Промяна за жена на 27? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

Промяна за жена на 27?
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 2376 пъти
Здравейте.
Винаги съм била активна и динамична личност, екстроверт и душата на компанията, отдават ми се танци, спортове, да развличам и раздвижвам компанията и т. н По ирония на съдбата обаче завърших и работя за офис плъх. По - близките ми колежки усетиха, че това монотонно ежедневие не е за мен. Онзи ден една от тях ми даде идея, че може да изкарам курс за преподавател по зумба, пилатес или нещо в този стил, тъй като аз и помпринцип се занимавам с доста спортове. Разрових се къде се изкарват такива курсове, но всепак като жена приближаваща тридесетте ( на 27 съм ) и вече вложила доста в усвояването на няколко езика и разни други неща се притеснявам тази стъпка не е ли твърде драстична. Напослесък всеки втори е фитнес инструктор, освен това хора като мен, които са достатъчно дейни нямат нужда от треньор, в интернет също е пълно с материали и се питам има ли смисъл да влагам време и пари в нещо такова. Ще ми е полезно да чуя мнението ви

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 месеца
hash: 2280702939
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Еми нискоквалифицирана работа с ниско заплащане. Щом за теб е по-важдо давай.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 012a9f11a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Според мен е готино - така и ти ще си винаги във форма, ще си винаги около млади, свежи и енергични хора и ще правиш нещо, което ти доставя удоволствие.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: b08ae57967
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Има голяма вероятност да си стоиш без работа с този пилатес, защото сега всеки втори е я фитнес/йога/зумба гуру, я маникюрист/педикюрист/фризьор. Вече ми става лошо, като чуя, че някой е нещо от тези неща.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 068ed35be6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   1, това че трудът ми е квалифициран не значи, че е добре платен. В България сме все пак :);Иначе оценявам заядливостта ти

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 6329db87fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ако съчетаеш зумбата с пилатес и с физиотерапия например (базирани на йога, но адаптирана да зависиш от знанията и ръцете на физиотерапевта макар че, при йога всичко това и повече дори се научаваш да си го правиш сама) ще можеш да печелиш дори с ютуб канал. Веднага ще ти се включат за реклама- спортни продукти, протеини и тем подобни, мазила разни за "отслабване и стрии" масажьори т.н.
Би могла да разработиш доста добър канал ако се научиш да конструираш добре упражнения и/или танци от начинаещи до напреднали, а с плюса физиотерапия за спортуващите, та дори за заседнали ще разшириш много.
Слагам ти съвсем произволен канал за физиотерачия, само виж колко души го следват и си представи ако ти си толкова комплектна- с пилатес, зумба и физиотерапия.
https://youtu.be/XdjsKKByoJI

 
  ...


...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 12ff8a8b1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Какво да ти кажа, пробвай, изкарай си курса за инструктор и почни в някакъв фитнес вечерни часове и сама ще си прецениш от 1ва ръка :)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: d81c80c3c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Ако си готова да рискуваш и приемеш вероятността да не ти провърви със зумба/пилатес и прочее, действай. Просто имай реалистични очаквания - може да стане, може и да не стане, а може и да не ти хареса. Пробвай го като странично занимание в началото и виж как ще потръгне. Гледам голяма част от коментарите са свикнали да са нещастни и да демотивират другите дори да пробват нещо, свързано с желанията им, защото нямало пари, тъпо било, всеки втори бил такъв и т.н. Моят съвет е да опиташ предпазливо, но непременно да опиташ, за да не се чудиш после какво е можело да стане. Казва ти го човек, който на дърти години се записа в СУ да учи най-малоумната филология на света. Беше ми интересно и си го изкарах за личен кеф. Дали имаше някаква практическа полза - не особено, но това си е по моя вина. Та, ако танците са твоето нещо, давай... просто с едно наум.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 2b4b2c092d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Аз на твое място щях да си запазя спорта само за хоби. Първо, защото според мен е до време и второ защото е несигурен и труден бизнес. Нали знаеш, че когато си служител, си имаш сигурна отпуска и осигуровки, докато когато сам си си шеф не е така. Наистина има голяма конкуренция и ще ти е трудно да изградиш име и да пробиеш. Също така, когато решиш да ставаш майка, няма да можеш да работиш това доста време. Да си лидер на група не е работа за всеки. Да въртиш собствен бизнес още по-малко. Само 1 от 10 се задържа на пазара. Имам приятелка програмистка, която е много запалена по подобни спортове, но не си е и помисляла да ги превърне в професия. Съжалявам, ако те обезкуражавам, но отстрани така ми изглеждат нещата. Аз бих заложила на сигурното.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 72d688da7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Преди време ходих на салса. Всичките треньори си имаха професии и това им беше втора професия/хоби

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 8ea38e2dbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Давай, прави го!

 
  ...

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: a20f6c7b57
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   стой си в офиса и събота и неделя ходи на пилатес или каквото ти харесва. Това са физически професии и като станеш на 45 г примерно и нагоре ще останеш безработна. Тялото се уморява и ще имаш проблеми със стави и пр.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: e601be40d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Две неща:

1. Трудът ти не е висококвалифициран. Престани със самозаблудите. В противен случай вечно ще си незадоволена от живота. По-трудно е да се намери водопроводчик, отколкото такава като теб.

2. Човек винаги трябва да има нещо свое извън работата. Давай, опитай, започни... зумба, мумба, няма значение какви други педерастии. Просто започни. Няма нужда да напускаш... веднага.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 05103f9382
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Помисли за работа като кинезитерапевт/ рехабилитатор. Пак ще можеш да извършваш нещо физическо и свързано с координацията на тялото ти, но със сигурност има търсене. Ако си добра, да не казвам, че ще имаш клиенти за два месеца напред.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker