права ли съм или не - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

права ли съм или не
преди: 5 години, 8 месеца, прочетена 2240 пъти
Един ден, когато бях на работа детето ми се обади, че са свършили по– рано часовете в училище и трябва да го взема. Първоначално помислих да взема такси, но реших да помоля една колежа да отидем с автомобила й, понеже тя идва с него на работа. Тя ми отказа с оправданието че няма да я пуснат шефовете без дори да ги е питала. Както и да е отидох и се върнах с такси за по малко от 10 минути, но нещо в мен ме накара да се отдръпна от нея, дори не й говоря. Знам че не беше длъжна, но то е до човещината според мен. А ако се отнасяше до нейните деца пак ли нямаше да може да излезе? Правилно ли съм я преценила или тя е права?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 8 месеца
hash: 7de6029ebe
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   не си

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: a3fbc39f6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   А с какво ти е длъжна твоята колежка, все пак е на работа и едва ли иска да си гърми патроните с чужди дертове.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: a6da37a98e
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Ами не, не си права.
Първо, може горивото да е било ограничено, а да не и е било удобно да ти каже.
Второ, не бих молила шефовете да ме пуснат заради друг (освен, ако не е болест или нещо сериозно). Предпочитам ако се наложи за мен, да имам очи да ги питам.
Трето - нагла си.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 003af132ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ми, не, не си права. На теб какво ти пречи да си вземеш такси? Разбирам да си била в безизходица и без алтернатива за транспорт, или пък ти да си я карала на разни места, тогава да. В твоя случай обаче си е нахално според мен.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 7de6029ebe
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

5.   Твърде много хора са убедени, че всички са им длъжни по подразбиране. Това е глупава причина да искаш някой да излезе от работа. Ако 2 дни по-късно ѝ се наложи и на нея да излезе, как пак да пита шефа дали може да излезе? Ще стане нахално вече. А и може да е изоставала с работата и да не е искала да се бави допълнително.

Значи да очакваш човещина е едно, но да караш някой да излиза от работа за глупости е друго. Защото това не е кой знае колко основателна причина. Разбирам да е било нещо наистина важно, ама това е несериозно.

Глупаво е да се сърдиш за такива дреболии.

 
  ...


...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: dcde56e868
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Не само не си права, но си и нагла. Осъзнай се малко. Никой не ти е длъжен.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: fa85c42d42
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Миличка, не си права. Най-малкото, което е, че колежката ти може да не е имала достатъчно пари за гориво... Не помня като малка в училище, дори да съм приключила по-рано, някой да взима такси, за да ме вземе от училище. Това не е ли малко прекалено с таксито? Виждам и в моите колежки-майки някаква особена тенденция всичко да се върти около децата им, масово да излизат или отсъствах от работа. Щях да разбера, ако не се налагаше ние-другите постоянно да работим вместо тях. Знам, че много жени ще ме нападнат. Ще кажат и ти някой ден ще си майка. Така е. Но при нас едно 50% от излизанията на майките са лъжа за пред шефа и това леко дразни. Идвали сме с температура и едва ходещи. Те никога не разбират и не се съобразяват ако някой друг има други задачи. Съжалявам, ама ако ми плащаха повече, защото все работя вместо тях, ще се съглася. Това е нова тенденция на новото поколение майки. Нас за един болничен ни орязват заплатите, а все ги заместваме. Не е честно. И ако ме питате един ден ако имам дете няма ли да правя така: първо, само ако е нещо спешно и второ - няма да лъжа за сметка на детето, а да ходя да си купувам кафе в това време!

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 782545a990
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Аз пък мисля, че трябва да си понагаме и ние с колегите го правим. Това обаче е инцидентно. А относно това, че никой не е длъжен е така, но къде узгубихме мовечността си? И ако някой идва всеки ден с колата си и може да я поддържа, едва ли е зайъсал до двата лева. Ако пък е закъсал, така или иначе, авторката е длъжна да предложи пари. Пести се време, по - малко време, детето ще чака само. Къде отиде добротата ни? Май вече, всеки е сам за себе си, което е ужасно.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 7de6029ebe
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   8, ако някой реши да помогне, това е изцяло въпрос на негова воля, но не е длъжен, най-малко пък за дреболии. Още по-малко пък да му се сърдим като в детската градина.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 9d4efe75d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ти си поискала служебната кола да отидеш или си искала тя да те закара? Има огромна разлика. Ако се разпорежда със служебната кола като с лична е тъпо от нейна страна. Но ако ти си очаквала да те разкарва с колата... Не знам изобщо с какви очи си питала. Не стига, че се налага да излезеш от работа по лични причини, ами и колежката да караш да излиза в работно време, тя да не е личен шофьор? Каква човещина намесваш, научи се на работна етика.

 
  ...

...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 9d4efe75d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   А защо не се грабнахте цялата фирма да спасявате детето, защо само една колежка?

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 7de6029ebe
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз така и не разбрах защо ако детето случайно приключи по-рано,трябва на секундата да се спасява от училище. Толкова ли не може да почака 1 час на място? Аз като ученик колкото и рано да съм приключвал никога не са ме взимали. Нито си спомням някой мой съученик да са дотърчали на минутата да го прибират. Май много ги разглезваме днешните деца.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: eadbb2839a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

13.   Извинявай, ама воденето/взимането на детето от училище си е личен ангажимент и никой от колегите не е длъжен да се занимава с това. Все едно да си потънала в работа, а колега да те помоли да си зарежеш работата и да идеш с него на зъболекар, защото разбираш ли го е страх да ходи сам. Е, извинявай ама е смешно! Да не говорим, че ти имаш оправдание да излезеш в работно време, ама ако шефовете направят проблем на колежката ти? Тя какво ще изтърси? "Ходихме да прибираме детето на Х от училище? " Е, извинявай, ама кой ще рискува да си създаде проблеми на работа заради личните проблеми на колега? Те в повечето фирми родителите не искат да пуснат без сериозна причина, ти си решила и компания да си водиш. Ми направо да беше взела така половината офис, че разбираш ли, не можеш сама да си прибереш детето от училище.
Има си таксита, мила. И като се наложи, предупреждаваш шефовете, отиваш, свършваш си личната работа и се връщаш възможно най-бързо, без да занимаваш половината офис с личната си проблеми. А и наистина не знам детето ти колко е голямо, ама ако не е съвсем малко, какво му пречи да поседи малко на двора и да те изчака? Нито има снежни виелици навън, нито нищо. И аз имам колеги с коли, ама дай сега да ги разкарвам из половината град в работно време всеки път когато ми се налага да изляза и да свърша нещо лично. А и дори не става дума за спешен случай! Да се обадят, че детето ти е пострадало нещо, да изпаднеш в паника и да търсиш съдействие, ама да правиш такива неща заради едно прибиране от училище? !
Права е колежката ти. Тя е там за да работи, а не за да ти прави услуги.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 2e20f7ed61
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Авторката в никакъв случай не е права да се сърди на колежка, особено за отказване на помощ по личен въпрос. Време е някой хора да се научат да различават от кой каква услуга могат да поискат. Колегите ви не са нито ваше семейство, нито ваши приятели, за да си позволявате да искате от тях услуги свързани с личния ви живот, те са просто колеги и с тях трябва да имате колегиални отношения. Да, можете да ги помолите за помощ или съвет в работата, да ги помолите да ви прикрият веднъж два пъти пред шефа за грешка или закъснение или да си смените работните смени и до там и не забравяйте те имат право да ви откажат всичко това и вие нямате право да се сърдите. Такива неща да ви возят до някъде може да искате само от роднини и близки приятели.
Разбирам и авторката че в днешни дни училищата и детските градини имат правилници в които задължават родителите да осигурят човек, който да вземе от училище всеки ученик до 10г възраст и учителката да седи докато не вземат и последния ученик. Има дори специален зaкон за закрила на детето, според който родителите са длъжни да не оставят без надзор и грижа децата до 12-годишна възpаcт. Мисля че глобата ако хванат родител в такова нарушение е 3000 лв. Но това е да си родител трудно е.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 9f80b45ad1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   И аз напоследък започнах да се дразня на много майки, макар че обичам деца. Това с взимането с кола е някаква парвенющина, останала още от 90-те, когато да те вземат с кола си беше някакъв лукс. Сега всички се юрнали да си покажат 20 годишната таратайки, да не вземат да изостанат от другите. До нас има училище и между 17. 30 и 18. 30 можеш да забравиш да минеш от там. Най-смешното е, че 90% от децата живеят буквално на съседните улици и могат да се приберат 3 пъти по-бързо пеша, отколкото да чакат 10 минути родителите им да си набутат колата между 3 други и после още толкова, че да излязат. Постоянно мрънкат, че нямало кой да им гледа детето, детето било гладно, било при баба си и т. н. Ами, като не можете да изкарате един нормален работен ден, напуснете и си гледайте децата. Никой не е длъжен да търпи всеки ден едни и същи тиради и оплаквания. Преди се чудех защо на много места не се наемат майки с деца и като цяло не го одобрявам, но пък, ако някой ще ми мрънка и ще ми прави физиономии постоянно - мерси. Как има жени, които дори не разбираш, че имат деца, докато на други знаеш дори с какво е облечено, без някога изобщо да си го виждал. Оставям настрана факта, че с подобно отношение и глезотии някои майки си вкарват такъв автогол, че им е бедна фантазията. После виждаме теми от рода на "не му се учи, нито му се работи" и "по цял ден лежи вкъщи". Еми, много ясно. Те цял живот са били обгрижвани по-добре, отколкото в 5-звезден хотел и сега искат да ги карат да полагат някакви усилия. Как да стане?

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 8b512d3056
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Ами не си много права, но пък ако ти е приятелка - имаш право!
Ако е така се отдръпни, ако ли не нямаш причина, да се сърдиш. Може, но ако иска и има възможност :)
Все пак може, да не е имала гориво или, да е страхлива, за мястото си, все пак не е паднало детето, за да е спешно, да помогне така, че до избор е.
Може би не е услужлив човек, ти я познаваш по добре, но ако ти е близка не е нормално :)

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: f59f558f8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Позната така веднъж ме помоли да я закарам в НЕЙНАТА обедна почивка до клиника да си вземе резултати. Аз бях на работа, но именно от човечност реших да си освободя половин час.
След няколко дни иска на друго място да я закарам, пак в нейна почивка, но аз на работа. Отказах! Тогава настоя в моята почивка, аз (уж не съм глупава, но глупаво продължавам да искам да вярвам в човеците) се съгласих. И така след 4-5 карания, накрая и казах да си купи кола или да търси други начини, но мен вече да не занимава.
Ооо, колко бях лоша тогава ;) нахална и нагла до дупка. Нейни колеги после ми казаха, че никой не я трае именно защото е такава, едва ли светът и е длъжен. Няколко дни след като я отрязах, минах покрай нея с колата, на светофар беше, хили ми се платката и директно си отваря вратата на колата да влиза, че да я карам някъде си. Изгоних я грубо, това беше просто върха на нахалството и.
Изцепи ми някаква простотия, че не съм струвала за приятелка хахаха напомниха и, че сме просто познати. Абе...сбъркани сте малко вие, да, ти си нещо подобно. Чак и обидена,..тя явно си те познава и за това и няма намерение да ти влиза в графа "приятели".

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: f7fde339b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Зависи дали ти е приятелка и дали ти първо си и правила услуги. Ако си и тя ти откаже след това да ти помогне, значи егоистка и гледа само себе си. Ако не ти е приятелка има право да ти откаже, защо да рискува проблеми за да оправя твои лични проблеми?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: a778444d65
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

19.   до 17

Дядо ми - Бог да го прости - имаше един лаф. Колкото и услуги да направиш, само веднъж да откажеш и всичко, което си направил до момента, се разбравя веднага.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 9d6c1f9241
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   Номер 8 съм, днес е много трудно да гледаш деца. Още по - трудно е да се живее в такъв сбъркан свят, вече, човекът за човекът е вълк. Ако авторката не е нагла и използвала, а човек с нужда и инцидентно и се налага да вземе детето, какъв е проблемът да се вземе детето ? Да не говорим, че раниците им тежът по 15 кг.няма го вече училищно шкафче. Ако и се наложи следващ път ще си вземе такси. И, моля, вземете си егоизма обратно, разбрах колко струвате. Някога имаше освен колеги и приятелство, синхрон и в работата и извън нея. Сега е всеки сам за себе си, пък после цъкате д език в какви времена живеем и възпитавате децата си в егоизъм. А, ако авторката е нахална и нагла, като човек, тогава колежката и с право и е отказала. Не знаем какво мисли по въпроса и другата страна. Хайде, със здраве ! Другото ви е чуждо.

 
  ...

...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 3187583a1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Наистина - липсва ти работна етика. Колежката е права. Аз бих помогнала, ако наистина е спешно, но не и за подобно нещо.

Много глезите децата си. Аз съм стояла по 2 часа в училище да чакам да ме вземат и си пишех домашните през това време.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: efea062b33
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   Ако ще рискува да излиза от работа, за да върши лични дела и то със служебната кола нека е за собственото и дете.От къде на къде задаваш такъв въпрос.Твойто дете си го мислиш ти никои друг не ти е длъжен , че да рискува хляба си и този на детето си .И то заради чужд човек .

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 9f80b45ad1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   Хубаво е да си помагаме, но човекът отсреща наистина трябва да се нуждае от нашата помощ, а не един вид да не се мине, а да накара нас. В случая молбата за транспорт е все едно да се обадиш на приятел да отиде да ти напазари от магазина, защото теб те мързи. Иначе, наистина много хора се правят на приятели само докато имат полза от теб. Свърши ли ползата, свършва и "приятелството". Да не говорим, че ако ти дори само един път ги помолиш за нещо, винаги са много заети, а в същото време стане ли въпрос за тях са толкова нагли, че още малко ще дойдат и ще те изнесат от вас. Играл съм го тоя филм с мои супер близки "приятели", да не казвам най-добри. Последният път беше съвсем скоро. Трябваше ми малко помощ, буквално за 10 минути. Отсвири ме още преди да му кажа защо звъня. Но пък в крайна сметка така разбираш на кого можеш да разчиташ.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: c2f43689ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

24.   Номер 8/20

Ей такива дребнавости, са най-гадни. "Ама какво са 5 лева за тебе", "Ама само за 20 минути". Уау ! Благодаря, че ИЗОБЩО не цениш моето време, пари, усилия и енергия.
"Да не говорим, че раниците им тежът по 15 кг.няма го вече училищно шкафче. " - Училищно шкафче? Даже и да приемем, че ги има навсякъде, кажи ми, ти какво - оставяш учебниците в шкафчето и се прибираш вкъщи? Да не би, да имаш по две копия (защото познавах и такива деца)? А това, че раницте са 15 килограма е глупсот. Стават, около 5.5 килограма, ако натъпчеш ВСИЧКО, за всеки предмет. Но рядко ще са на 2-2.5 кг. Ако детето ти е неспособно, да носи 2.5 кг на гърба си, то детето ти има нужда от спешна медицинска помощ и професионални грижи.

Авторке - Нямаш, за какво да се сърдиш. Напълно сама си се справила с проблема си, без да губиш чуждо време и пари.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 9d6c1f9241
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Пак съм номер 8. Като ви чета се замислих, че може би са важни и какви са началниците. Някои са човечни, други не. При някои става дори да те пусне за няколко часа по - рано за неотложен ангажимент, при други е абсурд. И защо ви е толкова чуждо протягането на ръка? Не знам, всеки си гледа през неговите очи. И вие сте прави, че е на работа, но има и друга гледна точка. Познавам и работодатели, които са хора.

 
  ...

...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 2a830f4cda
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

26.   Проблем на мнозинството е, че очаквате връщане на услугата или похвала, специално отношение след направено добро, признателност...
Просто, правете добро, защото искате да направите добро, пък Бог вижда, а и топлото, радостно чувство от направеното добро е важно, пък на хората да се угоди или да се иска благодарност - не е това целта на доброто.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: cf7b29a967
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

27.   Някои коментари ми харесаха. И аз смятам, че много майки с деца прекаляват с превилегиите и капризите. Заради такава група се гледа зле на всички майки. При нас има няколко жени, които редовно мъкнат малките си в офиса. Обичам децата, но някак си не можеш да си вършиш работата както трябва.
Колкото до авторката- много грешиш. Аз например никога не бих излезнала от работа да върша услуга на друг, дори и той да ми е свършил такава. Мога да го покрия, но не и да се занимавам.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 3187583a1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   8 - едно е човечност, друго са лиготии. В никакъв случай не мога да се съглася, че ранно свършване на училище е неотложен ангажимент.

В нашата фирма избягваме да наемаме майки с малки деца точно защото са нагли. Една такава колежка излезе, без да предупреди, 2 часа преди свършване на работното време, защото детето и имало рецитал. И това ли е неотложен ангажимент?

Нека се разберем едно - това, че вашите деца ви носят радост и искате да сте с тях във всеки важен момент си е ваша лична работа. Никой друг не е длъжен да се съобразява с това.

Човещина може да се прояви, когато детето е болно или му се е случил инцидент, да кажем. Но с всичко друго наистина прекалявате.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: f59f558f8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Н 26 НЕ, проблема е, че такива теб (смятам, че си авторката) се възползвате и увисват на нечий врат в очакване да ви "услужват" с всичко и по всяко време. На всичкото отгоре дори не се съобразявате с личното време и ангажименти на хората. Вашето определено е наглост! Аз лично нямам нужда да ми благодарят и тем подобни глупости, стига ми да съм помогнала на човек, а не да ми се лепва пиявица. Помагала съм, помагам и ще помагам когато мога и в рамките на разумното, но няма да позволя да бъда използвана!
Помогни си сама, че да ти помогнат и другите!
От 17

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 2a830f4cda
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

30.   26 съм.
Ей, заради такива човеци като вас, никога през живота си не съм искала услуга, даже да са ми предлагали, не съм се съгласявала, но аз - помагам, харесва ми, макар да виждам неосъзнатите, млади души, всъщност, точно, заради това помагам, защото помага - този, който е по-зрял, по-осъзнат, без да иска в замяна, така че, нормално е мнозинството да не е способно на безкористна грижа, не сте на високо ниво в духовната си еволюция, а сте повече като бройка на Земята, затова бидейки мнозинството се смятате за прави, но доброто не се измерва в количество.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 671a580708
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

31.   Номер 8, детето ти да си хване едно такси или друг транспорт не е неотложен ангажимент. Това всекидневни битови задачи. Не може да излизаш от работа за подобни неща, защото ще трябва всеки ден да го правиш по няколко пъти. Повечето хора имат деца, но не ходят след тях за щяло нещяло. Ако всички правеха така, всякакви фабрики и заводи трябваше да спират по 10 пъти на ден, понеже един излязъл да си вземе детето, друг да му купи учебници, трети да го заведе на танци и т.н. Всеки тези неща може да си ги организира сам в извънработно време. Това не е протягане на ръка, това са глезотии и наглост. По твоята логика, аз довечера ще отида да пийна няколко бири и няма да мога да карам, а ти предполагам имаш кола и няма да ти коства нищо да ме закараш и после да ме върнеш обратно в нас. Така де, защо да давам пари за таксита.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 9d6c1f9241
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

32.   Номер 24, ти сериозно ли? За мен ти си дребнава, казах, че авторката е длъжна да предложи пари. И, да, не ми звучи ли, като много закъсала жена. И питай, а не предполагах, колко родители носят раниците на децата си и после ми говори, че, ако не може да я носи, значи е със здравословен проблем. Не, мила, след като редовно я носи, детето започва да има здравословен проблем. Хайде, сети се. Какво да ти обяснявам, далече си от тези неща. По принцип обаче, няма да споря с теб, защото съм съгласна, че някои майки прекаляват с оправданията, които включват децата. Не слагайте обаче всички под един знаменател. Хайде със здраве!

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 9d6c1f9241
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   Леле, много злобни човечета има! Къде сте се скрили - Човеци?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker