С две бивши колежки на ресторант - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121292)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

С две бивши колежки на ресторант
преди: 2 години, 1 месец, прочетена 2761 пъти
Говорих с една бивша колежка по телефона преди месец и нещо, по работа, и на шега накрая подметнах, че може някой път да излезем на по бира с нея и една друга, за която стана въпрос в разговора ни, която също не работи вече там, при което тя се зарадва. Наскоро тя ни свърза тримата в общ чат и от дума на дума предложи да излезем, и другата се съгласи. Как ви се вижда това, странно ли е мъж с две жени на ресторант, аз съм женен и на 35, другата е омъжена на 40, а тази дето ни организира и тя е на 40, но е сама. Омъжената може би имаше някакви симпатии към мен тогава, в смисъл, че ме е докосвала по коляното или по ръката като бачкахме заедно, но не съм обръщал чак толкова внимание. Иначе не са някакви красавици. Мога да науча много неща от тях по работа, не сме се виждали и чували от 2 год. Да казвам ли на жена си, че излизам с две жени, не е от супер ревнивите, но май ще й стане тъпо. Вие какво бихте направили и бихте ли излезли? Жени, вие как бихте реагирали, ако мъжът ви излезе с две жени?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 1 месец
hash: d1dbc76c18
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Ами не е редно според мен. Ако толкова държиш да се срещнете във връзка с работата и държиш да е вечер, на ресторант, покани и жена ти. Иначе, ако отидеш без нея, и сам знаеш отговора - даже си признаваш, че едната жена те сваляла. Друг е въпросът, ако и жена ти си излиза с мъже колеги на ресторанти, тогава е друго. Зависи какъв тип брак имате.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 85a037aaaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Това звучи като начало на тройка. Леко скептична съм толкова близки отношение между колеги. Мъж ще дружи с жена, ако иска да я мине, или е обратен. Или е страшно грозна/ стара, макар че това някои не ги спира.
Кажи на жена си, ще ти се зарадва. Аз лично бих се учидила какво чак толкова имат да си кажат две жени и един мъж.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: e1318d2d23
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Извинявам се но 35 годишен мъж женен, да питам във анонимен форум, какво и как да прави не ми звучи логично, предполага се че си на зряла възраст и си способен самостоятелно да вземаш решения???

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: eaf0387072
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Жена съм и не виждам нищо странно да излезеш с някой познат/приятел, роднина колега... /, независимо дали е мъж или жена. Обаче много зависи дали някоя от двете страни влага друг умисъл в срещата. Ако мъжът ми излезе с жена, която има за цел да развали отношенията ни и ме кара да се чувствам зле, няма да съм ок.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: b303c71af3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Женен мъж да излиза с две колежки, не роднини, а с колежки? Не си стока, моето момче. И онези двете не са стока и ти не си. Онази, която е сама, понеже е САМОТНА, явно иска да ви развали браковете. Омъжената е к*рва, след като ти се слага така, предвид факта че и тя, и ти сте в бракове.
А ти искаш да скриеш срещата от жена си. Явно и твоите намерения не са толкова чисти, щом не искаш да й кажеш. Ти как би се почувствал, ако твоята жена излезе с двама колеги и не ти каже? А, забравих, на вас, мъжете, тези неща са ви простени.
Иначе, ако приятелят ми излезе с две жени, ще скъсам с него. К*рви в живота си не желая.

 
  ...


...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 915fb64bbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Както и да го погледна, не виждам проблем.
За жена, която има доверие на мъжа си, нещата са ясни при всички случаи (а се предполага, че трябва да са болшинство тези жени, иначе какъв би бил смисълът от връзката/брака).
За по-ревнивите и съмняващите се също смятам, че ще е поносима ситуация, предвид че ти ще споделиш предварително с кого си и ще бъдете на обществено място.
Като цяло няма нищо странно в това човек да се види с бивши колеги, били те мъже или жени. И между другото, малко извън темата, винаги са ми били непонятни хората, които навсякъде (дори на професионални събития) мъкнат половинките си, сякаш някой ще ги изяде. :)

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 2e86c043ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До 4

Пълни глупости! Аз много пъти съм дружил с жени, без да искам да ги мина и без да съм обратен. От един човек, било то мъж и жена, ако е интелигентен, може да вземеш много повече от просто секс. Ако вие намирате отношенията мъже-жени, само като задоволяване на първичните си инстинкти, то мога само да ви съжаля.

 
  ...
преди: 2 години, 28 дни
hash: 85a037aaaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   12 от 4
Значи тези жени не си ги намирал за привлекателни, или са били с гаджета. Френдзона.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker