Работа като козметичка от дома - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

Работа като козметичка от дома
преди: 8 години, 5 месеца, прочетена 2303 пъти
Здравейте! Искам да попитам хората, които се занимават с това, след като изкарам курса за професионален козметик, дали след това мога да предлагам услугите си от дома? Имам си и друга професия и не искам по цял ден да вися по салони, а когато има клиенти да ги приемам вкъщи, за да мога да си върша и друга работа, когато съм свободна. Някой знае ли дали има подобен тип такива услуги от дома, има ли хора, които го правят? Имат ли редовни клиенти? Масовата практика съм забелязала, че е по салоните. Но предполагам, ако предлагам такива услуги от къщи трябва да имам необходимото оборудване, което си е голям разход.
Благодаря предварително за отговорите!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 5 месеца
hash: 7453ee03bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Moжеш като хоби да предлагаш такива услуги у дома, но ако искаш да живееш от това първо трябва да почнеш да работиш за някого, да си направиш добро име, да придобиеш опит. Занаят се краде, не се учи с курсове. След 3 години работа за някого можеш да почнеш самостоятелно - правиш си фирма или работиш като самоосигуряваща се и така нататък.
90% от хората, които ги завършвате тези курсове си губите времето и парите. Може у дома да си направиш студио, но чак след като имаш редовни клиенти и име. Освен това защо да идва някой у вас, когато той 1 път си е спестил пари за това нещо и иска да е и в хубава атмосфера не да ти мирише манджите и да ти слуша детето или мъжа в другата стая.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 15a5845c33
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   За съжаление не става, защото освен оборудване се иска разрешение от ХЕИ за извършването на такава дейност, трябва да имаш специално помещение, което отговаря на определени стандарти и т. н. Не можеш да си бъркаш маските в кухнята и после да извършваш процедурите в банята. Не е задължително да висиш по цял ден в салона, наемаш си помещението и можеш да се появяваш само ако имаш предварително записан клиент.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 411b5dc093
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   здравей,
ако си наистина добра, може да работиш с определени хора дългосрочно. А не всеки ден с различни.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 411b5dc093
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ако станеш много добра и работиш на достъпни цени, най-голямата ти реклама ще е от уста на уста. Т. е. една доволна клиентка ще каже на своя приятелка, тя на друга и т. н. Разбира се същото се отнася и до недоволните клиенти.
Затова ако предлагаш услуга, нека тя да е съобразена с качеството - ако е нискокачествена услуга, нека и цената е по-ниска от средните.

Другото което е - помещението в което ще предлагаш услугите трябва да е приятно. А не просто някоя стая колкото да вземеш парите на хората.

И последно - в началото ще ти е трудно да привлечеш клиентки. Затова може да предлагаш безплатни услуги - примерно първата услуга за всеки човек е безплатна. Така всеки който е доволен от теб ще се върне и следващия път, тогава със заплащане.
Идеята с безплатното предлагане на услугите е да станеш известна и да натрупаш опит. Инвестирай първия месец в безплатни услуги докато събереш едно добро количество клиенти и се надяваш една голяма част от тях да се върнат при теб отново (това зависи от качеството и цената).

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 48df65263f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Здравейте! До колкото разбирам е най-добре да се започне в разработен салон първоначално и след това да се мисли за нещо. Но тук някой писа, че и курсовете били безсмислени? Не би ли трябвало първо да имаш някаква диплома за това и тогава да го практикуваш? Иначе как става, отивам в някой салон и им казвам, че искам да ме обучат за такава? Със сигурност пак ще трябва да си платя...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker