Поредната промяна......дилема - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121257)
 Любов и изневяра (29725)
 Секс и интимност (14366)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4702)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18543)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

Поредната промяна......дилема
преди: 10 години, 8 месеца, прочетена 1756 пъти
Здравейте,
искам да споделя и моята история. Аз съм на 25 години. Последната една година за мен беше много трудна. Имах много подреден живот - дългогодишна връзка, дългогодишна работа на добра позиция и хубава заплата (като изключим изключително голямото натоварване и психическия тормоз налаган от работодателя), но в един момент и двете неща се изчерпаха и имах чувството че не вървя напред, а тъпча на едно място. Много неща преглъщах, много пъти премълчавах. Прииска ми се промяна! И ето една година след това аз съм с нова работа (два пъти по-ниска заплата, но поне се отнасят с мен като с човек) и с нова връзка (с много добър човек, който обаче не съм сигурна какви планове има за нас). Междувременно с бившия имах много проблеми, тормози ми непрекъснато, с бившата ми шефка също имах много проблеми като поисках да напусна. Всичко това ме срина психически. Чудех се многократно дали не съм избрала грешния пат и дали не съм направила грешка! В един момент исках малко спокойствие, за да реша какво да правя с живота си и да се опитам малко да го подредя. Не бих казала че подредих всичко, но в момента пред мен се отваря нова възможност и не знам какво да правя. Дали да рискувам отново (или ще сбъркам отново ако го направя). Предлагат ми отговорна управленческа позиция в офис открит в моя град в който ще работя сама, но преди това трябва да премина обучение няколко месеца със заплата като на настоящата работа, но в чужд град. Предложението идва от мои роднини. Това на което биха могли да ме научат, никой в бранша не би се наел да го направи и да си даде занаята. В случая има както плюсове, така и минуси. Мисля го вече седмица и не знам какъв отговор да дам! Дали да предприема поредната промяна в живота си? Дали ще е за добро? Дали няма да съжалявам след това? Дали няма да направя грешка? Интересно ми е вие какъв съвет бихте ми дали.....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 8 месеца
hash: 1aba18601a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ааа, искаш да обвиниш нас, ако след това нещо не се получи. :D

Трябва да решиш сама. Хвърли ези-тура. В момента, когато монетата се върти във въздуха, ти вече ще знаеш какво искаш да се падне.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: c2e47bc6db
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Първо трябва да прецениш дали си готова да се местиш от град в град; дали тази работа ще ти допадне и дали ще имаш сигурност.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: da15c2822e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Аз по принцип съм малко скептичен към това да работя с роднини или приятели косвено или пряко. Причините са свързани най-вече с това, че работата може да повлияе лошо на роднинските/приятелските отношения. Например ако не са доволни от работата ти или ако ти не си доволна от тяхното отношение, условия или философия какво правим? Особено ако много неща се натрупат във времето и изведнъж не издържиш и избухнеш. Или ако решат, че трябва да правиш някакви компромиси, само защото си им роднина, пък на тебе не ти оттърва. Ако нещата не потръгнат, може ти да излезеш виновна и т. н. и т. н. мога да продължавам до утре, но мисля, че разбра какво имам предвид. На края да не стане да останеш без работа и без част от родинините си, които пък могат да настроят и други роднини и приятели. Не казвам, че тези сценарии са задължителни, но не е лошо да ги имаш предвид като възможни при вземането на решение.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker