Агресивни колежки - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

Агресивни колежки
преди: 6 години, 11 месеца, прочетена 3391 пъти
Здравейте, аз съм млад мъж на 24 години. Работя в Германия. Работното място, в което се намирам има и хора със здравословни проблеми. Дотук добре- НО ( винаги има едно но) в работното ми място има две колежки с много труден характер, които са почти на моята възраст ( разликата ми с тях е между 1 и 3 години) те са по- големи от мен и целият веркщат ги знае.

Едната от тях е много ситна и е дебела - даже бих казал тлъста като (цензурирано) няма да употребявам израза.

Другата е болна с диабет разбирам я, обаче тя се е озлобила към всички нас, неблагодарна е и ако някой примерно й откаже нещо се започват обидите от нейна страна псува си наред.

Едното момиче- по дебелото тя е страшно агресивна, прави се на "Кой съм аз" веднъж беше обидила майка ми и сестрите ми миналата година Не обърнах внимание на това какво е казала, реших да си трая до последно. Другата колежка се закача с когото й падне - даже вече ме е срам да погледна шефовете в очите, защото момичето обвинява когото и да е без да е направил нищо.

Ето случай: Отивам в лафката тя се бута в мен ( момичето болно с диабет) и най - нахално ме пита : "Имаш ли пари? " Буквално отговарям с Не защото знам, че тя приджобва и краде а аз си пазя нещата да не вземе нещо мое и после да не го върне.

Купих си да ям чипс и без да е питала взима - Попитах я защо не пита като нормален и възпитан човек може ли не може ли преди да поиска я почерпя.

Говорел съм с психолозите и споделям какво се случва и застават на моя страна както винаги. :)

И накрая един от шефовете ме дръпна настрани и каза да не се занимавам с тях двете аз даже не ги и погледам а се правя, че не ги познавам защото съм сдържан човек и каквото поведение показват гледам да бъда по- далеч от тях за да не се стига до разправия.

Вие как бихте постъпили на мое място? :)
Шефовете също застанаха зад мен за да ме подкрепят.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 11 месеца
hash: d358f8e010
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Игнорирай ги! Стай далече от тях. Не се връзвай на приказките им. Да си приказват каквото щат. Вероятно не могат да ги махнат щото имат здравослвни проблеми. Едната е с диабет, а другата вероятно психическо разстройство.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 47b67aeafe
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Миличък, стегни се! Звучиш, сякаш сте в детската градина.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 3c224afc14
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Забравих да споменея, че колежката, коятэ е със диабет дори прави скандали и когато краде от хората- миналата година тя говореше глупости по мой адрес. Дори си позволява да посяга и вчера наби една беззащитна възрастна жена. Затова се пазя да не посегне и на мен.

Аз никога не съм бил груб и никога не бих посегнал да ударя момиче, камо ли една от двете жени, които описах в историята си (въпреки, че те са за бой и двете) като не знаят как да се държат. За щастие аз съм примерен човек. :)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 3c224afc14
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако зависяше от мен сега да съм напуснал отдавна и няма да виждам лицата на тези две жени. Скоро ще се местя в друг град.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 3c224afc14
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Номер 2 разбирам те донякъде обаче те се държат все едно са в детската градина. Опитвам се да ги игнорирам все ми се искаше да ги набия и двете, сърце не ми дава. Аз съм се стегнал и се опитвам да ги игнорирам.

Към номер 1 Да така е наистина не могат да ги изгонят, ако зависяше от шефа, който е доста строг със тях двете, сега да ги е нямало.
Благодаря за съветите обаче номер 2 трябва да знае, че не съм аз виновен в тази ситуация а момичетата които се държат неадекватно спрямо хората. :)

 
  ...


...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 3c224afc14
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Автора съм: Номер 2 разбирам какво искаш да кажеш със това, обаче аз не се държа като в детската градина а като нормален човек, но как да изтърпиш две жени които са на възраст между 25 и 27 години а в случая двете ми нахални колежки, от които съм се дистанцирал. Добре, че все пак стоя далеч от тях както каза номер 1.

Аз не мога и да ги набия, защото ми е забранено и нямам право да удрям и от опит знам, че момиче не се удря, колкото и злобно да е. Гледам да си трая и да не се връзвам :)

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 26fef105a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Хора, автора съм . От историята са минали 5 години. Но с едната колежка работим заедно и сега горе долу се разбираме. Тя се опитва да е мила с мен и това ме радва. Вече се държи по- мило. Да карали сме се ,нормално е но никога не би ме оставила защото държа на нея .

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker