Моята несподелена любов. Болката не спира. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120496)
 Любов и изневяра (29536)
 Секс и интимност (14293)
 Тинейджърски (21841)
 Семейство (6421)
 Здраве (9544)
 Спорт и красота (4684)
 На работното място (3125)
 Образование (7269)
 В чужбина (1640)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1729)
 Други (18349)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

Моята несподелена любов. Болката не спира.
преди: 15 години, 5 месеца, прочетена 21437 пъти
Беше в началото на изминалата вече 2007-а година.
На едно обучение в банката в, която постъпих на работа тогава се запознах с една колежка, съвсем нова за банковият сектор, а аз вече имах 1 година опит в банковият сектор. По време на една от почивките, се позаговорихме повече, тя ме черпи чай от машината, аз и помогнах с паричките за обяда.

Заговорихме се и разбрах, че това прекрасно създание има дете - дъщеричка и е разведена. За моя най-голяма жалост аз тогава имах приятелка, с която бяхме много близки, както се казва почти бяхме пред брак. Аз обаче незнайно как и за мен, но се влюбих много силно в тази колежка, просто ми беше много приятно в нейната компания никога не ми беше скучно, разказвахме си изторийки за миналото и настоящето ни. От дума на дума тя каза, че не е готова за нова сериозна връзка.

Постепенно моята любов към нея започна да се задълбочава и започнахме да се чуваме всеки ден дали по мобилния телефон или на домашния или служебния. Даже в денят в който трябваше да ни връчат сертификатите за успешно приключилия изпит минах през нейният офис и после отидохме и до моя офис и я запознах и с моите колеги.

Не след дълго започнахме и да се виждаме поне по веднъж седмично с нея и нейните приятелки ходехме по кафенета забавлявахме се заедно усмихвахме се въобще като цяло ни беше хубаво заедно.

Даже тя на шега беше казала на колегите по време на един обяд, че ме храни като бъдещият си съпруг.
Продължихме така много хубаво да се чуваме поне по два пъти по телефона и тя ми споделяше за трудностите, които среща в работата и аз винаги и помагах, когато можеш и с каквото можех, не след дълго разбрах, че нея колегите й някак си не я обичаха много, верно, че беше започнала работа свръзки на много високо ниво в Банката, но това не означава, че не могат да се уважават.

Постепенно аз започнах да лобирам пред моята ръководителка да я преместят към нашият офис поне щеше да ни е по-добре, но шефката не се съгласи и така се "пресъхна" тази възможност да сме си близко един до друг и да си помагаме. Между временно колегата ми, който тогава напускаше вече ни беше видял заедно и ми каза много да внимавам, че лошо ще стане ако се разчуе за нас. И го послушах и започнахме да се виждаме само извън банката и да се чуваме по телефона само след работа.
Виждахме се с нея и детенцето й почти всеки уикенд.
Почти всеки ден и казвах или показвах, че я обичам и, че съм се разделил с приятелката си и наистина беше така.
И така до Великден, когато тя замина с баща си за Гърция.
Там до като бяха аз всеки ден й пращах SMS-и, че я обичам и, че много ми липсва.

Един ден преди да се върнат тя ми писа, че не бива да й пиша така, защото имам приятелка, а аз й споделил, че сме се разделили с моята бивша приятелка.
Няколко дни след като се върна от Гърция всеки ден й писах, но тя не ми отговаряше.

Само месец преди това тя ми пишеше, че съм много мил човек и, че съм й идол, това го казваше на всичките си колежки и приятелки даже и пред един наш общ колега.
Не след дълго точно от въпросният колега разбрах, че тя си е писала в скайпа с някакъв французин, които й предлагал брак и възможност да замине за Франция.
След като се върна от Гърция тя няколко дена не ми отговаряше на нито един SMS, а когато й се обаждах да й предлагам да се видим, тя ми отговаряше, че е заета и ще остане за другата седмица.

И така се усъмних, че нещо става.
Един ден пак и писах и вече й подсказах, че съм разбрал за въпросният французин и тя ми отговори да престана да я тормозя, че лошо ми се пишело.
Така и стана, спрях да й пиша, защото последният път когато се чухме тя тръшна телефонна и от тогава не го вдигна повече. Дойде седмица преди пожденият ми ден през Юли и аз реших да и пратя цветя с куриер и едно плюшено мече с помирителна картичка.
Никакъв резултат получила си цветята усмихнала се и толкова.

Преди 1 месец помолих една наша колежка да й се обади от мое име. Тя й се обадила и като поговорили тя и казала да престана да я тормозя и да не й правя проблеми и без това си имала достатъчно много.
От тогава не съм се чувал със моето Слънце, моята любов, моето истинско съкровище.

Научих много лоши неща за нея от нейни съседи по квартал и това много ме разстрои, но дълбоко в себе си аз още я обичам. И се надявам да размисли и да реши поне да ми вдигне телефона и да се чуем и поговорим като зрели хора.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 5 месеца
hash: f58feb8199
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Момче, иди на психиатър. Не винаги разведените жени са жертви. Само не разбрахме, с какво толкова те привлече, че въпреки пресметливото й намерение за брак в чужбина и лошите думи за нея в квартала, ти смени слънцето с нея. да чакаме луната:))))

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 0e92afee17
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да, аз бях принцът на бял кон, който я пазеше и обичаше и един ден, когато бившият й мъж беше дошъл да вземе дъщеря си аз бях у тух и той още от вратата започна да крещи: "Къде е тази малка пикла" и избута приятелката ми от вратата и започна да я обижда и налитна да я бие, но аз я отдръпнах, точно в момента, в който той щеше да я удари, послед той отиде при дъщеря си и започна да я бута към вратата.

Тогава тя - приятелката ми го дръпна леко за да му подскаже, че е груб. И тогава той отиде до кухнята и взе най-големият нож и го насочи към нея - тогава аз не издържах и го фраснах с все сила с юмрук в лицето и той се стовари на земята беше получил мозъчно сътресение.
От майката на мойта приятелка, която беше неволен свидетел на тези сцени, каза че онзи изрод не е виждал жена си и дъщеря си от когато се е родила.
На нея поне вярвам. А за моето момиче ми привлече ме с това, че е много наранена и аз исках да й помогна.

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 4e9b92b747
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Хм... то по тази логика, би трябвало да станеш социолог! Аз съм толкова наранена, че просто ми е трудно да го опиша! Помогни и на мен!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 951efd3ef4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Много си мил с нея да, но на моменти прекаляваш. Щом не ти вдига и не ти отговоря на съобщенията, значи има някакъв проблем, или поне за момент иска да я оставш намира. Не се бъркам но постоянно след нея да ходиш като охрана те отдалечаво все повече от нея. Ние момичетата искаме да сме свободни и да не ни досаждат по телефона, или кyдето и да е.Остави я като не ти отговаря, един ден ще съжалява какво е загубила и може да те потърси. От лична моя преценка трудно достъпните мъже привличат повече жените, а не тези който се влачат подире ни. Късмет и дано всичко да се оправи.

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 8fe846145e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Абе банкерче, ти тъп ли си?? Не мога да разбера защо хората като им кажеш "НЕ" продължават?? Момата НЕ ИСКА да те вижда, чува и прочее. Какъв ти е проблема? Продължаваш напред и я оставяш намира! Защото иначе само създаваш проблеми и на себе си, и на нея. Като не става, не става - не е последната жена на света я. Все ще се намери друга да ти вземе акъла :)))
М26

 
  ...


...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 0e92afee17
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Благодаря ти №4, ще го имам в предвид. Уверявам се, че грешката е моя и искренно се надявам наистина да осъзнае, че аз бях човекът, който я обича и цени и някой ден дано, обаче не е твърде късно да разбере това.
Аз нямам много време още. В средата на Март малко преди да се "скараме" аз и споделих за едно мое заболяване - това, че имам Рак, тя дори не се трогна, но когато нейният живот беше застрашен, аз въобще не се замислих за собственият си живот, за да спася нея и детето.
Ще те послушам. Аз не съм я търсил от повече от 6 месеца и вече знам, че въобще не й е пукало за мен.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 0e92afee17
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От автора: До тук ли се изчерпват мненията ви, ако да благодаря най-вече на номер 4, там получих наистина безценен съвет, ако все пак има още има кой да добави нещо бих изслушал.

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 7ae9e3250f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Ей, болния от рак, не си ли умрял още.

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: e6eb157a88
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Лично аз те съветвам да я забравиш. Не си струва да се занимаваш с въртиопашки. Тя е интересчиика. Какво ще стане, ако се ожените и създадете семейство и дете? Ами, ако утре си пише с някой от Лас Вегас, пак ли ще търпиш докато и минат капризите? Говорели лоши за нея съседите и! Явно има защо. И мойта свекърва я говорят, а дори не знаят че реално тя е 100 пъти по голям боклук от това, което я говорят, а иначе се прави на светица. Като идва последно на гости няма да ти казвам колко неща открадна и то от сина си. Лично и прерових багажа. Живея в чужбина. Така че бягай от такива.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 0e92afee17
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От автора: Благодаря ти номер 9!
До преди 3 години и аз живеех в чужбина и са ми странни тези нрави, едва от 3 години въобще живея в България.

 
  ...

...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 6f255586a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Чудя се на хорската суета и се май на нехайството и неосъзнато отношение, на хора който са заобиколени обгърнати с любов от други хора!! За авторът: винаги има някой до теб, колкото и нелепо да звучи!

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 881d496292
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Абе вие тук го обърнахте на чет бе хора.
До автора - шибана работа.
Успехи.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 0e92afee17
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   От автора: вижте хора какъв мейл получих вчера от нея :(

Здравей Иване!


Моля те не ми звъни повече. Аз се омъжих и скоро заминавам вав Франция завинаги. Не мога да простя поведението ти, което клони към лудост....
Остави ми да живея спокоино... направи и ти същото... заслужаваш щастие и любов като всеки човек... ние не сме един за друг... аз не съм твоята съдба..

Моля те ако наистина ме уважаваш не ме притеснявай никога повече...


Ти заслужаваш нещо повече от една невъзможна любов...


Пожелавам ти щастие, здраве и любов в живота...


ВЯРВАМ ЧЕ НАМЕРИХ ЩАСТИЕТО СИ.... НАПРАВИ И ТИ СЪЩОТО... НАМЕРИ ЛЮБОВТА ДРУГАДЕ...



СБОГОМ ВАНКА!

ЩЕ СЕ ОПИТАМ ДА СЪХРАНЯ ДОБРОТО КОЕТО ПОМНЯ ОТ ТЕБ, МАКАР ТИ ДА МЕ ТОРМОЗЕШЕ НАРАВНО С БИВШИЯТ МИ МЪЖ.



ПОЗДРАВИ,


НАТАЛИЯ

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: d40fd35338
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Ми право е момичето.

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 0e92afee17
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   А ето и отговорът и на въпрос искаш ли да останем все пак приятели в живота:

"Здравей!

Ванка не можем да бъдем приятели!
Не мисля лошите неща, които написа за себе си.
Ти си добър и хубав човек и заслужаваш да намериш любовта.
Просто тази любов не съм аз.
Прекалено много негативи натрупах спрямо теб и не виждам начин да се виждаме след време или да излизаме заедно.

Все пак ще кажа - бъди жив и здрав и много шастлив в живота!"

 
  ... горе^

...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: c14bd9b419
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Аз също преживях подобна история, но тя се развиваше в продължение на 5 години от срещата ми с друга Наталия, но от Полша. Тя се беше разделила след 5 години връзка с бившия си приятел, и в Америка присъствах на драмата й по тази раздяла, но скоро се съвзе и след няколко интересни перипетии по определяне на срещи от нейна страна, които охладиха малко отношенията, се видяхме в една дискотека и започнахме свободно да излизаме. Получи се голяма любов и много приключения. После се разделихме, но поддържахме приятелски "романтичен" контакт.

Тя споделяше, че й е тъжно да е сама, отделно и аз споделях това, след като на следващата година пак бях в америка, но тя нямаше как да дойде, а жалкото беше, че не се видяхме в Европа. После след Америка, на следващото лято дойде при мен - беше странна променена с малко по-волно държание, но пък видях , че се е развила като силна личност с много положетелни качества. Стана второ влюбване, даже намек за свадба, но отново лятото свърши и хубавото Егейско море - стана хубав спомен. Много искаше да се видим, но ми предлагаше нереални срещи на 1300 км от София, в момент, когато бях сериозно възпрепятстван да пътувам по образователни причини - бях прекъснал студент и трябваше да наваксвам, за да не ми спрат правата на двете специалности, които следвах едновременно.

Получи се затишие в отношенията, но огънят се поддържаше от нея. НА следващата година отново бях в Америка - обаждах й се често след като имах двойно "дежаву" да бъда на същите романтични места , които съм посещавал с нея, но сам. Мислех , че съдбата си играе с мене, а Наталия започна изведнъж да е въздържана, накрая ми предложи да си намеря друга, защото не мислила, че ще се получи.

Тогава бях съкрушен, пропих се малко и го ударих на живот с разни красавици, но вътрешно бях нещастен и отново в подобна ситуация едно момиче от Сърбия ме "заграби директно с една целувка" - та роман се получи, но подчертано временно-летен, а аз неволно сравнявах каква прекрасна жена е моята Наталия, която изгубих. Не показвах това, но вътрешно си знаех, въпреки великите приключения от Ниагара до Маями, съжалявах, че не бях с моето момиче. Лятото свърши, аз си завърших образованието и като свободен човек, просто пуснах приятелски поздрави към Наталия, но без нотка на романтични чувства. Имах работа в Германия и тя неочаквано долетя да се срещнела с мен как съм се развил в живота. ТЯ беше още по-перфектна в очите ми като преуспяла делова жена със истински европейски стил. И хоп тази странна нейна постъпка на сближаване отново разпали романтичната любов, тогава ми сподели, че искала пак да е с мен и се разделяла с приятеля си.

Бях в малък шок, когато това се е оказал същият неин бивш отпреди доста години. Накрая се събрахме заедно след повторно виждане в Германия, бях даже кавалер на свадба на най-добрата й приятелка. После и едно романтично Егейско море и ме харесаха всички от роднините й. Но кризата повлия на моите предприемчиви начинания. Това повлия и на взаимоотношенията с Наталия. Тогава неволно проверих що за човек е тя по нейните интернет записки. Грубо , но все пак преди да се ожениш трябва да си провериш дали всичко е наред и усилията да учиш език и да се адаптираш в друга страна са уместни. Оказа се, че когато не е била с мен след първата ми среща с нея в Америка, тя е била с бившия си и така е лъкатушила през времето, когато е имала проблеми с него , се разделяла временно и идвала при мен, но при почти постоянно поддържане на контакт с мен като резервния вариант на романтичния умник-симпатяга от БГ. Тази двойна игра ме шокира, свързах се с този човек да се уверя какво е ставало и дали нещо става, все пак щях да се женя.

Оказа се, че и той нищо не знаел, че през годините тя е играла на два фронта, но бившия й нямал вече никакви намерения към нея. Все пак преглътнах всичко това, когато говорих с нея и тактично я принудих да си признае, след като я попитах за едни снимки (представете си на друга свадба преди месец, пак от приятелската компания, на която кавалерът е бившия й, и си обясних защо ме гледаха странно същите приятели от свадба номер две с Наталия).

Снимките, които бях видял в компютъра й, бяха достъпни, защото все пак всичко беше на общо ползване. ТЯ разгорещено ми казваше, че ме обича и нищо вече нямало значение. ОК... обуздах балканската ревност и вътрешен шок за тази премълчана двойна игра на интимни взаимоотношения, но странността в отношенията й към мен дойде от кризата - тя беше под заплаха да я уволнят заради провала на големи сделки във фирмата за която работеше и която затъваше в експортна криза към страните от необятния руско-говорящт пазар. Така в лицето на тотална криза и при моите бизнес дела в Германия, тя направи свой план на действие в живота - поохлади отношенията ни в тези трудни моменти , освен това по мой съвет тя очакваше одобрение за сериозен жилищен кредит. В тези моменти уж под уговорката, че трябва да се разделим временно докато си оправя финансовите неблагополучие, които бяха продукт на измамен бг партньор в България, се случи най-гадното. Хванах я в България по skype, че се връща при бившия, но всъщото време продължава да ме окуражава, да съм се оправил за да й пратя малко пари по изплащане на кредита по апартамента който получи.

Разлютих се страшно, мъчех се да се сдържам, но частично пуснах гнева си (а това как съм я хванал - все пак по шесто чувство направих греха да и отворя skype , защото аз съм и го инсталирал навремето с парола, която аз й дадох). НАИВНИКЪТ, КОЙТО ЩЕШЕ ДА ИЗПЛАЩА ЩЯХ ДА БЪДА АЗ, а женихът се оказа той - бившият отпреди десетилетие, чиито моменти на несполука в кризата бяха по-преодолими. Така поне узнах истината навреме, но горчивината е голяма, след като по красив начин прекрасната Наталия, действително изключително интелегентна и амбициозна в живота успя да разбие мечтите ми на пух и прах , но с една романтична красива двойнствена игра.

Резултатът сега е , че чака дете и е женена , но на снимката изглеждаха съсипани от своите взаимни игри на срещи и раздели през годините, а моята искрена наивна любов през годините се разби. ТАКА, ЧЕ УМНИТЕ И КРАСИВИ ЖЕНИ , които носят името НАТАЛИЯ , са доста непредсказуеми в живота, но амбициозни в името на своите лични интереси, а тя използва моите бизнес идеи чрез втори кредит да приложи в действие с проекто-замененият настоящ съпруг. ТАКА в отчаянието си бях вътршно съсипан, да не говорим , че в България нещата по личностна-професионална реализация куцат след настъпване на кризата и едва ли има тенденция да се оправят нещата в икономически план в скоро време. Но какво са парите и мечтите, ако любовта е отлетяла.

Странно, но в дните на безпътица в живота си и в момент на отчаяние и горчивина, човек дори мисли за разни пътища на съдбата дали са предсказуеми и накъде биха го отвели , ако могат да се разкрият дори с малко загатване. Пълният абсурд беше, че ми казаха, че отново може би щяла да ме потърси в окончателно завръщане с наранено сърце прекрасната Наталия, но вече в положение на описаната горе героиня с дете. Странен и абсурден е животът и човек не знае какво може да му поднесе съдбата, но човек трябва сам да си я контролира и направлява със своите усилия, а целта е просто човек да търси щастието , а не мимолетните удоволствия. При мен моментите на удоволсвтия в живота бяха с прекъсвания във времето , но ме правеха изключително много щастлив и пълноценен, а сега съм паднал "германец" без парашут от Седмото Небе точно в ада на реалити-шоковия живот в България по време на криза. МОГА САМО ДА КАЖА СЛЕДНОТО - човек, който е пьтувал по света и е видял основната разлика на по-уреден и спокоен живот полита в романтични мечти , а дори и едната Полша като чиста и уредена страна . те кара да се чувстваш щастлив , че живееш с усмивка, докато в България всичко ме приземи в тоталната тенденциозност към ориент-реалност , отдалечила живота от европейските стандарти на чистота и спокойствие. НО ТАКЪВ Е ЖИВОТЪТ, ПРОСТО ТРЯБВА ДА СЕ БОРИМ ЗА ЩАСТИЕ , А ДАЛИ ТОВА ЩЕ Е В БЪЛГАРИЯ ИЛИ НАВЪН ВСЕКИ ТРЯБВА ДА РЕШИ САМ , ЗА ДА СИ НАПРАВИ ЖИВОТА ПО-ХУБАВ. ЛИЧНО АЗ ВСЕ ОЩЕ СЪМ ДОРИ РАЗДВОЕН ОТ СВОЯ ИЗБОР КЪДЕ Е МОЯТА СЪДБА И КЪДЕ БИХ СЕ ЧУВСТВАЛ ЩАСТЛИВ. ЧЕ ЖИВЕЯ, НО ЖИВОТЪТ ПРОСТО ТРЯБВА ДА СЕ СТАРАЕМ ДА СИ ГО ПРАВИМ ПО-БЕЗОБЛАЧЕН И ХУБАВ, КАКВОТО И ДА СТАВА!

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 038a03264d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Cледствие от 13: "сбогом ванка и здрасти френска банка! така е човек...хората трудно разбират жените понякога

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 8f03426e06
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Такива хора, които си играят с чувствата на хората, трябва да бъдат публично екзекутирани или измъчвани!!!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 дни
hash: 93eeb7d1ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Любовта е сляпа, и това не е случайно. Действителността има много лица. Истината има различни ъгли. Много често ако чуваш лоши мнения за някого от съседите му това изобщо не означава, че този човек е лош. Момичето може, и най-вероятно е, най-нормален готин човек, но понеже е свободолюбива и разведена, и с дете, това комшиите ги провокира да я виждат по различен начин. Не е ориентир за личността и изобщо.

Любовта е най-святото нещо. Следвай я, защото иначе цял живот после ще страдаш като в пъкъл. Не казвам, че това момиче е светица - може да не струва - обаче я преследвай, опознай я от първо лице, и тогава прави заключения. Но според мен - за да се влюбиш до такава степен - значи тя е твоето момиче. Запомни, че съвършени хора няма. И най-много трябва да ни е страх от тези, които изглеждат най-нормални.

Пренебрегнеш ли любовта цял живот ще страдаш. Единственото важно нещо на този свят е любовта. Това ни е в природата. НЕ се предавай.

 
  ...
преди: 10 години, 10 дни
hash: bee65ef5a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Трябва човек, хората изобщо да не слушат кой какво говори за някои друг. Научете се да не слушате хорските приказки. Една жена може да е буквално светица-а хорските приказки и злоба да я изкарат курве... Или един мъж, може да е много свестен и ист мъж-а да го изкарат боклук и к.... р...
Затова, давам ви съвет никога не съдете хората и никога не слушаите другите. Светът е толкова озлобен, че никой не ви мисли щастието.
Опознаите един човек самиииии... без да слушате другите.

 
  ...

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 899b65a3c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Прочела съм историята на Ванката! Само не съм разбрала дали наистина е болен от рак или просто й го казал? Ако е болен и тази жена е играела с чуствама му, то тя е за разстрел!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 69e3a7dcec
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Влюбил съм се в едно момиче няма да и казвам името. Аз съм влюбен, а тя ме разбра и каза, че иска да сме само приятели, но имам много снимки с нея подаръци и подарих за празниците тя си остава най-голямата ми любов имам много снимки с нея спомени запечатани толкова много както с никое друго момиче дори и да замине за чужбина тя дошла в България за малко

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker