Какво се случи с тялото ми? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121202)
 Любов и изневяра (29710)
 Секс и интимност (14359)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7303)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Какво се случи с тялото ми?
преди: 8 години, 6 месеца, прочетена 1846 пъти
Здравейте, драги читатели. Аз съм момиче на 13 години, навлязло в пубертета като повечето си приятелки. Само допреди две години, бях съвсем нормална, но през изминалите 2 години нещо се случи с тялото ми. Не осъзнах кога половината ми съученички облякоха сутиени. Не осъзнах кога им се оформиха красиви талии и форми. Не осъзнах кога всички пораснаха и станаха толкова красиви и женствени. Не осъзнах, обаче кога аз станах гиганта, който съм в момента. 1, 73, 60 килограма. Едра, огромна, НЕженствена. Без следа от талия, с тесен таз и широки рамене. Нямам гърди. Единствената причина, поради, която нося по-голям номер сутиен, е защото малките, сладки сутиени за безгръдни момичета не се побират около огромния ми гръб. Наследство е това. Лелите ми - всичките са едри. Но кой е казал, че аз искам да бъда такава?
Чувствам се като мъжкарана, а въобще не съм. Чувствам се като "гадже" на половината ми приятелки. По-висока съм от почти всяко момче, което познавам на моята възраст, че и по-големи. Никога не съм изпитвала удоволствието някой да ме носи, да седя у някой. Винаги аз съм тази, която носи. Защо? Защото съм "голяма". Омръзна ми да гледам как приятелките ми растат и стават красиви жени. Омръзна ми постоянно да си повтарям "и ти ще се оформиш... някога". Омръзна ми да слушам "леле колко си висока", "едра дама", "какичко", "мамо" и всякакви такива. Аз не съм просто висока. Аз не съм дебела. Аз съм ЕДРА, ОГРОМНА, ГОЛЯМА.
Искам да променя това. Старая се да изглеждам добре, подбирам тоалетите си. Гримирам се, дори и в минимално количество, имам хубава коса. Но, мамка му, искам да изглеждам женствено. Искам и мен гаджето ми да ме носи някога. Искам и аз да съм дребна. Омръзна ми да бъда това, което съм.
Поне ми казват, че имам хубав характер. Умна съм. Спортувам.

Ама не става. Помогнете!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 6 месеца
hash: 51f16b4e42
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Твоите кг. за височината ти са всъщност перфектни, но структурата си не можеш да промениш. Можеш обаче да си стегнеш и оформиш тялото чрез спорт. Отслабване само на кила изобщо нищо няма да ти донесе. Структурата не се променя, но със спорт можеш да си оформиш едно стегнато, красиво тяло - например като нямаш гърди ще можеш да оформиш стегнат задник, а дори талия малко да оформиш, стягайки страничните мускули при корема.
Ако отслабнеш с 5 кила ще си същата, но по-слаба - е и, но няма да си привлекателна, а точно обратното

Колкото до гърдите - ами на 13 г. какви гърди искаш? Те тепърва ще растат. На височина дори ще порастнеш поне с още 3 см. и ще си към 175 см. , което е перфектно.
Махни ги дребните момичета от класа ти. Действително ти може да се чувстваш тромава в близост до тях, но навън има все повече високи хора, включително мъже, които предпочитат високи момичета. Освен това ниските като поостареят и натлъстеят са като търкалящи се топки, а на теб никога няма да ти личи толкова, а като остарееш няма да имаш и остеопороза.
Има с две думи много предимства. Освен това не си кой-знае колко висока. Сестра ми е 180 см., а аз самата съм 175 см. и особено след 30-те вече виждаш разликите и как ти оставаш атрактивна за мъжете, а дребничките ти приятелки как растат на широчина и се превръщат в истински лелички.
Гордей се с височината си - харесвай се такава, каквато си!
Важно е обаче да не се изпускаш - 60 кг. действително са перфектни за теб, не се изпускай да станеш повече прави спорт!

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: fbf8327320
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Започни да тренираш и ще се оформиш като здраво, красиво и добро момиче.
Charming

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 8c6f34c02f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Първо ти си дете едва сега се формираш като човек още всичко се развива в теб, години наред ще има да се променяш.
За къде бързаш ти една си на 13 години за какво ти е това тяло и тези гърди, и така нататък те първа ще се оформяш и ще растът още си твърде малка имам приятелки на 16 дето почти нямат гърди а ти на 13 се вайкаш за глупости.
Малка си неискам да ти говоря много неща, но ти искаш тяло и гърди за да те заглеждат момчетата нали а наясно ли си че преди 16/17 докато поумнееш ще има такива, който да те търсят само за да те вкарат в леглото си.
Говориш за "гаджето ти един ден" е ти си на 13 бе дете докъто станеш на 16/17 за истински и сериозни връзки нямаш идея до тогава колко още ще се променяш, сега си дете не ти трябва нищо друго освен да учиш. Плюс това и в тези години ще има кратки връзки може на 20 да срещнеш правилния може и на 30 имаш цял живот пред теб не бързай.
За всеки влак си има пътници искаш, неискаш такава си неможеш да се промениш някой ден ще намериш правилния а има и толкова много високи момчета, че пред тях може да се чувстваш и нисичка ако това и е главния проблем.
Плюс това високите момичета са хубави, но това като пораснеш ще го разбереш още си малка. "Дълги крака хубава кака" айде да те позарадвам самоче докъто пораснеш внимавай малка си още не ти трябват момчета и т. н. Докъто растеш можеш и да ходиш на фитнес или в къщи редовно да правиш опражнения, говоря за да имаш един ден хубаво, оформено тяло и т. н.
Просто малка си аз на твойте години въобще не се интересувах как изглеждам приятелките ми, който си слагаха гримове и т. н. сега са си същите а тези, който си бяха просто естествени сега се разхубавиха наедряха им гърдите и т. н. всичко е време изчакай да пораснеш.
Момиче на 19.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 1bb36683de
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не знам какви са хората около теб, но 1. 73 и 60 кила в никакъв случай не е нито огромна, нито дебела. Структурата няма как да я промениш коренно. Пусни една по дълга коса, ходи на фитнес, тренирай за корем и дупе. После дънки и тъмни дрехи и ще си чудесна. Разбирам да си 1. 60 и 70 кила, ама не си.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 8a65a852f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Моите гърди пораснаха чак на 28 и всъщност май продължават. Те май не са спкрали да растат. Чашка ц съм. Бях б преди няколко години.

 
  ...


...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 412b3c48a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Хей, говориш глупости, не се притеснявай това е тоята структура, не можеш да я промениш. Аз съм с подобна на твоята структура, разликата е там че съм по-широка в ханша, като малка също бях наи-високото момиче, също нямах и нямам гърди, но не е болка за умиране. Знам колко ти е тежко и как си внушаваш, че си ДЕБЕЛА, но не си. Аз вече съм на 21 години и съм 1, 76 не пораснах особено, но се пооформих. Не се депресирай, не се притеснявай, ще намериш момче което да те носи и аз мислех като теб, че няма да стане, но уви всичко се подреди. Отпусни се и се радвай на живота, не се страхувай и не се притеснявай, всичко с времето си!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: c2c884d16a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Wellp, ти тъкмо навлизаш в пубертета, спокойно, аз също бях някаква неоформена и странна и леко дори дебела в някои места когато бях на 13, но вече съм на 15 и съм се пооформила, та както каза номер 1, можеш да ходиш на фитнес и на оформиш хубаво тяло. На всеки пубертета минава различно. А за това с ръста си не се притеснявай, едва ли ще растеж още кой знае колко на височина, а за момчетата често ги удря пубертета по-късно и изведнъж от нищото израстват. Повярвай ми, момчетата много си падат по високи жени с дълги крака. Пубертета прави чудеса, сериозно хд не се притеснявай, ще си се оформиш.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: fb5fea8c54
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ти да си виждала манекенка под 1. 80? Да си кюпе с къси крака не е никак по-яко! Радвай се на това, което си.. доколкото за женственост просто поддържай хубава фигура, избирай секси дрехи и се грижи за хубав грим и прическа!

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 3612cd4f5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Номер 3, разбрал/а си ме погрешно. Знам, че съм дете. Не, него искам заради момчетата, искам го заради себе си. Просто ми е приятно да си напомням, че за всичко има време, защото приятелките ми вече изглеждат прекрасно, а аз не. Това е идеята ми :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker