв мъж... по- добре дa си нaпaзaрувaм липсвaщaтa чaст.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: c18ebbb6d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   "Чакал е 5 месеца... достатъчно е. "
Абе, Узунов, ти неграмотен ли си, или не ти изнася да прочетеш всичко!?
Тя пише, че през ВСИЧКИТЕ тези 5 месеца е дочувала, че е изневерявал! Този не е чакал и 1 ден и си го е правил през ЦЯЛОТО време! А след като е бил конфронтиран директно е бил доста нагъл! Като не му се чака, да е бил казал, че не му се чака! Не да мами зад гърба!!!

 
  ...

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: d257deddb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   До номер 18 от номер 12 :
И аз това исках да им обясня но мен веднага ме нападнаха понеже съм момиче и се започна че съм ''лесна'' ''лека'' и т.н. Детски истории е ако не слушате мен авторке послушай него тези момчета искат секс ти неискаш значи нетрябва да започваш връзка с такъв ако не си готова. Ако си готова и имаш сериозно момче тогава дай всичко от себе си в секса, и извън него за да го задържиш и да не иде след друга.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker