Целият клас ме мрази! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

Целият клас ме мрази!
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 2400 пъти
Здравейте, приятели! Аз съм момче в 8 клас и целият клас ме тормози заради едно момиче, на което ѝ честитих рождения ден. Казах ѝ, честит рожден ден, да е жива и здрава, да има много шестици и т.н. и когато ми видя съобщенията, тя ме обиди, че съм смотльо и не ми искала пожеланията. Питах я какъв ѝ е проблема с мен и тя ми вика да се спра и че съм ѝ бил неприятен. На следващия ден тя е почнала да ме псува, да ме обижда пред останалите нон стоп и след един месец целия клас са почнали да ме мразят. Обиждат ме, псуват ме, не се спират да се дразнят, аз ги попитах хиляда пъти какъв им е проблема, и те ми викат, че да спрат да ме мразя, е трябвало да си обръсна мустака и да махна всички косми от тялото ми, защото приличам на гей. В групата ми пращат снимки, на които съм сниман ужасно, не се понасях, смеят ми се, подиграват ми се. И чух от един, че ще ме пребият от бой в някоя тъмна и тиха уличка, щяли да ме пратят при директора, за да ме изключат. В момента съм онлайн, следващия месец съм на училище и все си мисля какво ще ми направят. Много ме е страх да отида на училище, децата се държат лошо с мен, унижават ме пред останалите класове, лъжат останалите за неща (които не съм направил), учителите вече не ме харесват, скъсаха ми чантичката и ме обвиняват, че имам 60 лайка, което е много малко за тях, (нашите от класа имат по 200-300 лайка на всеки пост). Поисках помощ преди и се молех класната, петалогическия и родителите ми да ми помогнат, но никой не ми помогна. Майка ми и баща ми не ми дават да си сменя училището, какво да направя? Моля ви, кажете ми!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 месеца
hash: 6d1b47d754
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей другарю! Искам да ти кажа, че и аз бях така, но в основното училище. При мене беше килограмите, бях висок 1,55м с тегло от 80кг, и на мен са ми се подигравали и са ме заяждали и др. Това са просто ограничени хора, които си избиват комплексите пред по-слабите, това са материални хора които няма да стават за нищо в бъдеще с това държание. Ще питаш сигурно защо? Защото никой няма да ги търпи! Ти не си по-различен от тях,просто си уважил някой и си показъл уважение,а те като не го разбират си е техен проблем.
Моля, не си променай държанието само за да им се харесаш,един ден всички ще си намерят майстора не се безпокой :)
Ако ти кажат че си "страхливец",защото си се оплакал на класната/класният,не не си страхлив,те са страхливите! Защо? Защото ги е страх от това че класният/класната ще ги каже на родителите им и че ще им направи проблем а в случаят те са страхливците :)
Като цяло те разбирам какво ти е,но да знаеш всичко е временно и след това ще ти се случват хубави неща.
Разговарай повече с родителите си и ако трябва си налагай че искаш да се преместиш.
Peace

М17

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 6d1b47d754
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   И им кажи че окосмяването и лайковете не определят човека какъв е :))

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 0138f38419
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Направо съм потресен колко са кухи днешните лапета (не съм някакъв сърдит и депресиран чичак, на 21 съм. Щом аз с моите 21 години мисля така, значи наистина си е е*ало майката). С момичетата, които ти се подиграват не знам как трябва да процедираш, но мога да ти кажа как да процедираш с момчетата(силно казано). Следващия път, когато някой дойде до теб и започне да ти се подиграва/обижда влизаш с нагласата че ще има бой и му играеш една глава и започваш да го подканваш да излезете отвън, ако е мишок(90% на тези години сте) ще спече и ще започне да ти хленчи, просто му покажи каква мишка е и вече няма да те закача, ако това стане пред другите ти съученици още по-добре. Ако имаш нещастието да те тормози някой по-голям от теб и много по-стабилен психически от теб и най-вече готов за бой, тогава ще си изядеш шамарите/боя, но най-малкото ще се промени начина, по който гледа на теб и ще се замисля от тук нататък. Наясно съм, боя не е правилния начин да се решават проблемите, но ти споделям това, което имам като опит. В училище и мен са се опитвали да ме тормозят понеже бях по-нисичък, но никога не съм им пускал аванта. Фактите са такива, че никой не уважава пут*овците, които не могат да влязат във конфронтация и ще продължават да те тормозят. Ако до сега не си се бил или имаш ниска самооценка за себе си не го мисли толкова, просто слушай сърцето си. Аз както бях нисичък (9 клас да съм бил не повече от 1.60) в 80% от случаите когато се издървя на някой който се опитва да ме тормози, той рязко се отказва. В останалите случаи се е стигало до бой, и тези с които съм се бил са ми едни от най-добрите приятели в момента :) Така се печели уважение, никой не уважава страхливците и хората, които се оставят да ги унижават, всеки ги гази. Не трябва да ти пука какво мислят съучениците ти, на тези години сте пълни олигофренчета. Сега поуката от това, което ти написах не е да ги пребиеш всичките, защото тогава ще си имаш много по-сериозни проблеми от това какво казала някоя малка пикла/пикльо :)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 38ae428013
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Знам как се чувстваш приятелче! Аз съм по-голям от теб, но съм преминал през подобни неволи. Какво да ти кажа и аз не знам. В такава възраст сте, че не знаете как да комуникирате един с друг. Всеки гледа да изпъкне на гърба на другия. Според мен трябва да убедиш вашите да те преместят в друго училище, където обстановката да не е толкова токсична. В никакъв случай не се оставяй да те мачкат!

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 57aba8089f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Тази история защо не е в Тинейджърски?

 
  ...


...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 651c18febe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Класният ръководител е за бой, че не ги поставя тия лекета на място!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: d186209f51
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Социалните мрежи тотално е*аха майката на децата, не знам как родителите допускат децата им да де подвизават във фейсбук. Особено сега с мобилните телефони, тормоза в училище се засилва и това е само средство за тормоз. Моят съвет е, да говориш с майка ти, ако можеш смени училището, изтърпи още малко, но искам да знаеш, че не е твоя вината, че си мило дете и възпитан. Не се променяй.

Bluebell

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: bbc8312c4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   И това момиче е направило целият този цирк за това че си възпитан и си и честитил рожденият ден? Малеее.... Нямам думи за днешното поколение. Това че не се бръснеш не определя сексуалната ти ореантация(един път чух и друга версия, мъже които се бръснат са били гейове и тем подобни глупости). За лайковете да не говорим... И аз съм била тормозена от 5ти до 7ми клас. Беше кошмар. И мен като теб за какви ли не глупости не ме тормозиха. Но смених училището. Лошо правят родителите ти като не те местят в друго училище. Добре че им казваш, защото аз не им казвах и търпях. Защо? И в старото училище бях тормозена, но не беше толкова зле, но бях малка и преувеличавах. Един път едно момче в 4 клас ме наби. Докато се прибирах от нищото ме извика. Не го познавах. Заплашваше ме и аз се страхувах от него. След тази случка нашите зявиха че това е последната ми учебна година в това училище. Понеже в другото беше по-зле се чувствах виновна че товаря нашите с тези неща и спрях да споделям. Но настоявай им да те преместят.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 25406e9f3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Бих ти препоръчал наистина да си премахнеш окосмяването, не е толкова трудно да се обръснеш или да си купиш лентички кола маска. Външния вид много влияе на това как гледат останалите на теб. Иначе и аз имах подобни проблеми в основното училище, просто се оплачи на директора

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 487b35a7b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Момиче на 14 съм. Мен две години, БРАТЛЕ! Две години ме спукаха от тормоз и подигравки, защо? Защото съм по-малка от тях с година и половина, а даже има и някои от моите съученици, които вече са с две години по-големи от мен... Какво ли не направиха тези изроди? През какво трябваше да премина и все още да преминавам? Не искам и да знам какво ме очаква, когато се завърна на училище, защото... си е борба за оцеляване, но... , давам ти един, , съвет" от мен-Покажи им кой е босът и веднага изродите ще те разберат на момента. Аз го направих и си спечелих доста неща, НО ДВЕ ОТ ТЯХ са по-важните, които искам да ти кажа:това са злоба и завист от страна на момичетата, защото момчетата не ги уважават и респект и страх от мен от страна на всички момчета в училище! Защо, защото им дадох да се разбере кой е по-силния, кой е шефът или кратко и по-просто, ясно казано и обобщено-разбраха, че не съм момиче за гаври и подигравки. Разбира се, че никога няма да им простя за това през което трябваше да премина заради тях-изпращаха ми неприлични снимки, тормозеха ме... сексуално, но знаеш ли какво, мъжки? Уплаших ги яката и вече ме гледат със страх и респект в очите, а, , искрената им любов", която я знам колко струва-и 1 стотинка не ѝ е цената, отхвърлих моментално. Нито си търся лошото момче от филма, нито принцът на белия кон. Какво друго мога да ти кажа, мъжки, я... не знам. БОРИ СЕ! Мъжката да се държа... научих този урок още в 5 клас, болеше и винаги ще боли, но пък за това никога не ще съжалявам!

 
  ...

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 63a58b6c49
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Значи приятел и аз в основното бях така и ми се ебаваха за щяло и нещяло! И когато дойде момента да влизам в гимназията (8 клас) в ново училище си казах, че трябва да променя нещо.... Стигнах до извода че единственното нещо което работи е "Мачкай за да те уважават"! Още в началото като почнах имаше разни гамени и кифли които се опитваха да ме ебават, обаче аз ги смачках като хлебарки, на момичетата не обръщах внимание, а на момчетата отвръщах със същото (агресия) само че в доста по-голям мащаб, и така си съзадох имидж на лошо момче и не си и помислиха да ме закачат :D! В по-горните класове като попораснах, заякнах (загладих косъма :D ) тия кифли ми се слагаха като мухи на мед, пък като разбраха и че родителите ми са богати , ( с едно подсвиркване щяха да го налапат) а аз никакво отразяване! Колелото се върти, дръж се по-мъжки, не им обръщай внимания, не ги питай защо те мразят и тем подобни! Гледай се теб, прави това което обичаш започни да тренираш и спортуваш ( така ще срещнеш много нови приятели ) също ако имаш така наречния "девствен мустак" го махни. И в последстние ще видиш как изведнъж тези които ти се подиграваха ще търсят твоята компания, но ти си доста над дребните им дущици и няма да ги отразяваш!

 
  ...
преди: 3 години, 18 дни
hash: 5c5a870a77
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Хора, като чух от тях, че ще тръгна да ги бия или обиждам, щяли да ме кажат на директора. Аз като ги казах, те почнаха пак да ме обиждат и едно момиче не спира да ми задаваш въпроса къде живея, щото знам като ѝ го кажа, ще ме изклюкари. Като най-силния да тръгна ли да се бия с тях? Защото вече не издържам.. но не искам нашите да разбират за това, че съм изключен, защото след това следва наказание. И като ги знам какви са, ще идват пред моя вход да ме бият. Да почна ли да се бия с тях или да продължа да се оплаквам на директора?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 14 дни
hash: 18e8f36451
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Къде са родителите, пръкнали тия изчадия? Отиваш ги директора и се викат и маминките и татитата на тези.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 6aa134663c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   "Аз съм момче в 8 клас и целият клас ме тормози заради едно момиче, на което ѝ честитих рождения ден. Казах ѝ, честит рожден ден, да е жива и здрава, да има много шестици и т. н. и когато ми видя съобщенията, тя ме обиди, че съм смотльо и не ми искала пожеланията. "

Значи целият клас не те мрази защото си й честитил рождения ден, а защото смятат, че си смотльо. Това ще рече, че те смятат за слаб, психически. Децата и младежите, действат първосигнално, което ще рече, че действат, както вероятно се е действало в зората на човешкото развитие - ако някой е слаб, той е безполезен за племето. Реакцията на омраза е биологична програма, ако щеш, на елиминиране на слабия. Ако се противопостави на омразата, той доказва, че е силен и съотвено не е безполезен. Ако поддаде, следва смъртна присъда - тогава буквално, сега в по-меки форми.

Може и да не е така, това е само една хипотеза, но да предположим, че е точно така. Тогава ситуацията би изглеждала така: съучениците ти не са лоши, не са и добри, те са просто незрели, те са на нивото на инстинкта. Така че не ги мисли. Ако един вълк те дебне в гората, ще се чувстваш ли обиден или унизен? Уплашен да, и с право, но нищо лично от там нататък. Вторият момент от ситуацията е, че твоето слабо място е самочувствието ти. Слабо място в природата, по принцип, а не спрямо съучениците ти.

Остава да градиш самочувствието си. То се гради в много посоки - поддържане на изряден външен вид, спорт, успехи в учебните предмети, които са ти интересни, бойни умения (не за да пребиваш някого, а просто да му удариш някой друг шамар), социални умения. Сега има интернет, има информация, колкото искаш.

Ако това ти звучи логично, пробвай. Сподели дали е проработило или не.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker